Ραντεβού… με τον Τάκη!

Αρχείο Παίχτηκε από 22/04/2023 έως 28/05/2023
στο Παλλάς
Κείμενο: Τάκης Ζαχαράτος
Σκηνοθέτης: Τάκης Ζαχαράτος
Σκηνογραφία: Δημήτρης Παπάζογλου (επιμέλεια), Χαρά Τσουβαλά (σκηνικά)
Φωτισμοί: Περικλής Μαθιέλλης
Παίζουν μουσική: Δημήτρης Δημόπουλος (Πιάνο), Τόλης Καρασερίδης (Ηλ. Κιθάρα), Νίκος Γεωργακόπουλος (Μπουζούκι), Βαλάντης Κουσκούς (Keyboards), Αλμπέρτος Οικονόμου (Ηλ. Μπάσο), Γιάννης Κριτούλης (Τύμπανα), Τάκης Δρακόπουλος (Τενόρο Σαξόφωνο), Γιάννης Μωραΐτης (Τρομπέτα), Ανδρέας Κολπονδίνος (Τρομπόνι)

Περιγραφή

Μετά τις αποθεωτικές, sold-out, 2 πρώτες παραστάσεις, με 3000 θεατές να πλημμυρίζουν το Θέατρο Παλλάς, το ραντεβού μας με τον Τάκη Ζαχαράτο, παίρνει παράταση για 3 ακόμα παραστάσεις, στις 12-13-14 Μαΐου.

Περισσότερα

Ο μοναδικός Τάκης Ζαχαράτος, μετά τη sold-out σειρά εμφανίσεων στη Θεσσαλονίκη, μας δίνει ξανά ραντεβού -αυτή τη φορά στο Θέατρο Παλλάς- και έρχεται για να μαγέψει με το νέο του show, και το κοινό της Αθήνας!

Ο λαμπερός και καταιγιστικός Τάκης Ζαχαράτος, πιο ορεξάτος από ποτέ, έρχεται ξανά στο Θέατρο Παλλάς -μετά τα απανωτά sold-out που πραγματοποίησε το 2021, με το show του «Ζω για Σένα»- για να μας χαρίσει απλόχερα το γέλιο, σε μια λαμπερή “γιορτή” με τη μοναδική σάτιρα του Τάκη, γεμάτη χορό και τραγούδι.

Ο χαρισματικός performer γράφει τα κείμενα και πρωταγωνιστεί σε ένα φαντασμαγορικό show με μεταμορφώσεις και μιμήσεις, όπου καυτηριάζει, με τον μοναδικό του τρόπο, την κοινωνικοπολιτική και τηλεοπτική επικαιρότητα. Τον Τάκη Ζαχαράτο πλαισιώνει 9μελής ορχήστρα, υπό τη διεύθυνση του Δημήτρη Δημόπουλου.

Τέσσερις βραδιές που ξεχειλίζουν από χιούμορ και ενθουσιασμό… όπως θα ήταν δηλαδή, ένα Ραντεβού… με τον Τάκη Ζαχαράτο!

Ενορχηστρώσεις: Δημήτρης Δημόπουλος
Φωτογραφίες: Μαρία Σαλταούρα
Trailer & Videos: Μιχαήλ Μαυρομούστακος
Διεύθ. Επικοινωνίας & Προβολή: Όλγα Παυλάτου

Φωτογραφίες

Βίντεο