1338

Το ελεύθερο ζευγάρι

Αρχείο Παίχτηκε από 12/08/2019 έως 24/09/2019
στο Λαμπέτη
Διάρκεια: 90 λεπτά (με διάλειμμα)
Συγγραφέας: Γιώργης Κοντοπόδης
Σκηνοθέτης: Αλέξανδρος Λιακόπουλος
Ερμηνεύουν: Γιώργης Κοντοπόδης, Μαρσώ Φίλη

Περιγραφή

Η θεότρελη διαδραστική κωμωδία του Γιώργη Κοντοπόδη, μετά από 5 χρόνια επιτυχίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη… για πρώτη φορά ΚΑΙ καλοκαίρι, στην ταράτσα του θεάτρου Λαμπέτη, κάθε Δευτέρα και Τρίτη για 15 παραστάσεις, από την Δευτέρα 12 Αυγούστου έως την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου.

Περισσότερα

Η Ιταλίδα  και ο Κρητικός σύζυγος της, θα συνεχίσουν  να προσφέρουν άφθονο γέλιο στους θεατές, ξετυλίγοντας την ιστορία τους.

Πολλά χρόνια γάμου, συνεχείς απιστίες του συζύγου, μια σύζυγος στα όρια της τρέλας και δύο νέοι ηθοποιοί σε… ρόλους έκπληξη συνθέτουν το πάζλ των ηρώων μας.

Καυγάδες, πάθη, μίση, έρωτες, απιστίες και εξομολογήσεις θα μοιραστούν με το κοινό του καλοκαιρινού θεάτρου Λαμπέτη.

Σε μια “φρεσκαρισμένη” παράσταση ο Γιώργης Κοντοπόδης και η Μαρσώ Φίλη, έχοντας μόλις μετακομίσει στο καινούργιο τους σπίτι ανακατεύουν τις κούτες με τα πράγματα αλλά… και τους θεατές του θεάτρου Λαμπέτη και τους καλούν να παρακολουθήσουν, να γελάσουν αλλά και να μοιραστούν τις δικές τους εμπειρίες και απόψεις, σε μια ξέφρενη διαδραστική παράσταση, με την ηθελημένη συμμετοχή θεατών.

Φωτογραφίες

Βίντεο

9 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Εξαιρετικά δοσμένη κωμωδία, που πραγματικά μας διασκεδασε!
  Δεν παιζεται άδικα τόσον καιρό...πραγματικά αξιζουν συγχαρητηρια σε όλους τους συντελεστές και ηθοποιούς.
  Παρασταση με ρυθμό και αμεσότητα.
  Πραγματικο βαλσαμο.
  Το θεατρο Λαμπετη υπέροχο για καλοκαιρι με τον ουρανό πανω απο τα κεφαλια μας και υπέροχη δροσιά!
  Ευχαριστω θεατρομανια !!!

 2. Είδαμε την παράσταση χθες 17-08-2019. Ήταν μια πολύ όμορφη παράσταση που μας διασκέδασε απο το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. Εξαιρετική η προσπάθεια όλων. Αξίζει να την παρακολουθήσετε. Ευχαριστούμε για την πρόσκληση Θεατρομανια.