1692

Το Διαμαντένιο Παλάτι

Διάρκεια: 95' με διάλειμμα 10΄
Κείμενο: Γιώτα Τζουάνη
Συγγραφέας: Γιώτα Τζουάνη
Σκηνοθέτης: Γιώτα Τζουάνη
Σκηνογραφία: Μαριλένα Μέλη
Κοστούμια: Αγγελική Τσαπάρα
Χορογραφία: Γιώτα Τζουάνη
Ερμηνεύουν: Γιώτα Τζουάνη, Χρήστος Μαραθιάς, Κωνσταντίνος Τσιάκος, Αγγελική Τσαπάρα, Ανδρέας Παπαδήμας, Ευαγγελία Μακρυγιάννη, Κατερίνα Ταπέ, Ροδούλα Χαμηλοθώρη

Περιγραφή

Η παιδική σκηνή του ανακαινισμένου «Πολυχώρου Αυλαία», παρουσιάζει φέτος με χαρά, αγάπη και πολύ σεβασμό προς τα παιδιά, το παιδικό θεατρικό μιούζικαλ της Γιώτας Τζουάνη «Το Διαμαντένιο Παλάτι».

Περισσότερα

Ένα διαμαντένιο παλάτι, μ’ έναν καλόκαρδο Βασιλιά και μια πολύ σκληρή Βασίλισσα, όπου όταν ο Πρίγκιπας τους ανακοινώνει ότι θέλει να κάνει γυναίκα του μία πολύ φτωχιά πλην τίμια κοπέλα, βρίσκεται αντιμέτωπος με το θυμό και τη ζήλια της Βασίλισσας, όπου με την βοήθεια του πιστού της φρουρού, καταστρώνει πολύ άσχημα σχέδια γι’ αυτή την αγάπη.

Τα ζωάκια του δάσους όμως, είναι πιστά και αφοσιωμένα μόνο στους ανθρώπους που ξέρουν να τα σέβονται, να τα εκτιμούν και να τα υπολογίζουν πάντα στη ζωή τους, όπως κάνει και η Πριγκίπισσα Mοisina!

Θα καταφέρει άραγε η σκληρή Βασίλισσα, να εξολοθρεύσει την αγάπη του Πρίγκιπα και της φτωχής κοπέλας ή θα νικήσει στο τέλος η αγάπη, η καλοσύνη και η ομορφιά της ψυχής;

Το Διαμαντένιο Παλάτι είναι ένα έργο γεμάτο τραγούδι και χορό! Με πολλά μηνύματα και μεγάλες συγκινήσεις. Ένα έργο που πραγματικά δεν πρέπει να χάσουν οι μικροί μας φίλοι, αλλά ούτε και οι μεγάλοι!

Μετά την παράσταση ακολουθεί το party μας μαζί με όλα τα παιδάκια !

Ο «Πολυχώρος Αυλαία», τελεί υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων.

Φωτογραφίες

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Υπέροχη παράσταση!!!! ωραία ιστορία και πολύ καλοί ηθοποιοί ο γιος μου την ευχαριστήθηκε!! θεωρώ σημαντικό σε μια παιδική παράσταση οι ηθοποιοί να έχουν επικοινωνία με τα παιδιά και σε αυτή υπήρχε!! ευχαριστούμε πολύ θεατρομανία!!!