Κυριακή

Ο Γιατρός Ινεότης

από 22/09 έως 01/10
Φούρνος
Διάρκεια: 60'

Ημέρες: Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή

Το αινιγματικό έργο του Γιώργου Χειμωνά ''Ο Γιατρός Ινεότης''. Ένα έργο για τον θάνατο, για το τέλος της ανθρωπότητας και για την ανάγκη να εμφανιστεί ένα νέο είδος ανθρώπων μετά από μας, ένα είδος ανώτερο πιο σοφό και πιο δίκαιο.

Περισσότερα

Ορφανά

από 23/09
104
Διάρκεια: 95’

Ημέρες: Σάββατο, Κυριακή

Αγωνία, σασπένς, υποδόριο χιούμορ και αλλεπάλληλες ανατροπές, που κόβουν την ανάσα, συνθέτουν την καθηλωτική πλοκή μιας παράστασης λεπτών αποχρώσεων και υψηλών εσωτερικών εντάσεων: Σε μια υποβαθμισμένη γειτονιά του Λονδίνου, η Έλεν και ο Ντάννυ ...

Περισσότερα

Ο άνθρωπος απ’ το Παντόλσκ


Ημέρες: Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή

Η παράσταση ασκεί κριτική στην κυρίαρχη κουλτούρα της εποχής μας, που επιβάλλει να αντλείς ευχαρίστηση από ό,τι ζοφερό σε περιβάλλει και να έχεις απαραιτήτως θετική ενέργεια. Την ίδια στιγμή το έργο χτυπάει ένα καμπανάκι κινδύνου για το πώς οι ...

Περισσότερα

Η Πεντάμορφη και το Τέρας

Διάρκεια: 90 λ. με διάλειμμα

Ημέρες: Κυριακή

«Η Πεντάμορφη και το Τέρας» είναι ένα έργο γεμάτο τραγούδι και χορό, με πολλά μηνύματα και μεγάλες συγκινήσεις. Ένα έργο που ενθουσιάζει μικρούς και μεγάλους, σε μια διασκευή που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο!

Περισσότερα

Πήτερ Παν & Τίνκερμπελ

Διάρκεια: 65΄ (χωρίς διάλειμμα)

Ημέρες: Κυριακή

Η πιο διαδραστική παιδική παράσταση, παρουσιάζεται για πρώτη φορά, με τον Πήτερ Παν , την Τίνκερμπελ και την Γουέντυ να πετάνε ολοζώντανα μπροστά στους θεατές!
Οι παραστάσεις απευθύνονται σε ηλικίες 2-9 ετών.

Περισσότερα

Νικι ποντίκι ο εφευρέτης

Διάρκεια: 70΄ λεπτά

Ημέρες: Κυριακή

Πρόκειται για ένα έργο του σημαντικού και έμπειρου συγγραφέα - σκηνοθέτη Αντώνη Ζιώγα, με διακρίσεις για το συγγραφικό του έργο κι επί πολλά έτη συνεργάτη του θεάτρου «ΠΡΟΒΑ». Την σκηνοθεσία υπογράφει ο ίδιος. Οι ηθοποιοί παλιοί και νέοι ...

Περισσότερα

Τι φάση πάλι ρε?

από 09/06 έως 01/10
Το άλσος

Ημέρες: Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή

Τι φάση πάλι, ρε? Η ολοκαίνουργια επιθεώρηση της Δήμητρας Παπαδοπούλου έρχεται στο Θέατρο Άλσος μετά την περσινή sold out επιτυχία!

Περισσότερα

Καὶ ἐφύτευσεν ὁ Θεὸς παράδεισον

από 20/09 έως 29/10
Σύγχρονο

Ημέρες: Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή

Οι C. for Circus παρουσιάζουν το έργο «Καὶ ἐφύτευσεν ὁ Θεὸς παράδεισον» σε κείμενο και σκηνοθεσία της Βαλέριας Δημητριάδου που θα παρουσιάζεται στο Σύγχρονο Θέατρο.

Περισσότερα

Underwater

Διάρκεια: περίπου 30 λεπτά, χωρίς διάλειμμα

Ημέρες: Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή

Η συναρπαστική παράσταση Underwater έρχεται ξανά να προσφέρει μια ονειρική απόδραση κάτω από τη θάλασσα για έναν τρίτο κύκλο παραστάσεων .

Περισσότερα

Τα κατά μάρκον μια ρεμπέτικη λειτουργία

Διάρκεια: 105 λεπτά

Ημέρες: Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή

Η παράσταση που ξεκίνησε στις 10 Μαρτίου και γνώρισε μεγάλη επιτυχία, θα επαναληφθεί τον Σεπτέμβριο για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

Περισσότερα