Διασκευή: Ελεάννα Σαντοριναίου
Σκηνογραφία: Χρήστος Συμεωνίδης
Κοστούμια: Άννα Σαντοριναίου
Μουσική σύνθεση: ABC (Alternative Blues Company)
Ερμηνεύουν: Ευγενία Μαραγκού , Ματίνα Δημητροπούλου
Περιγραφή
Η παράσταση που αγαπήθηκε πολύ από χιλιάδες θεατές συνεχίζει να προσφέρει τα μηνύματα και τις «γεύσεις της», ανανεωμένη για 17η χρονιά.
Περισσότερα
Για παιδιά από 2,5 έως 5,5 ετών
Το έργο μας Μήλα Ζάχαρη Κανέλλα απευθύνεται σε μικρά παιδιά είναι διαδραστικό και μιλάει για τη δύναμη της θέλησης, την αξία της ανταλλαγής , την αλληλοϋποστήριξη και τη δύναμη της αισιοδοξίας.
Παράσταση με δύο ηθοποιούς κούκλες και ενεργό συμμετοχή των παιδιών
Μια γιαγιά αποφασίζει να φτιάξει μια μηλόπιτα για να την πάει στα εγγονάκια της όμως τι απελπισία διαπιστώνει ότι αντί για μήλα έχει ροδοκόκκινα κεράσια ! Τι να κάνει; Αποφασίζει να βρει κάποιον που θα αντάλλασσε τα κεράσια της με τα μήλα που ήθελε. Στην πορεία διαπιστώνει ότι αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο. Ξεκινάει μια διαδρομή όπου έρχεται σε επαφή με διαφορετικούς ήρωες ώσπου να καταφέρει να πετύχει τον στόχο της και να αποδείξει ότι όταν θέλουμε πολύ κάτι μπορούμε να το καταφέρουμε.
Ένα διαδραστικό παραμύθι για μικρά παιδιά βασισμένο σε λαϊκή αγγλική ιστορία για μια ευχάριστη πρώτη επαφή με το θέατρο .
Η παράσταση «Μήλα Ζάχαρη Κανέλα» δείχνει με απλό τρόπο στο παιδί την έννοια της ανταλλαγής, της αλληλεγγύης και προσφοράς. Έννοιες που το βοηθάνε να αποκτήσει ενσυναίσθηση και κατανόηση.
Η θέληση της Γιαγιάς να βοηθήσει ξεπερνάει την δικιά της ανάγκη να φτιάξει μηλόπιτα. Το γεγονός ότι τελικά βρίσκει μήλα και κάνει την μηλόπιτα, δείχνει στα παιδιά ότι βοηθώντας τους συνανθρώπους μας γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι.
Φωτογραφίες
Πότε & Πού
Φούρνος Εξάρχεια - Πατησίων
από 12/04 έως 10/05Τηλ: 2106460748 Website: www.fournos-culture.gr/
Εισιτήρια: 10€
Πληροφορίες:
210 6460748
Προπώληση: more.com
Ημέρες & Ώρες | |
---|---|
Δ | |
Τ | |
Τ | |
Π | |
Π | |
Σ | 17:30 |
Κ |