Μικρό νησάκι η καρδιά

Αρχείο Παίχτηκε από 09/07/2017 έως 09/07/2017
Τραγουδούν: Μάριος Φραγκούλης, Θοδωρής Βουτσικάκης και Δήμητρα Σελεμίδου

Σχετικά

 

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017

Κυριακή 9 Ιουλίου στο Αρχαίο Θέατρο Οινιάδων

Συμμετέχει η Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων «ΣΑΩ»

Ο Μάριος θα χαρίσει απλόχερα μερικά από τα ωραιότερα ελληνικά και ξένα τραγούδια, που υπογράφουν οι πιο σπουδαίοι συνθέτες και στιχουργοί, που άγγιξαν τις καρδιές μας.  Δημιουργίες των Piovani, Jose-Maria Cano, Lucio Dalla, Θεοδωράκη, Χατζιδάκι, Μαρκόπουλου, Καββαδία, Κραουνάκη, Νικολακοπούλου, Ρεμπούτσικα, Ιωαννίδη, Ξαρχάκου, Γκάτσου, Καρασούλου, Ανδρέου, Θαλασσινού, Ιωαννίδη, Καραϊνδρου, Βήτα.

Θα ακουστούν επίσης σε πρώτη παγκόσμια εκτέλεση καινούργια τραγούδια της Ελένης Καραίνδρου, Δήμητρας Γαλάνη και Γιώργου Ανδρέου, καθώς και νέες συνθέσεις του ίδιου του Μάριου Φραγκούλη σε στίχους του αγαπημένου του στιχουργού Παρασκευά Καρασούλου.

Ερμηνεύοντας αυτά τα τραγούδια-μύθους, τόσο από το ελληνικό  όσο και από το πλούσιο διεθνές ρεπερτόριο του, ο Μάριος Φραγκούλης, θα μας ταξιδέψει σε χώρες και τόπους μακρινούς, και θα θυμηθούμε τη δύναμη της μουσικής και του λόγου.

Ο Μάριος Φραγκούλης, ο Θοδωρής Βουτσικάκης και η Δήμητρα Σελεμίδου υπόσχονται στον κόσμο ότι θα σιγοψιθυρίζουν τα αγαπημένα τους τραγούδια, θα νιώσουν ξανά την ελπίδα και την αγάπη για την ζωή.

 www.mariofrangoulis.com

ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ARIETTA PRODUCTIONS

Προπώληση: Δημοτική Πινακοθήκη Μεσολόγγι, Δημοτικό Ωδείο Μεσολόγγι, Natsis travel Αγρίνιο, Βιβλιοπωλείο Τσιρκα Νεοχώρ