377

Παιχνιδοκαμώματα

Διάρκεια: 60 λεπτά

Περιγραφή

Ελάτε να γνωριστούμε μέσα από το παιχνίδι. Μικροί και μεγάλοι διασκεδάζουν, με εργαλείο μας τις τέχνες και ξεχύνονται σε ένα ατέλειωτο παιχνίδι..γνωριμίας!

Περισσότερα

Παιχνιδοκαμώματα

Εργαστήρι για βρέφη 18 –28 μηνών  με στοιχεία messy και sensory play

Τα παιδιά ανακαλύπτουν τον κόσμο, μέσα από τις αισθήσεις, σε ένα ταξίδι τον κόσμο των υλικών, με καινούριες υφές, χρώματα και ουσίες.  Με τη βοήθεια πάντα των γονέων, τα παιδιά γνωρίζουν σιγά σιγά πώς να εστιάζουν καλύτερα, να συγχρονίζουν χέρια, να ακούν σε παραγγέλματα, να περιεργάζονται και να συνεργάζονται.  Ένα άκρως βιωματικό, διασκεδαστικό εργαστήρι βασισμένο στο παιχνίδι, με στόχο την αισθητηριακή ανάπτυξη των παιδιών.

Σχεδιασμός - Εμψύχωση: Σαββίνα Σταυρινίδου

 

Πρόγραμμα

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, 11:00:  Βρέφη και γονείς, παίζουμε παρέα
Σας καλωσορίζουμε στο εργαστήρι βρεφών «παιχνιδοκαμώματα». Σας περιμένουμε να παίξουμε παρέα με τις τέχνες, διασκεδαστικά παιχνίδια, που αφυπνούν το σώμα και τις αισθήσεις μας.

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, 11:00:  Παιχνίδια ονομάτων και αστείων πραγμάτων
Ελάτε να γνωριστούμε μέσα από το παιχνίδι. Μικροί και μεγάλοι διασκεδάζουν, με εργαλείο μας τις τέχνες και ξεχύνονται σε ένα ατέλειωτο παιχνίδι..γνωριμίας!

Κυριακή 6 Οκτωβρίου, 11:00: Τα ζώα της θάλασσας.
Οι βουτιές τελείωσαν…μα το παιχνίδι τώρα ξεκινά.
Τα ψαράκια κολυμπούν, τα παιδιά χοροπηδούν !
Τι βρίσκεται στο βυθό; Παιχνίδια ομάδας, με στόχο τη συνεργασία.

Κυριακή 13 Οκτωβρίου, 11:00: Τα ζώα της φάρμας.
Οι τέχνες και η φύση γίνονται ένα. Αισθητηριακά παιχνίδια, με ζωάκια και τους φίλους μας, τους μικρούς κτηνοτρόφους. Ας ανακαλύψουμε τον κόσμο των αισθήσεων, παίζοντας.

Κυριακή 20 Οκτωβρίου, 11:00: Δεινόσαυροι παντού.
Το εργαστήρι που αγάπησαν μικροί και μεγάλοι. Είστε έτοιμοι μικροί παλαιοντολόγοι, να ανακαλύψετε χαμένους θησαυρούς και δεινοσαύρους τρομερούς; Πινέλα, καπέλα και το ταξίδι ξεκινά.

 

1 ΣΧΟΛΙΟ