Παυλίνα Βουλγαράκη Live

Αρχείο Παίχτηκε από 05/04/2019 έως 19/04/2019
στο Πειραιώς 131
Τραγουδούν: Παυλίνα Βουλγαράκη
Τραγουδούν & παιζουν μουσικό όργανο: Κωστής Βήχος(Μπάσο – φωνή), Μιχάλης Βρέττας(Βιολί – φωνή)
Παίζουν μουσική: Ορέστης Μπενέκας(Πιάνο), Γιώργος Καρδιάνος(Κιθάρα), Αλέξης Σταυρόπουλος(Τύμπανα)

Περιγραφή

Η Παυλίνα Βουλγαράκη  τις 3 πρώτες Παρασκευές του Απριλίου στο Πειραιώς 131 - Μουσική σκηνή,  με φίλους και μουσικές και στίχους που λένε ιστορίες και περιγράφουν συναισθήματα και πόλεις και ανθρώπους. Κι έτσι, οι Παρασκευές της Άνοιξης  γίνονται λίγο πιο λαμπερές,  ατμοσφαιρικές κι απογειώνονται στ’ αστέρια.

Περισσότερα

Με φόρα από τα χειμερινά live της σε πολλές ελληνικές πόλεις και στην Αθήνα και από μια σημαντική καινούργια συνεργασία με τη Δήμητρα Γαλάνη που  κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο, η Παυλίνα Βουλγαράκη έρχεται να μιλήσει από σκηνής για όσα αγαπάει και όσα  φοβάται.

Από την Παρασκευή 5 Απριλίου, η Παυλίνα μας δίνει ραντεβού στο Πειραιώς 131 σε μικρές συναυλίες, με σκοπό να γίνουμε όλοι μια παρέα που τα παράξενα πλάσματα μέσα μας θα συναντιούνται με τα όνειρα και τις ελπίδες μας και που τα τραγούδια θα γίνονται οι οδηγοί σε μακρινά ταξίδια της μέρας μέσα στην νύχτα. Μαζί της οι αγαπημένοι της μουσικοί, φίλοι, συνεργάτες και συνένοχοι στις μουσικές αταξίες …

 

Σύντομα θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση και για άλλες μουσικές βραδιές και συναντήσεις τους μήνες της Άνοιξης που πλησιάζει!

ΞΕΚΙΝΑΜΕ λοιπόν!

Καλλιτεχνική  Διεύθυνση: Μαργαρίτα Μυτιληναίου
Εκτέλεση παραγωγής: Γιώργος Γκώνιας