Ελάτε στην μεγάλη κοινότητα της Θεατρομάνια Εγγραφή     Σύνδεση

Κυριακή

Διαγωνισμός

Ο κουνενές

από 30/11 έως 06/01
Ελυζέ

Ημέρες: Δευτέρα, Σάββατο, Κυριακή

Ο "Αττικός Θίασος", μετά από την περσινή του επιτυχία " Ο Κουτσομπόλης" του Δημήτρη Ψαθά, στηρίζοντας πάντα το ελληνικό έργο, καταπιάνεται φέτος με την κωμωδία του αείμνηστου Κώστα Πρετεντέρη " Ο Κουνενές".

Περισσότερα
Διαγωνισμός

Sunset limited

Διάρκεια: 80’ (χωρίς διάλειμμα)

Ημέρες: Κυριακή

Η εταιρία θεατρικών παραγωγών A PRIORI παρουσιάζει από 27 Οκτωβρίου 2019 και κάθε Κυριακή, στην Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ, τη νέα της θεατρική πρόταση ΤΗΕ SUNSET LIMITED του Cormac McCarthy, σε διασκευή/σκηνοθεσία Κωνσταντίνας Νικολαΐδη.

Περισσότερα

Σελίδα 39

από 08/12 έως 29/12
Αθήνact

Ημέρες: Σάββατο, Κυριακή

Tο έργο εξερευνά τη ζήλια που πολλές φορές πλήττει τις οικογενειακές σχέσεις μέσα από την ιστορία δύο αδερφών, σατιρίζοντας την απληστία του σύγχρονου ανθρώπου.

Περισσότερα

Elenit


Ημέρες: Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή

ELENIT: Μια τραγική κωμωδία με ανατρεπτικό και εξωφρενικό χιούμορ, ένας θίασος από παράξενα πλάσματα σε ένα υπερθέαμα, από έναν από τους πιο σημαντικούς Έλληνες δημιουργούς με διεθνή καριέρα.

Περισσότερα

To παιδί που τόλμησε

Διάρκεια: 90'

Ημέρες: Κυριακή

"ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ" έρχεται στο Θέατρο Ιλίσια από 1/12!! Στην αρχαιότητα η λέξη παραμύθι σήμαινε παρηγοριά και ο παραμυθάς ήταν ο παρηγορητής.
Τα φώτα ανάβουν και ο παραμυθάς εμφανίζεται , ο οποίος έχει γράψει το έργο αλλά δεν έχει βρει ...

Περισσότερα

Snow White


Ημέρες: Κυριακή

Το Αγγλόφωνο εκπαιδευτικό Θέατρο, English Theatre Club, παρουσιάζει  την: “Snow White” το πολυαγαπημένο παραμύθι των μικρών παιδιών από παλιά μέχρι σήμερα.

Περισσότερα

Faux Dario

από 06/12 έως 08/12
Εύπολις Αrt
Διάρκεια: 60’

Ημέρες: Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή

Το έργο "Ελεύθερο ζευγάρι" του Ντάριο Φο, γίνεται πεδίο αντιπαράθεσης για ένα θεατρόφιλο ζευγάρι.

Περισσότερα

Κβάντα

Διάρκεια: 60'

Ημέρες: Κυριακή

Μια ηθοποιός ξέχασε τα λόγια της, όμως δεν θέλει να εγκαταλείψει τη σκηνή. Καρφωμένη στη θέση της, φορώντας το κοστούμι του ρόλου της, αφηγείται ιστορίες περιμένοντας το χειροκρότημα. Ιστορίες για τον χρόνο, το σύμπαν, τις πυρηνικές εκρήξεις, ...

Περισσότερα

Η Σταχτοπούτα

Διάρκεια: 90' (και 10 λεπτά διάλειμμα)

Ημέρες: Κυριακή

Τα μελωδικά τραγούδια, οι όμορφες μελωδίες και οι εντυπωσιακές χορογραφίες είναι τα βασικά εργαλεία αυτής της διαδραστικής υπερπαραγωγής, που στόχο έχει όχι μόνο να διασκεδάσει τους μικρούς θεατρόφιλους και να καλλιεργήσει την φαντασία τους, ...

Περισσότερα

Υπόθεση Μινέττι

Διάρκεια: 60'

Ημέρες: Σάββατο, Κυριακή

Πρόκειται για την ιστορία ενός ανθρώπου που θέλησε να αντιπαρατεθεί στα γούστα του κοινού και στην κοινή γνώμη και, όπως ήταν φυσικό, κατατροπώθηκε. 

Περισσότερα