Θεοδοσία Τσάτσου Live

Αρχείο Παίχτηκε από 13/03/2020 έως 15/03/2020
στο Half Note Jazz Club
Τραγουδούν: Θεοδοσία Τσάτσου
Παίζουν μουσική: Στέφανος Γεωργιτσόπουλο(κιθάρα), Ναυσικά Κατσώρη)πλήκτρα), Μιλτιάδης Κεχαγιάς(μπάσο), Στέλιος Παύλου(ντραμς)

Περιγραφή

Η Θεοδοσία Τσάτσου είναι μια performer απρόβλεπτη και παθιασμένη που τιμά κάθε μία από τις αραιές -είναι αλήθεια- συναντήσεις της με το κοινό, μια καλλιτέχνης που καταθέτει ψυχή όσο λίγοι συνάδελφοί της στη σκηνή και στα live της και μένει στο μυαλό και την καρδιά. Επιστρέφοντας στην συνηθισμένη στ’ απρόβλεπτο του αυτοσχεδιασμού σκηνή του Half Note Jazz Club, η ανατρεπτική Θεοδοσία, νιώθει άνετα, τραγουδά και καταθέτει ότι έχει, μπροστά μας, εκεί, σε απόσταση ανάσας! Πότε με ήχους soul, άλλοτε με ήχους blues ή funk αλλά σχεδόν πάντα με ήχο rock, η Τσάτσου πάντα υποστηρίζει εξαιρετικά αυτό που κάνει.

Περισσότερα

Έτσι, με αλήθεια,  χωρίς όρια και πρέπει!
Γεννημένη στην Μελβούρνη της Αυστραλίας η Θεοδοσία Τσάτσου σπούδασε μουσική, χορό και θέατρο κι έγινε πολύ γνωστή στο ευρύ κοινό από την δραστηριότητά της ως ιδρυτικό μέλος και φωνή του συγκροτήματος «Μπλε», με τους οποίους έκανε τεράστια επιτυχία. Χωρίς να βολεύεται όμως στην επιτυχία και τις δάφνες της περιόδου εκείνης, αποχώρησε το 99’ για να  αναζητήσει την προσωπική της διέξοδο στην μουσική με ηχογραφήσεις δίσκων και σπουδαίες συνεργασίες από ποικίλους χώρους της μουσικής. Σε όλη αυτή την μεγάλη πορεία των χρόνων μέχρι τις μέρες μας, διατήρησε την ανεξαρτησία της και την προσήλωση σ’ αυτό που προστάζει η ψυχή της.
Από 13 – 15 Μαρτίου στις τρεις καινούργιες αυτές επαφές της με το Αθηναϊκό κοινό στο Half Note η Θεοδοσία Τσάτσου και η εξαιρετική μπάντα της, με αλήθεια χωρίς όρια και πρέπει, θα μας μεταφέρει στο πλούσιο μουσικό και συναισθηματικό της σύμπαν μέσα από νέες συνθέσεις της αλλά και τραγούδια - μεγάλες επιτυχίες της απ’ το παρελθόν, με τον τρόπο που «επιτάσσει»  η ημέρα, η διάθεση,  η εποχή κι ο ψυχισμός, ο δικός της κι αυτός των μουσικών της.  Ανυπομονούμε…

Official page: https://www.facebook.com/theodosiatsatsou/
Listen on Spotify: https://open.spotify.com/artist/7pwAWq58960bgDhTpJf1EK
www.halfnote.gr
www.facebook.com/halfnote.gr

  • Οι θέσεις διαμορφώνονται την ημέρα της παράστασης ανάλογα με τις κρατήσεις.
  • Η κατανάλωση ποτού δεν είναι υποχρεωτική
  • Στον χώρο απαγορεύεται το κάπνισμα
  • Οι τηλεφωνικές κρατήσεις επιβεβαιώνονται την ίδια μέρα και η προσέλευση θα πρέπει να γίνεται 20' πριν την έναρξη του προγράμματος για να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας.
  • Το Half Note διατηρεί το δικαίωμα να παραχωρήσει τη θέση σας 15' μετά την έναρξη του προγράμματος σε περίπτωση μη έγκαιρης προσέλευσης.

Φωτογραφίες