Παιδιά με δικαιώματα ή Της φωτιάς και του αέρα

Σκηνοθέτης: Νίκος Καμτσής
Σκηνογραφία: Μίκα Πανάγου
Κοστούμια: Μίκα Πανάγου
Μουσική: Χρήστος Ξενάκης
Ερμηνεύουν: Λαμπρινή Θάνου, Αθηνά Χατζηαθανασίου

Περιγραφή

Το Θέατρο Αερόπλοιο συμμετέχει στο (διαδικτυακό) Rights4Kids Festival 

Το θέατρο Αερόπλοιο-ένα θέατρο για παιδιά επελέγη και θα παρουσιάσει την παράσταση του «Παιδιά με δικαιώματα» ή «Της φωτιάς και του αέρα» στο φεστιβάλ RIGHT FOR KIDS.

Περισσότερα

Το φεστιβάλ διοργανώνεται διαδικτυακά από την Οργανισμό AIDA FONDAZIONE υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και παίρνουν μέρος μόνο τέσσερα θέατρα από όλη την Ευρώπη μεταξύ αυτών και το ΑΕΡΟΠΛΟΙΟ.

Το φεστιβάλ RIGHT4KIDS θα πραγματοποιηθεί  στις 20 Νοεμβρίου που είναι η παγκόσμια μέρα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ θα μεταδοθεί διαδικτυακά από την σελίδα https://www.facebook.com/RightsForKids.project όπου οι σκηνοθέτες και οι συντελεστές των παραστάσεων θα μιλήσουν για τα παιδιά, για τα δικαιώματα τους και για το φεστιβάλ όπου θα παρουσιαστεί ο τρόπος δουλειάς και οι παραστάσεις τους.

Τι θα παρακολουθήσουμε εκτός από την παράσταση “Παιδιά με Δικαιώματα, Μεγάλα Κατορθώματα”; Μέσα από ομιλίες και παρουσιάσεις, θα παρουσιαστεί η αξία των Δικαιωμάτων του Παιδιού και πόσο σημασία έχουν όλα αυτά στην εποχή μας.

Από την Ελλάδα και από το θέατρο ΑΕΡΟΠΛΟΙΟ θα μιλήσει ο σκηνοθέτης ΝΙΚΟΣ ΚΑΜΤΣΗΣ.

Μια διαδικτυακή γιορτή λοιπόν, για όλα τα παιδιά, τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς. Μια δημιουργική πρόταση για να ενταχθεί στη σχολική ώρα, τη μέρα που όλα τα παιδιά θα έπρεπε να γιορτάζουν!

Φωτογραφίες