2118

Ο κύριος Σμιθ ανοίγει την πόρτα

Αρχείο Παίχτηκε από 21/10/2019 έως 17/12/2019
στο Μικρό Γκλόρια
Διάρκεια: 75'
Συγγραφέας: Σάκης Σερέφας
Σκηνοθέτης: Μαρία Αιγινίτου
Σκηνογραφία: Νίκος Καρδώνης
Κοστούμια: Νίκος Καρδώνης
Φωτισμοί: Σάκης Μπιρμπίλης
Ερμηνεύουν: Μαρία Αιγινίτου, Παναγιώτης Μπουγιούρης, Σωτήρη Μεντζέλο

Περιγραφή

Το Θέατρο Γκλόρια Μικρό παρουσιάζει το νέο έργο του Σάκη Σερέφα «Ο κύριος Σμιθ ανοίγει την πόρτα του» σε σκηνοθεσία Μαρίας Αιγινίτου, από 14 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα & Τρίτη στις 21:00.

Περισσότερα

Ένας ξένος εισβάλλει στο σπίτι του κυρίου Σμιθ και του θέτει ένα εκβιαστικό δίλημμα. Η ζωή του λήγει σε δύο ώρες. Ποιον θα διαλέξει να μπει στη θέση σου ώστε να μην πεθάνει; Μια ετοιμοθάνατη γριά στην εντατική, τον Χίτλερ ή την διαχειρίστρια της πολυκατοικίας που ζει στο διπλανό διαμέρισμα;

Μια μαύρη κωμωδία για το μαύρο που αποκαλούμε ύπαρξη και μας περιέχει όλους.

Φωτογραφία: Ελίνα Γιουνανλή

Φωτογραφίες

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μετα την παραχωρηση της Αποστόλου Εύας που εγινε μεσω του facebook απο το προφιλ Kostas Papageorgiou, παρακολούθησα την παράσταση στο Θέατρο Μικρό Γκλόρια το νέο έργο του Σάκη Σερέφα «Ο κύριος Σμιθ ανοίγει την πόρτα του» σε σκηνοθεσία Μαρίας Αιγινίτου την προηγούμενη Δευτέρα. Είναι εξαιρετική παράσταση με πολύ ωραίες ερμηνείες και σκηνοθεσία που σου κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον και σε προβληματίζει γύρω από ζητήματα σχετικά με τη ζωή και το θάνατο. Ευχαριστώ πολύ τον κύριο Kosta Papageorgiou και τη Θεατρομάνια για την ευκαιρία. Μην τη χάσετε!