Στα Σκοτεινά - Making Movies

Αρχείο Παίχτηκε από 11/11/2015 έως 11/02/2016
στο Cartel
Διάρκεια: 100’ (με διάλειμμα)
Συγγραφέας: Γιώργος Ηλιόπουλος
Σκηνοθέτης: Θοδωρής Βουρνάς
Ερμηνεύουν: Ορέστης Τρίκκας, Νίκος Αναγνωστόπουλος, Λάζαρος Βασιλείου, Λία Τσάνα

Περιγραφή

Υπάρχει μια στιγμή λίγο πριν κοιμηθούμε που οι άμυνες, οι αντιστάσεις και όλοι οι μηχανισμοί, που έχουμε αναπτύξει, καθώς μεγαλώνουμε για να αντέξουμε υποχωρούν... Ανοίγουν οι πόρτες που τόσο καλά, συνειδητά ή όχι, έχουμε φροντίσει να κλειδώσουμε και «αυτό», που πνιγούμε μέσα μας παρουσιάζεται μπροστά μας.

Περισσότερα

Το "Στα Σκοτεινά - Making Movies" είναι ένα ημερολόγιο συναντήσεων. Δεν είναι μονόλογοι, αλλά μια σειρά διαλόγων – μια σειρά εξομολογήσεων. Μια άσκηση συνειδητοποίησης και κατανόησης. Είναι μια διαδρομή προς τα μέσα – μια συνάντηση με το σκοτάδι που θέλει να γίνει φως...

ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Κείμενο: Γιώργος Ηλιόπουλος
Σκηνοθεσία: Θοδωρής Βουρνάς
Βοηθός Σκηνοθέτη: Βίλλυ Τερτήπη
Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη
Σκηνικά – Κοστούμια: Σοφία Λεγάτου
Μουσική: Σωτήρης Καστάνης
Φωτογραφία promo/artwork: Γιώργος Γιαννίμπας
Φωτογραφίες παράστασης: Μαρία Σαλταούρα
Βίντεο: Γιώργος Τσιρογιάννης

ΟΙ ΚΡΙΤΙΚΕΣ

 «...Όταν ένα ξεχωριστό, σπαρταριστό κείμενο, όπως αυτό του Γιώργου Ηλιόπουλου, συμπλέκεται με φρέσκες, ειλικρινείς και ουσιαστικές σκηνοθετικές πρακτικές, όπως αυτή του Θοδωρή Βουρνά, τότε το αποτέλεσμα δε μπορεί παρά να τραβήξει την προσοχή των θεατών...» (Κώστας Νταλιάνης – Δημήτρης Σεμερτίδης)

 «...Η ιδιαίτερη σκηνοθετική προσέγγιση, η άψογη υποκριτική των ηθοποιών και ο ιδιότυπος θεατρικός χώρος Cartel βάζουν τον ανυποψίαστο θεατή, σ’ ένα κλίμα αναζήτησης κι αμφιβολίας, σε μια σειρά διαθλαστικών εικόνων, όπου ο καθένας τους καλείται σιωπηρά να ξετυλίξει τις δικές του φοβίες, τα δικά του πιστεύω, τα δικά του λάθη. Το μόνο σωστό εδώ, η μόνη αλήθεια – η αναζήτηση αυτής...» (Νίκος Θ. Παναγιωτάρας)

«...Ιστορίες που θα μπορούσαμε να τις ζήσουμε άνετα, όσοι παρακολουθήσαμε, ή που τις έχουμε ήδη ζήσει. Θα πάτε, θα δείτε και θα με θυμηθείτε, πιστέψτε με...» (Κώστας Κούλης)

«...Από το γέλιο πας στο δάκρυ. Από την οργή στην αγάπη. Από τη συμπόνια στην καταστροφή. Όλο αυτό το πανάκριβο υλικό και του κειμένου και των ερμηνειών το διαχειρίζεται με εξαιρετική μαεστρία, παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο σκηνοθέτης Θοδωρής Βουρνάς...» (Παναγιώτης Μήλας)

 «...Μια παράσταση με πολλαπλά μηνύματα ζωής. Μια παράσταση που θα προβληματίσει τον καθένα που θα βρεθεί εκεί. Γιατί λίγο ή πολύ όλοι μας είμαστε «θεατές» της ίδιας μας της ζωής. Αλλά μέχρι πότε; ... Ένα έργο που «ανοίγει» τις πόρτες του υποσυνειδήτου, των αντιστάσεων και εν τέλει των ονείρων σου ... Εσύ μπορείς να φτιάξεις μια ιστορία την οποία να μπορέσεις να την πιστέψεις;» (Εβίνα Μαξούρη)

 

Βίντεο

71 ΣΧΟΛΙΑ

 1. "Καθρεφτιστείτε μ@λ@κες, πως σας φαίνεσθε;"
  Ένας εναλλακτικός τίτλος που θα μπορούσε να αποδοθεί στο εν λόγω έργο και κοντινός στους διαλόγους και το ύφος της παράστασης. Οθόνες, αφηγήσεις, αναδρομές, παρεμβολές, online αναπαραγωγή των ίδιων των αναπαραστάσεων, σε μια σειρά από διαφορετικές σύντομες ιστορίες "μας". Μας, εννοώντας ...όλων μας. Των εσσαεί γενιών μας, με τα αδιέξοδά μας, τα λάθη μας, τα πάθη μας, τα όσα μας διαμορφώνουν και τα κρατάμε ακόμη ταμπού. Και δεν τα συζητάμε. Αντιθέτως τα κρύβουμε. Πρωταρχικά δε, από τους εαυτούς μας. Ορίστε λοιπόν...
  Φανταστικές ερμηνείες από τους ηθοποιούς πάνω σε ένα έντονο καυστικό έως και βωμολοχικό αλλά βιωματικό τύπου σενάριο, λιττά και συνάμα πλούσια σκηνικά, δυναμική και υπερπλήρης σκηνοθεσία που ενώ σε γεμίζει έως και φορτώνει με τις διαφορετικές ιστορίες που παρουσιάζονται, σε κάνει να θέλεις την ίδια στιγμή κι άλλη μία. Κι άλλη μία.
  Τί άλλο να θέλουν οι συντελεστές μιας παράστασης από το να βλέπουν τους θεατές να θέλουν κι άλλο;
  Συγχαρητήρια στο σύνολο, με μία λέξη μια ολοκληρωμένη δουλειά. Με αρχή, μέση και ...τέλος (;)
  Πολύ τυχερός που πρόλαβα την τελευταία παράσταση,
  και ευχαριστώ διπλά τη Θεατρομάνια γιαυτό. (θ.Θ)
  Εύχομαι να ξαναπαιχτεί, και πάλι μπράβο!

 2. Ότι κι αν πεί κανείς γι'αυτό το αριστούργημα θα είναι λίγο......όποιος δεν το είδε έχει ειλικρινά χάσει πολλά.....!!!!!!!!!!!!!
  Παρακολουθώ θέατρο απο 9 χρονών....η πρώτη μου θεατρική παράσταση "Οθέλλος" στο Εθνικό με τον Ηλία Λογοθέτη.....!!!!!!!!!!
  Απο την ημέρα εκείνη λάτρεψα το θέατρο και δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου μακριά του.........
  Έχουν περάσει 40 χρόνια απο τότε κι έχω κι αν έχω δει παραστάσεις.....
  Αλλά η σημερινή ανήκει σ'αυτές που θα μου μείνουν αλλησμόνητες.....που θα ήθελα να ξαναδώ.....που θα άξιζε να μοιραστώ με φίλους.....
  Διαδοχικές ιστορίες κι αναδρομές που οδηγούν σε ένα εσωτερικό ψάξιμο των ηρώων.....που όταν δεν βρίσκονται στο φως της δικής τους ιστορίας....παρακολουθούν ως θεατές στο σκοτάδι και μέσα απο μια κάμερα δίνουν τη δική τους εκδοχή.....απομονώνουν εικόνες δίνοντας ένα συναισθηματικό βάρος στη στιγμή και στην αφήγηση.....!!!!!!!
  Εξαιρετική κι ευρηματική σκηνοθεσία.....δυνατό κείμενο....αριστουργηματικές ερμηνείες.....τόσο αρμονικά δεμένες μεταξύ τους.......ισορροπούν απο το γέλιο στη συγκίνηση......μας προβληματίζουν.....μας οδηγούν σε εσωτερικές διαδρομές....και εν τέλει μας λυτρώνουν......!!!!!!!!!
  Η παράσταση "ΣΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ" γεμίζει ΦΩΣ κι ΕΛΠΙΔΑ για μια γενιά ανθρώπων νέων......δημιουργικών και ταλαντούχων......που τιμούν το θέατρο στο σύνολο του.......!!!!!!!!!!!!!
  Με κέρδισαν ο καθένας ξεχωριστά κι όλοι μαζί.....( ΟΡΕΣΤΗΣ ΤΡΙΚΑΣ, ΛΙΑ ΤΣΑΝΑ, ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΑΖΑΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ και ο σκηνοθέτης (μαέστρος) ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΟΥΡΝΑΣ ) με μια απλότητα και σεμνότητα που μόνο οι μεγάλοι και ταλαντούχοι άνθρωποι μπορούν να επιδείξουν......!!!!!!!
  'Εχω την ανάγκη να περιπλανηθώ μαζί τους στο μελλοντικό τους ταξίδι στη τέχνη.....και να ακολουθήσω τα βήματα τους.....
  Ψάξτε τους....γνωρίστε τους.....παρακολουθήστε τους.....έχουν πολλά να προσφέρουν.....θα με θυμηθείτε......

 3. Στα Σκοτεινά-Making movies
  Είχα ακούσει και είχα διαβάσει τόσο καλά σχόλια για αυτήν την παράσταση που μου είχε κινήσει την περιέργεια. Αναρωτιόμουν τι είναι αυτό που την κάνει τόσο ιδιαίτερη και έχει κερδίσει το ενδιαφέρον και την αγάπη των θεατών. Αποφάσισα λοιπόν να παρακολουθήσω την Πέμπτη 11/02/2016....την τελευταία παράσταση ύστερα από δύο συνεχείς, επιτυχημένες χρονιές.
  Σ' ένα ειδικά διαμορφωμένο τεχνοχώρο, το Cartel, πρώην μηχανουργείο, στην περιοχή του Βοτανικού, έγινε μια συνάντηση με το σκοτάδι, με τις σκιές του παρελθόντος που αναζητούν να βγουν στην επιφάνεια και να δουν φως.
  Γίναμε μάρτυρες συγκλονιστικών μονόλογων, σκληρών εξομολογήσεων, ειλικρινών καταθέσεων ψυχής...Τέσσερις ηθοποιοί αφηγούνται τα παθήματά τους, εκφράζουν τα συναισθήματά τους, ξεγυμνώνουν το χαρακτήρα τους, μας φανερώνουν την κρυμμένη τους αλήθεια....Πολλές φορές δυσκολευόμαστε να κατανοήσουμε όσα μας συμβαίνουν. Αποφεύγουμε την επώδυνη πραγματικότητα είτε από φόβο είτε από άμυνα και δεν έχουμε την παρρησία να παραδεχτούμε και να αποδεχτούμε την αλήθεια. Παραμένοντας "στα σκοτεινά", δεν θα αργήσει η στιγμή που όλες οι διαψευσμένες ελπίδες, τα ακυρωμένα όνειρα και οι υποσυνείδητες ελπίδες θα αναδυθούν στην επιφάνεια και θα βγουν στο εκτυφλωτικό φως ξεκινώντας μια διαδικασία ενδοσκόπησης και επαναπροσδιορισμού των αξιών, των προτεραιοτήτων και των θέλων μας.
  " Το παιδί θαύμα", "Πάντα στο on", "Σε βάρος κάποιου άλλου", ''Σαν τα δελφίνια", "Η υπόσχεση", "Ο λύκος που την άραζε στην κοιλιά μου", "Μια ωραία και πιστευτή ιστορία" αποτελούν ένα ημερολόγιο συναντήσεων ή αλλιώς εξομολογήσεων που όλοι καλούμαστε να κάνουμε απένταντι στον εαυτό μας και ίσως γίνουν η αιτία να πάψουμε να είμαστε παθητικοί δέκτες σε μια κοινωνία που αιμορραγεί πληγωμένα συναισθήματα.
  Η σκηνοθετική ματιά του Θοδωρή Βουρνά είναι ευφυής, πρωτοποριακή, ευρηματική. Η παράσταση διαθέτει ρυθμό, ενέργεια, ένταση, παλμό, μέτρο, σωστές κορυφώσεις και φυσικά άψογη χημεία και υποκριτικό ταλέντο από τους τέσσερις πρωταγωνιστές. Το δραματικό στοιχείο διαδέχεται αβίαστα το κωμικό χωρίς ίχνος υπερβολής.
  Η κάμερα που περνά από χέρι σε χέρι καθ' όλη τη διάρκεια της παράστασης κατάγραφοντας πλάνα από τις εξομολογήσεις των ηρώων και προβάλλονται σε μια τηλεόραση στο κέντρο της σκηνής, παραπέμπει σε ταινία όπου όλοι είμαστε θεατές της ίδιας μας της ζωής.
  Το λιτό σκηνικό με την τηλεόραση και τις δύο νάιλον διαφανείς κουρτίνες, πίσω από τις οποίες ακούγονται οι αναμνήσεις και οι φωνές του παρελθόντος σε συνδυασμό με τη μουσική και τον ονειρικό φωτισμό, δημιουργούν τις κατάλληλες προυποθέσεις για να ξεδιπλωθούν και να πάρουν σάρκα και οστα οι πιο ωραίες και πιστευτές ιστορίες....
  Ευχαριστώ πολύ Θοδωρή, Ορέστη, Νίκο, Λαζαρε, Λία που με κάνατε να νιώσω τόσα πολλά, ανάμεικτα συναισθήματα σήμερα....να βιώσω μαζί σας τον πόνο, να γελάσω, να θυμώσω, να νιώσω την αγωνία, να συγκινηθώ, να κλάψω, να προβληματιστώ, να βάλω τον εαυτό μου στη θέση σας!!!!!
  Για μένα θέατρο είναι αυτό ακριβώς που είδα και αισθάνομαι τιμή που σας γνώρισα προσωπικά και που παρευρισκόμουν ανάμεσα στους θεατές στην αυλαία της παράστασης......Τώρα καταλαβαίνω γιατί όλοι την αποκαλούσαν απλά ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ, ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ!!!!!

 4. Εναλλακτική παράσταση που έχει κάτι διαφορετικό να προσδώσει στον θεατή. Ο λόγος είναι λιτός και άμεσος για να αποδώσει τον ρεαλισμό καθώς και την ωμή και βίαιη πραγματικότητα που ζούμε. Κάθε ιστορία (εκ των εννέα) κρύβει το δικό της μήνυμα και προκαλεί στον θεατή εναλλαγή συναισθημάτων. Όλοι οι ηθοποιοί κάνουν εξαίρετη δουλειά με τον Ορέστη Τρίκα να ξεχωρίζει λίγο περισσότερο. Προτείνεται ανεπιφύλακτα. Ευχαριστώ πολύ Θεατρομάνια για την πρόσκληση!!

 5. Ευχαριστούμε το Θεατρομάνια, χάρη στο οποίο παρακολουθήσαμε απόψε μια έξοχη παράσταση στο θέατρο Καρτέλ. Νέοι και ταλαντούχοι ηθοποιοί, μια αίθουσα γεμάτη από κόσμο και υπέροχοι μονόλογοι μας μάγεψαν απόψε. Πολλοί προβληματισμοί που γεννιούνται από προβλήματα των ανθρωπίνων σχέσεων είναι το βασικό θέμα της παράστασης. Προσωπικά σαν ερμηνεία, αν και όλοι ήταν υπέροχοι, μου έκανε εντύπωση ο Ορέστης Τρίκας, ο οποίος ζούσε πολύ έντονα τους ρόλους που υποδυόταν. Νομίζω ότι πρέπει όλοι να δούν αυτή τη παράσταση. και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Θεατρομάνια

 6. Σήμερα είχα την τύχη να παρακολουθήσω αυτή την ξεχωριστή παράσταση. Εκπληκτικές ερμηνείες από όλα τα παιδιά, πολύ ωραία σκηνοθεσία (ίσως μια μεγαλύτερη οθόνη να ήταν καλύτερη), πολύ καλό κείμενο που σε κρατούσε σε όλη την διάρκεια της παράστασης. Αξίζει κάθε λεπτό . Ευχαριστώ Θεατρομάνια.

 7. Πραγματικά υπέροχη παράσταση!!! Και οι 4 ηθοποιοί είναι καταπληκτικοί και πολύ εκφραστικοί..Ειλικρινά σε κάνουν να πονάς να δακρύζεις και να γελάς μαζί τους..Ενώ την είχα παρακολουθήσει κ πέρυσι,ήταν σαν να έβλεπα την παράσταση για πρώτη φορά,ειναι τόσο ξεχωριστή!!! Αξίζει να την δείτε και σίγουρα θα σας δώσει τροφή για σκέψη για μήνες,γιατί θα αγγίξει την ψυχή σας..

 8. εξαιρετικη παρασταση!! πολυ καλοι και οι 4 και ιδιαιτερα ο Ν. Αναγνωστοπουλος ο οποιος καταφερε καλυτερα απο ολους να μας συγκινησει και συναμα να μας κανει να γελασουμε!! πολλα συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια!!

 9. Παρακολούθησα την παράσταση στις 04/02/16 μετά από παραχώρηση της πρόσκλησης από τον Κύριο Μπεκιάρη τον οποίο και ευχαριστώ καθώς και την ομάδα της ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑΣ!Πολύ ωραία παράσταση σε έναν ιδιαίτερο χώρο με πολύ καλές ερμηνείες από 4 νέους ταλαντούχους ηθοποιούς!Θα την συνιστούσα ανεπιφύλακτα!

 10. Φοβερή παράσταση με εξαιρετικές ερμηνείες!!! Παρουσιάζοντας εμπειρίες και προβλήματα καθημερινών ανθρώπων καταφέρνει να προβληματίσει, να συγκινήσει και να προκαλέσει το γέλιο των θεατών. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές και πολύ περισσότερο στους ηθοποιούς που ζούσαν κάθε ρόλο σαν να ήταν η δική τους ιστορία!!! Ευχαριστώ πολύ Θεατρομάνια για την πρόσκληση!!!

 11. Καθηλωτικές ερμηνείες! Μπράβο και στα τέσσερα παιδιά και ιδιαίτερα στον Ορέστη Τρίκα, που πραγματικά μεταμορφώνεται πάνω στη σκηνή, και στη Λία Τσάνα, που νομίζω θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα στο μέλλον. Και φυσικά, συγχαρητήρια στον άνθρωπο που εμπνεύστηκε και έστησε όλο αυτό, το σκηνοθέτη της παράστασης, Θοδωρή Βουρνά. Με ελάχιστα μέσα, αλλά με εξύπνο τρόπο, σε φέρνει αντιμέτωπο με τους ήρωες και τις ιστορίες τους. Ειδικά την πρώτη φορά που παρακολούθησα την παράσταση, ένιωθα τελείως "αποκομμένη" από τον κόσμο. Νόμιζα ότι ήμουν μόνο εγώ και αυτοί οι τέσσερις. Πονούσα μαζί τους, φοβόμουν, γελούσα... Πραγματικά αξίζει να τη δείτε! Και μη σταθείτε στο "ωμό" κείμενο. Ψάξτε τι κρύβεται πίσω από τις λέξεις!

 12. Ωραίο κείμενο με απεικόνιση της πραγματικότητας της σύγχρονης ζωής. Μέσα από τις δυνατές ερμηνείες ζωντανεύουν φαντάσματα παρελθόντος, παρόντος και μέλλοντος. Αδιέξοδα καθημερινότητας μέσα από αληθινές ιστορίες. Συνίσταται ανεπιφύλακτα. Συγχαρητήρια στους συντελεστές!

 13. πολύ καλοί ηθοποιοί και πολύ καλό σενάριο. Όμως η ωμή πραγματικότητα, πολλές φορές εκφράζεται καλύτερα όταν δεν χρησιμοποιείς ωμές λέξεις. Είναι όμως μια εναλλακτική άποψη και γίνεται αποδεκτή. Ευχαριστώ για την πρόσκληση.

 14. Παρακολούθησα χτες Πέμπτη 21 Ιανουαρίου την παράσταση,
  πρόκειται για μια εκπληκτική παράσταση με δυνατές ερμηνείες και εξαιρετική σκηνοθεσία.
  Την συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιον επιθυμεί να δει κάτι μοντέρνο και ποιοτικό,
  σας ευχαριστώ πολύ για τις προσκλήσεις!!!

 15. Εξαιρετικο! Λιτό σκηνικό με μερικά κουτιά και μια κάμερα που όμως αρκούσαν, πολλές εναλλαγές πολύ δυνατές ερμηνείες.ίσως λίγο το λεξιλόγιο αλλά ήτανε απαραίτητο για να δείξει την ωμή πραγματικότητα της εποχής μας.Φύγαμε με τροφή για πολύ σκέψη.Ευχαριστούμε πολύ!

 16. Ένας χώρος στη μέση του πουθενά που όμως σε ξαφνιάζει ευχάριστα με το πόσο ζεστός και φιλόξενος είναι. Μια παράσταση αποτελούμενη από 10 περίπου μονολόγους που αφορούν κυρίως σε αποκλίνουσες σεξουαλικές συμπεριφορές εξαιρετικά ερμηνευμένων από 4 υπερταλαντούχα παιδιά. Πολύ ενδιαφέρουσα!

 17. ειδα την παρασταση χτες. εχω αναμεικτα συναισθηματα. απο τη μια οι ηθοποιοι ηταν εκφραστικοι και σιγουρα ταλαντουχοι, ομως το κειμενο ηταν κακο με αισχρολογιες (θεωρω περιττες για τα μηνυματα που προσπαθουσε να περασει) και οσο για το χωρο... ενα παλιο εργοστασιο, που δε θυμιζε σε τιποτα θεατρο. γενικως ηταν μια ας πουμε συμπαθητικη παρασταση.

 18. Μόλις γύρισα απο την παράσταση! Όσοι δεν την έχετε δει να πάτε.Ο χώρος πολύ ζεστός κ το κλίμα του θεάτρου.Επίσης είχε δωρεάν νερό,καφέ και κρασί! Και τα 4 παιδιά της παράστασης ήταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΆ!!! Πραγματικά οι ερμηνίες τους σε κρατάνε μέσα στο έργο και σε αναγκάζουν να μπείς στη θέση τους και να τους νιώσεις. Και η ιστορία ενός μονόλογου να μην σου αρεσει το ταλέντο των παιδιών θα σε κάνει να την προσέξεις! Χίλια μπράβο στα παιδιά και στους συντελεστές! Κριμά που σε αυτή την χώρα δεν δίνονται ευκαιρίες σε ανθρώπους με ταλέντο που το αξίζουν! Ευχαριστώ πολύ θεατρομάνια για τα εισιτήρια!!!

 19. Ευρηματική σκηνοθεσία σε μια καλή παράσταση με ωμά κείμενα, όπου νέοι άνθρωποι που βίωσαν ψυχολογικές διαταραχές, σεξουαλική καταπίεση, μοναξιά και βία ξεδιπλώνουν τα συναισθήματα τους καλώντας μας να δούμε την ζωή από την δικιά τους οπτική γωνία. Ευχαριστώ την ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ για την πρόσκληση.

 20. Πρόκειται για μια παράσταση πολύ ενδιαφέρουσα, πρωτότυπη, συγκινητική, ανθρώπινη. Παρουσιάζονται οκτώ ιστορίες λίγο σκληρές και ακραίες, αλλά ταυτόχρονα καθημερινές, που θίγουν κοινωνικά ζητήματα με σύντομο και ουσιαστικό τρόπο. Πολύ δυνατές οι ερμηνείες των ηθοποιών και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και ατμοσφαιρική η σκηνοθεσία. Ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση!

 21. Ενδιαφέρουσα παράσταση με έντονο και μαύρο περιεχόμενο και δυνατές ερμηνείες από τους ηθοποιούς. Το πρώτο μέρος ήταν πολύ δυνατό και σε κράταγε, ενώ στο δεύτερο μέρος η παράσταση έχανε κάπως το στοιχείο των έντονων συναισθημάτων που είχε αναπτύξει στο πρώτο μέρος.

 22. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΕΝΤΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΘΙΓΕ,ΣΕ ΩΜΗ ΓΛΩΣΣΑ,ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟΥ,ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΦΤΙΑΚΣΙΔΙΑ!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΟΥΣΑΝ ΔΥΝΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ!!!! ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗΝ ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 23. Πολυ ωραια παρασταση! Πολυ καλες ερμηνειες, ωραιο σεναριο, καθημερινες ιστοριες με ωμοτητα για λιγο κατεστραμμενους ανθρωπους... Κι ο χωρος λιγο ιδιαιτερος, και η περιοχη.. ταιριαζει με τα συναισθηματα που βγαζει η παρασταση.
  Αξιζει πραγματικα! Ευχαριστω πολυ για την προσκληση!

 24. Πολύ ωραίες ερμηνείες από νέους ταλαντούχους ηθοποιούς,σε μια παράσταση που αναλύει σημαντικά θέματα της κοινωνίας μας και φεύγοντας σε κάνει να προβληματιστείς!
  Μπράβο σε όλους τους συντελεστές,θα την ξαναέβλεπα άνετα!
  Ευχαριστώ πολύ την Θεατρομάνια για την πρόσκληση!

 25. Πολύ όμορφη παράσταση με ανάμεικτα συναισθήματα συγκίνησης και χιούμορ...4 χαρακτήρες της εποχής μας δημιουργούν χαρακτήρες της διπλανής πόρτας που ίσως κάπου μέσα σε αυτούς συναντήσουμε και εμάς τους ίδιους...την προτείνω ανεπιφύλακτα...

 26. ιστοριες τοσο ωμες και αληθινες οπως η ιδια η ζωη.... ιστοριες των ανθρωπων διπλα μας αλλα ισως και εμας των ιδιων......εξαιρετικες ερμηνεις και υπεροχα κειμενα του Γιώργου Ηλιόπουλου ! συγχατητηρια σε ολους ! ευχαριστω θεατρομανια για την υπεροχη παρασταση που μου προσφερες....!

 27. Εξαιρετικές ερμηνείες και από τα τέσσερα παιδιά, λιτή και έξυπνη σκηνοθεσία, σε ένα έργο που προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα... Σε πρώτη ανάγωση είναι ένα κείμενο σκληρό και ωμό, όμως, με μια δεύτερη, πιο διερευνητική, ματιά, μπορείς να βρεις κρυμμένα νοήματα και τροφή για σκέψη και προβληματισμό.

 28. Πολύ ιδιαίτερη παράσταση, εξαιρετική απόδοση από τους ηθοποιούς και ωραία πλοκή που θίγει σύγχρονα και όχι μόνο προβλήματα. Αξίζει να πατε να την δείτε, και να προβληματιστείτε... Ευχαριστούμε πολύ την θεατρομανία για τις συγκεκριμένες προσκλήσεις και γενικότερα για τις προσκλήσεις που μας χαρίζει. Να είσαστε καλα.

 29. Υπέροχες ερμηνείες και από τους τέσσερις ηθοποιούς, σε ένα έργο που αρχικά μοιάζει υπερβολικά ωμό, σκληρό και βίαιο, αλλά δυστυχώς αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα. Μία παράσταση που αξίζει πραγματικά να δεις.

 30. Μια πολύ ενδιαφέρουσα παράσταση που θίγει με άμεσο και ίσως προβοκατόρικο τρόπο πολλά διαφορετικά κοινωνικά θέματα κάποια από τα οποία αποτελούν και θέματα ταμπού μέσα από πολλούς μικρούς μονολόγους . Η σκηνοθεσία είναι έξυπνη και ατμοσφαιρική και αναδεικνύει το έργο και ταιριάζει με τον όμορφο και ιδιαίτερο χώρο του "CARTEL". Τέλος και οι τέσσερις πρωταγωνιστές δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό μέσα από τις καλοδουλεμένες όπως φαίνεται ερμηνείες τους . Σίγουρα μια παράσταση που αξίζει κανείς να παρακολουθήσει και από την οποία δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει χωρίς κάποιον προβληματισμό και κάτι να συζητήσει μετά !

  Ευχαριστώ πολύ ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ !!!!!!

 31. Πολύ ωραία παράσταση ομολογουμένως. Θίγει θέματα ταμπού από μια ενδιαφέρουσα οπτική, μιλώντας ανοιχτά για κοινωνικά ζητήματα όπως η ενδοοικογενειακή βία ή το trafficing. Δυνατές ερμηνείες που σου προσφέρουν τροφή για σκέψη, συγκίνηση αλλά και γέλιο σε ορισμένα σημεία. Συγχαρητήρια!