Το σοϊ σου μέσα

από 01/04 έως 10/06
Διάρκεια: 75 λεπτά χωρίς διάλειμμα
Κείμενο: Ελένη Σιδεροπούλου
Σκηνοθέτης: Ελένη Σιδεροπούλου και Σταύρος Παναγιωτόπουλος
Ερμηνεύουν: Σταυρούλα Θωμαδάκη, Σταύρος Παναγιωτόπουλος, Βασίλης Πρέκας, Ελένη Σιδεροπούλου

Περιγραφή

Η θεατρική ομάδα VOX ET CORPUS ξαναχτυπά.
Μετά από δύο επιτυχημένες παραστάσεις επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος με ένα ακόμη κωμικό έργο γεμάτο γέλιο, μυστήρια και πολλές ανατροπές, «ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ ΜΕΣΑ» της Ελένης Σιδεροπούλου, από τη Δευτέρα 1η Απριλίου και κάθε Δευτέρα στις 20:30 για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, στο Θέατρο Λύχνος Τέχνης και Πολιτισμού.

Περισσότερα

Λίγα λόγια για το έργο:

Λένε πως τους συγγενείς δεν τους επιλέγεις και στην περίπτωση του Γιώργη αυτό θα ήταν σωτήριο καθώς το σόι του δεν είναι και το πιο "φυσιολογικό". Ο Γιώργης και η γυναίκα του η Τζωρτζίνα μένουν σε ένα απομακρυσμένο χωριό της Ελλάδας, το Ραχίδι, μακριά από την φασαρία της πόλης ζώντας μια δύσκολη αλλά ήσυχη ζωή. Η άφιξη όμως του ξάδερφου του Γιώργη από την Αμερική θα φέρει τα πάνω κάτω. Ο Σάκης, ένας σκληρός και επικίνδυνος τύπος, θα έρθει να ταράξει την ηρεμία του ζευγαριού και μαζί του θα φέρει μυστικά, συμφορές αλλά και....άλλες επισκέψεις που θα βάλουν σε κίνδυνο την ζωή όλων. Μια απρόσμενη ανατροπή όμως θα αλλάξει τα δεδομένα.

 

Η VOX ET CORPUS είναι μια πενταμελής θεατρική ομάδα η οποία ιδρύθηκε το φθινόπωρο του 2022  από τους ηθοποιούς Σταυρούλα Θωμαδάκη, Νεκταρία Οσάφη, Σταύρο Παναγιωτόπουλο, Βασίλη Πρέκα και Ελένη Σιδεροπούλου οι οποίοι  ξεκίνησαν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο όντας ακόμη στο 3ο έτος της σχολής τους…Η αγάπη τους για το θέατρο και την τέχνη, τους έκανε να ξεπεράσουν τα όποια εμπόδια και να έχουν ήδη στο βιογραφικό τους δύο επιτυχημένες επαγγελματικές παραστάσεις με έργα γραμμένα εξ'ολοκλήρου από μέλη της ομάδας…Η επιμονή,η αλληλοϋποστήριξη και ο αλληλοσεβασμός είναι βασικά χαρακτηριστικά της ομάδας αυτής καθώς και το πάθος και η όρεξη για δουλειά.

 

Παραστάσεις:

Μάρτιος - Μάιος 2023:

“Στάχτες” Της Ελένης Σιδεροπούλου σε σκηνοθεσία  Ελένης Σιδεροπούλου και Νεκταρίας Οσάφη

Νοέμβριος 2023 - Ιανουάριος 2024 :

“Την κληρονομήσαμε” του Σταύρου Παναγιωτόπουλου σε σκηνοθεσία του Σταύρου Παναγιωτόπουλου και της Ελένης Σιδεροπούλου

 

Φωτογραφίες

Βίντεο

Πότε & Πού

Λύχνος τέχνης και πολιτισμού

από 01/04 έως 10/06
Ιερά Οδός 59 και Χαλκιδικής 83, Γκάζι
Τηλ: 211 0121686 Email: [email protected] Website: www.theaterlyxnos.gr/

Εισιτήρια: 13 ευρώ
Πληροφορίες: 211 0121686
Προπώληση: more.com

Ημέρες & Ώρες
Δ 20:30
Τ
Τ
Π
Π
Σ
Κ

4 ΣΧΟΛΙΑ