Το δάσος της αγάπης

Αρχείο Παίχτηκε από 19/01/2020 έως 26/01/2020
στο Αυλαία
Διάρκεια: 70'
Κείμενο: Έλενα Λιάτου
Στίχοι: Έλενα Λιάτου
Διασκευή: Χάρης Γεωργιάδης
Σκηνοθέτης: Χάρης Γεωργιάδης
Σκηνογραφία: Μαριλένα Μέλη
Κοστούμια: Μαριλένα Μέλη
Μουσική: Τζωρτζίνα Αντωνακάκη
Ερμηνεύουν: Ρίτσα Σπανέλια, Κατερίνα Καλουμένου, Χάρης Γεωργιάδης, Β’ διανομή: Jennifer Sanchez Diaz
Τραγουδούν: Τζωρτζίνα Αντωνακάκη

Περιγραφή

Η παιδική σκηνή του ανακαινισμένου «Πολυχώρου Αυλαία», παρουσιάζει το νέο έτος με χαρά, αγάπη και πολύ σεβασμό προς τα παιδιά, το παραμύθι της Έλενας Λιάτου (εκπαιδευτικός, συγγραφέας) «Το δάσος της αγάπης», σε θεατρική διασκευή και σκηνοθεσία του Χάρη Γεωργιάδη.

Περισσότερα

Μία διαδραστική παράσταση, που στόχο έχει να μάθει στα παιδιά να συνυπάρχουν, να ζουν μονιασμένα και αρμονικά. Να μπορέσουν να μοιράζονται, να κατανοήσουν την αξία της συνεργασίας και της ειρηνικής συνύπαρξης. Να αντιληφθούν πόσο όμορφο είναι να έχουν αληθινούς φίλους, να επενδύουν σε αυτούς και να τους βοηθούν όταν χρειαστεί. Μέσα από αυτό το τρυφερό έργο, μαθαίνουν ότι όσες δυσκολίες κι αν τυχαίνουν στο δρόμο μας, πρέπει να προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις, γιατί μόνο έτσι στο τέλος το καλό επικρατεί!

Σε ένα καταπράσινο και γαλήνιο δάσος , ζούσε η όμορφη νεράιδα του νερού,  η Κρυσταλλένια. Η ζηλιάρα μάγισσα Ζηλένια όμως, ετοιμάζει κάτι φοβερό, που θα ταράξει τη γαλήνη του δάσους! Θα τα καταφέρει άραγε ή ο θαρραλέος λαγός θα εμποδίσει τα σχέδιά της;

Φορέστε τα φτερά της φαντασίας κι ελάτε να πετάξουμε μαζί στο θέατρο Αυλαία στο Πασαλιμάνι!!!

κατάλληλο για παιδιά ηλικίας άνω των 2 ετών

Ηχητικά εφέ: Χάρης Γεωργιάδης

Σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε παρέα!!!!!

Φωτογραφίες