Το κοράκι

Αρχείο Παίχτηκε από 04/05/2019 έως 20/06/2019
στο Μπέλλος
Διάρκεια: 100΄
Συγγραφέας: Βασίλης Αναστασίου
Σκηνοθέτης: Βασίλης Αναστασίου
Ερμηνεύουν: Γιώργης Κοντοπόδης, Λορέντζος Φραγκούλης, Γιώργος Ντάβος, Αννίτα Μαυρομιχάλη

Περιγραφή

Η μαύρη κωμωδία του Βασίλη Αναστασίου, παρουσιάζεται για δεύτερη φορά στο θέατρο ΜΠΕΛΛΟΣ, από το Σάββατο 4 Μαίου , κάθε Πέμπτη στις 21:15

Περισσότερα

Ο Νίνο, ο επαρχιακός ταριχευτής μας και τα 2 πτώματα που καλείται να ταριχεύσει αυτήν τη νύχτα, ένας δικαστής της πόλης που δολοφονήθηκε και ένας διεμφυλικός νεαρός,  βρίσκονται μπροστά σε μια παράξενη έκπληξη.

Μια εκ βαθέων συνομιλία μεταξύ νεκρών και ζωντανού , χωρίς λογική, χωρίς προσμονή και χωρίς υστεροβουλία έρχεται να αλλάξει την ζωή του ενός και να γαληνεύσει το ΄΄ ταξίδι ΄΄ των άλλων δύο.

Και σα να μην έφταναν όλα τα παράξενα, που συμβαίνουν με αυτούς τους τρείς, έρχεται και η – εδώ και πέντε χρόνια – νεκρή μητέρα του να συμπληρώσει το πάζλ και … να δώσει τη λύση στο μυστήριο της συνύπαρξης ζωντανών και νεκρών… λίγο πριν βγει ο ήλιος και η όμορφη άμαξα , ξαναγίνει νεροκολοκύθα…

8 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ευχαριστώ πολύ το site "Theatromania" για την πρόσκληση!!
  Απόλαυσα την κάθε στιγμή.Πιστεύω πως θα έπρεπε να συνεχίζει να παίζεται και την επόμενη χρονιά!!
  Υπέροχο σενάριο και σκηνοθεσία,εκπληκτικές ερμηνείες από όλους τους ηθοποιούς με αποτέλεσμα να παραμένεις απόλυτα προσηλωμένος στα δρώμενα.
  Ήταν ένα στοίχημα να παίξει κανείς με ένα θέμα όπως ο θάνατος,τα "θέλω" της ψυχής μας που δεν τα εκπληρώσαμε κολλημένοι σε κοινωνικές συνθήκες και προκαταλήψεις,και παρόλα αυτά να προκαλεί γέλιο και χαρά."Το κοράκι" κερδίζει τον θεατή.
  Ξεχώρισα την ερμηνεία του Γιώργου Ντάβου ως αριστουργηματική!!Έπαιξε την γυναίκα εγκλωβισμένη σε αντρικό σώμα μαγικά,με χάρη,τσαχπινιά και κοκεταρία.Συγχαρητήρια!!
  Δείτε την παράσταση,αξίζει!!

 2. Υπέροχη παράσταση !!
  Πολύ ευχάριστη με έξυπνες χιουμοριστικές ατάκες, φιλοσοφημένες συζητήσεις, ασυνήθιστη φανταστική υπόθεση με ωραιότατο κείμενο.
  Θαυμάσιες ερμηνείες και σκηνοθεσία.
  Σπεύσατε.....τέτοιες άρτιες παραστάσεις που διασκεδάζουν  και ταυτόχρονα δίνουν τροφή για σκέψη σπανίζουν!