Το Πορτρέτο του Ντόριαν Γκρέυ

Αρχείο Παίχτηκε από 08/11/2021 έως 14/04/2022
στο Studio Κυψέλης

3ος χρόνος παραστάσεων
Διάρκεια: 120'
Κείμενο: βασισμένο στην εκδοχή του John Osborne
Συγγραφέας: Oscar Wilde
Μετάφραση: Θωμάς Βούλγαρης
Δραματουργική επεξεργασία: Χαρά Μπακονικόλα
Σκηνοθέτης: Γιώργος Λιβανός
Σκηνογραφία: Δέσποινα Βολίδη
Κοστούμια: Δέσποινα Βολίδη
Φωτισμοί: Γιώργος Λιβανός
Μουσική: Μίμη Πλέσσα
Χορογραφία: Ειρήνη Τσότρα
Ερμηνεύουν: Καίτη Ιμπροχώρη ως Λαίδη Άγκαθα Γιώργος Λιβανός Γιάννης Τσιώμου Μάνος Χατζηγεωργίου Αγάπη Μανουρά Μαρία Δρακοπούλου Σωτήρης Αντωνίου Γιώργος Καραντζάς & στον ρόλο του Ντόριαν Γκρέυ ο Ανδρέας Ζαχαριάδης

Περιγραφή

Μετά την περσυνή πετυχημένη χειμερινή σεζόν & τις καλοκαιρινές φεστιβαλικές παραστάσεις, συνεχίζουμε για δεύτερο χρόνο (τρίτη σεζόν ) στο Studio ΚΥΨΕΛΗΣ . Χαρακτηρίστηκε μια από τις πιο καλύτερες παραστάσεις της χρονιάς και συνέλεξε εξαιρετικές κριτικές. Επιχορηγήθηκε από το ΥΠ.ΠΟ. & εντάχθηκε στις εκδηλώσεις του ΟΠΑΝΔΑ .

Περισσότερα

Η περίφημη εκδοχή του Osborne μετά το Εθνικό θέατρο της Αγγλίας και άλλα μεγάλα θέατρα παγκόσμια ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την ομάδα Θεατρίνων Θεατές & επαναλαμβάνεται. Το υπέροχο κλασσικό αριστούργημα μιλά για ένα γοητευτικό νέο που αναστατώνει με την ομορφιά του το Λονδίνο , ποζάρει για ένα πορτρέτο και εύχεται να παρέμενε νέος όπως αυτό σε όλη του τη ζωή με οποιοδήποτε τίμημα. ΄Eνα μεταφυσικό αριστούργημα για την νιότη που χάνεται & τη ζωή που μας προσφέρεται. Εμείς την ορίζουμε ή η μοίρα;

Φωτογραφίες

Βίντεο

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτό ,που είδαμε χθες δεν περιγράφεται με λόγια .Οι ηθοποιοί ήταν όλοι υπέροχοι δίνοντας ρεσιτάλ
    ηθοποιίας.Ξεχώρισε βέβαια (λόγω και της δυνατότητας του ρόλου) ο υποδυόμενος το ρόλο του Γκρέυ
    Στάθης Παναγιωτίδης.Η σκηνοθεσία τέλεια. Τα κοστούμια επίσης.Όλα ήταν τέλεια…..
    Επιπλέον θα ήθελα ,να τονίσω ότι το συγκεκριμένο θέτρο είναι πανέμορφο και σαν περιβάλλον.Έχει μιά ιδιαιτερότητα σαν χώρος στολισμένος με φώτα,βιβλία,πίνακες και διάφορα αντίκες έπιπλα.Είναι ένας όμορφος ζεστός χώρος τέχνης.Την παράσταση την συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Συγκλονιστική παράσταση! Μιλάμε για έναν καταπληκτικό Ντόριαν Γκρέυ που στο τέλος δεν άντεξε τον ίδιο τον εαυτό του! Το γεγονός ότι κατάφερε ο ηθοποιός να έχει αυτή την ένταση πάνω στη σκηνή τόσες ώρες ήταν θαυμαστό! Ένα μεγάλο κομμάτι του έργου βασιζόταν σε μονόλογους υψηλής πνευματικής αξίας.. Οι ηθοποιοί "ένας κι ένας"!. Η σκηνοθεσία, η μουσική και ο φωτισμός επισφράγιζαν τη μαγεία αυτού του θεατρικού δείχνοντάς το πολύ ατμοσφαιρικό και ενδιαφέρον.. Μεγαλειώδης παράσταση και κυρίως τροφή για την σκέψη!