Τα τρία γουρουνάκια

Αρχείο Παίχτηκε από 06/11/2022 έως 25/12/2022
στο Olvio
Διάρκεια: 50’
Κείμενο: Ιρίνα Μπόικο
Σκηνοθέτης: Ιρίνα Μπόικο
Σκηνογραφία: Ιρίνα Μπόικο (κούκλες)
Μουσική: Πλάτων Ανδριτσάκης
Ερμηνεύουν: Ιρίνα Μπόικο, Ελένη Γρίβα

Περιγραφή

Μιά συναρπαστική διαδραστική περιπέτεια με ηθοποιους και κούκλες σε μουσική Πλάτωνα Ανδριτσάκη, για παιδιά 2,5- 5,5 ετών, με ηθοποιούς, κούκλες και ενεργή συμμετοχή των παιδιών!

Περισσότερα

Θέατρο Κούκλας της Ιρίνα Μπόικο WHITE PUPPET στο ΘΕΑΤΡΟ OLVIO

«Τι είναι το σπίτι;

Δεν είναι οι τοίχοι, ούτε η βεράντα με θέα στο βουνό!

Ούτε τα παράθυρα, ούτε το ταβάνι, ούτε ο φράχτης ο ψηλός!

Είναι η παρέα, είναι η αγάπη, είναι να’ χεις έναν φίλο καλό!

Είναι να βοηθάς τον άλλον, να έχεις ένα όνειρο κοινό!»

Μια πρωτότυπη εκδοχή του γνωστού παραμυθιού για τη φιλία, τα όνειρα και το σπίτι!

Ο Λύκος παίζει στη λίμνη με τα καραβάκια, η Αλεπού τον στέλνει να πιάσει τα Γουρουνάκια, ο Χρι-Χρι, ο Χρου–Χρου και ο Χρο-Χρο ονειρεύονται να χτίσουν ένα καράβι για να γυρίσουν όλο τον κόσμο!

Τα παιδιά θα χτίσουν σπιτάκια με τα Γουρουνάκια, θα παίξουν στη λίμνη με τα καραβάκια μαζί με τον Λύκο, ενώ στο τέλος τους περιμένει όλους ένα φινάλε-έκπληξη!

Θέατρο Κούκλας της Ιρίνα Μπόικο
"White Puppet"

Φωτογραφίες

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Παρακολουθήσαμε την παράσταση με τον 4χρονο γιο μου με ευγενική παραχώρηση πρόσκλησης από την ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ και το διασκεδάσαμε πάρα πολύ! Μικρή και περιεκτική παράσταση, ότι πρέπει για να μη κουράζονται τα παιδιά αυτής της ηλικίας. Τα παιδιά συμμετείχαν σε κάποια σημεία της παράστασης με τις υποδείξεις των ηθοποιών που ήταν εξαιρετικά γλυκές και προσιτές. Ωραία μηνύματα με εναλλακτικό τέλος στο γνωστό μας παραμύθι! Το φουαγιέ στο θέατρο επίσης ήταν ένας υπέροχος ζεστός και πολύ καλλιτεχνικός χώρος. Το προσωπικό ευγενέστατοι όλοι. Μοναδική παραφωνία, για την οποία δεν ευθύνεται φυσικά το θέατρο πόσο μάλλον οι ηθοποιοί οι οποίες ευγενικά προσπάθησαν να βάλουν μια κάποια τάξη, είναι παιδάκια τα οποία ΔΕΝ μπορούν καθ' ΟΛΗ τη διάρκεια της παράστασης να συγκεντρωθούν και να παρακολουθήσουν με αποτέλεσμα να ενοχλούν και τα υπόλοιπα, και οι γονείς τους να αδιαφορούν και στη τελική να μην τα απομακρύνουν. Ευχαριστούμε πολύ!