Ο χαμένος

Αρχείο Παίχτηκε από 30/12/2019 έως
στο Παραμυθίας
Κείμενο: Γιώργος Ζαμάνης
Σκηνοθέτης: Θοδωρής Τούμπανος
Ερμηνεύουν: (με σειρά εμφάνισης): Γιώργος Παπανδρέου, Μυριόκαλη Κόγιου, Ειρήνη Ιερωνυμάκη, Κωνσταντίνος Τζουάνας, Γιάννης Μπακογεώργος, Γιάννης Ψάλτης

Περιγραφή

Μια κατασκοπική κωμωδία μεταμφιέσεων με επίκεντρο τις απέλπιδες προσπάθειες ενός μικρόαπατεώνα να επωφεληθεί από την προεκλογική μάχη δύο μεγαλόαπατεώνων – εις βάρος όλων.

Περισσότερα

Ο χειρότερος «ευρεσιτέχνης/ κατάσκοπος» γίνεται διπλός πράκτορας δύο αντίπαλων υποψήφιων Δημάρχων.

Μέσα από διάφορες τραγελαφικές αποστολές, θα προσπαθήσει να καθορίσει ποιος θα είναι ο νικητής και ποιος … ο χαμένος.

Παραγωγή: Θεατρική ομάδα Νοκ-Άουτ

Φωτογραφίες

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δυστυχώς, αν και δεν αναγραφοταν, έπρεπε να αγοράσουμε το πρόγραμμα. Το πρόβλημα όπως καταλαβαίνετε δεν ήταν το κόστος, αλλά ότι ο κυριουλης στα εισητηρια, ο οποίος φώναξε έναν επιθετικό πιτσιρικά, ο οποίος έλεγε συνεχεια ότι δεν τον ενδιαφέρει τι έγραφε το email και ότι αυτός είχε ενημερώσει και ότι αν δεν θέλουμε να σηκωθούμε να φύγουμε.

    Από εκεί και πέρα, το θεατρικό ήταν πολύ καλό, με αρκετό χιούμορ. κλέβοντας την παράσταση Ο Γκέκας (πραγματικά γελάσαμε πάρα πολύ μαζί του) .

    Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα εισητηρια θεατρομανια!!!

  2. Προκειμένου να παρακολουθήσει κάποιος την παράσταση, κατεβαίνει τα σκαλάκια του υπόγειου χώρου του θεάτρου Παραμυθίας, μια μετάβαση μυσταγωγική μεν αλλά σε συνδυασμό με το περιβάλλον που δε θυμίζει τις κλασικές θεατρικές σκηνές, δημιουργείται έντονα η αίσθηση ότι αυτό που πρόκειται να δει, μπορεί να αποδειχθεί καλό ή κακό, θα παραμείνει πάντως στα πλαίσια ενός ερασιτεχνισμού. Πόσο διαψευστήκαμε παρακολουθώντας ένα καλογραμμένο κείμενο εμπνευσμένο από την ελληνική και όχι μόνο πραγματικότητα που δεν κάνει πουθενά κοιλιά και που καθώς εξελίσσεται, οι χαρακτήρες – καρικατούρες χτίζονται με μαεστρία, οι ατάκες βγάζουν αυθόρμητο γέλιο, οι υπερβολές στις εκφράσεις, τις κινήσεις, τις αντιδράσεις γίνονται απόλυτα αποδεκτές! Από τη Θεατρική ομάδα Νοκ Άουτ που έχει την ευθύνη της παράστασης, δεν ξέρεις ποιον να πρωτοξεχωρίσεις! Αρτιότατη, απολαυστικότατη θεατρική εμπειρία! Σ' ευχαριστούμε Θεατρομάνια! Καλή χρονιά σε όλους!