262

Το Τελευταίο Ρόδο

από 14/12
Διάρκεια: 52' (χωρίς διάλειμμα)
Κείμενο: Κωνσταντίνος Χασιαπέτης(επιμέλεια)
Σκηνοθέτης: Κωνσταντίνος Χασιαπέτης
Κοστούμια: Νεκταρία Συρίγου
Χορογραφία: Σμαρώ Κεπαπτσόγλου
Ερμηνεύουν: Ελένη Γκιούρα (Αφήγηση)
Παίζουν μουσική: Λουκία Γκαρδιακού (Πιάνο - Ακορντεόν),  Κωνσταντίνος Χριστοδούλου (Πιάνο),  Bianca Scabellone (Τσέλο),  Κλειώ Δερτιλή (Κρουστά),  Μελίνα Ντελίκου (Βιολί),  Μαντώ Κάτσικα (Φωνητικά)
Χορεύουν: Άρτεμις Δανούση, Νικόλ Καφετζοπούλου, Αυγουστίνος Φιτιλής, Ραφαέλα Κότσελα, Δώρα Μπηλιώνη, Παπανικολάου Νίκη, Βασιλική Καραντώνη

Περιγραφή

Το έργο μας βασίζετε στην ζωή μιας γυναίκας , κάθε γυναίκας στο έργο μας της Ρόουζ (Rose).Οι δυσκολίες, οι προβληματισμοί, οι συγκρούσεις που αρχίζουν από την εφηβεία, την ενηλικίωση μέχρι και την ολοκλήρωση της, διαδραματίζονται επί σκηνής.

Περισσότερα

Η κατανόηση και η προσαρμογή ή όχι στα υπάρχοντα δεδομένα της οικογένειας, φιλικού περίγυρου, επαγγελματικού προσανατολισμού κ.α. διαμορφώνουν και προσδιορίζουν την ίδια σαν άτομο, σαν χαρακτήρα. Η συναισθηματική υποστήριξη όταν υπάρχει βοηθά στην ενδυνάμωσή της.

Ο μιμητισμός των προτύπων που της προβάλλονται μέσα στην πορεία της, την διαμορφώνουν ή έστω προσπαθούν. Μέσα από συνεχείς συγκρούσεις (οικογένεια, σχέσεις, επάγγελμα, κοινωνικός περίγυρος) η πρωταγωνίστρια μας καλείται να αποφασίσει εάν θα παραμείνει δυνατή με τις δικές της απόψεις ή θα ακολουθήσει κι αυτή τον δρόμο του Συνόλου. Εάν θα ξεπουλήσει και το τελευταίο καλό ( The Last Rose) που έχει μέσα της ή όχι.

Φωτογραφία – Βίντεο: Αντώνης Τασσόπουλος
Επικοινωνία & Δημόσιες Σχέσεις: Άντζυ Νομικού
Υπεύθυνη Marketing: Μάρι Μπενοπούλου

Φωτογραφίες

Πότε & Πού

Olvio

από 14/12
Ιερά Οδός 67 & Φαλαισίας 7, Βοτανικός Τ.Κ. 118 55
Τηλ: 210 3414118, 6973247721 Email: [email protected] Website: www.olviotheater.gr/

Εισιτήρια: Γενική είσοδος : 12 €, Για άνεργους, Α.Μ.Ε.Α., φοιτητές, γκρουπ : 9 €
Πληροφορίες: 210 3414118, 6973247721
Προπώληση: www.viva.gr/tickets/theater/theatro-olvio/to-teleutaio-rodo

Ημέρες & Ώρες
Δ
Τ
Τ
Π
Π 19:00
Σ
Κ