Στον παράδεισο

Αρχείο Παίχτηκε από 26/04/2023 έως 14/05/2023
στο Arroyo
Διάρκεια: 90'
Κείμενο: Βαγγέλης Χατζηγιαννίδης
Σκηνοθέτης: Μαρία Αιγινίτου
Σκηνογραφία: Κωνσταντίνος Ζαμάνης
Κοστούμια: Κωνσταντίνος Ζαμάνης
Φωτισμοί: Μιχάλης Κάρλος
Μουσική: Σωτήρης Καστάνης
Ερμηνεύουν: Μαρία Αιγινίτου, Θάνος Αλεξίου, Αντώνης Γιαννακός, Ασπασία Κράλλη, Δάφνη Λιανάκη, Αντώνης Τσιοτσιόπουλος

Περιγραφή

Το καινούργιο έργο του Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη παρουσιάζουν σε συνεργασία η Μαρία Αιγινίτου και ο Γιώργος Παλούμπης

Περισσότερα

Σε μία πρότυπη σωφρονιστική μονάδα στο ιδιόκτητο νησί του μεγάλου Έξαρχου οι κατάδικοι εκτίουν την ποινή τους απολαμβάνοντας την ομορφιά της φύσης ξεκομμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο. Μέσα σ’ αυτήν την υπό όρους ελευθερία και το ειδυλλιακό περιβάλλον σιγοβράζουν πάθη, έριδες, συνομωσίες και προδοσίες.

Ο Γιάννης, παλιός τρόφιμος με βαριά αδικήματα στην πλάτη, μοιάζει να έχει λαμπρή ανταπόκριση στο πρόγραμμα. Η μεταστροφή μέσα του έχει συντελεστεί. Έχει αντιληφθεί πλήρως το κακό που στο παρελθόν προκάλεσε και τώρα προσπαθεί να το ξεπληρώσει προσφέροντας σε όλους γύρω του συμπαράσταση και αγάπη. Ο ίδιος ο Έξαρχος θα εκτιμήσει την πρόοδό του και θα του αναθέσει μια ευαίσθητη αποστολή: την φύλαξη και περιποίηση των ακριβών καλεσμένων του, οι οποίοι θα φιλοξενηθούν για λίγες μέρες στο νησί. Είναι ικανός, είναι έμπιστος. Όμως ένα ατύχημα, για το οποίο δεν ευθύνεται, θα συμβεί και τα πάντα στον παράδεισο ανατρέπονται. Όλοι θα του φορτώσουν το έγκλημα κι εκείνος θα το δεχτεί αδιαμαρτύρητα. Ο δρόμος για την εξιλέωση είναι μακρύς.

Φωτογραφίες

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Εξαιρετική παράσταση !!!!
    Αξιόλογο, νέο, Ελληνικό, θεατρικό έργο με θαυμάσια υπόθεση και καλογραμμένο κείμενο.
    Η συνεργασία της κα Αιγινιτου με τον κο Παλουμπη στη σκηνοθεσία και οι ερμηνείες των καταξιωμένων ηθοποιών , ( Κράλλη, Τσιτσιόπουλος, Λιανάκη, Αλεξίου, Γιαννακός, Αιγινίτου) είναι η εγγύηση της επιτυχίας αυτής της παράστασης!
    Προλάβετε...........