Τριγωνοψαρούλη, μην εμπιστεύεσαι ΠΟΤΕ …αχινό!

Διάρκεια: 60'
Συγγραφέας: Βαγγέλης Ηλιόπουλος
Διασκευή: Αθηνά Αρσένη
Σκηνοθέτης: Αθηνά Αρσένη
Ερμηνεύουν: Νάντια Συρίου, Ευθύμης Γεωργόπουλος

Περιγραφή

Μια διαδραστική παράσταση με κεφάτη μουσική, τρελό χορό, χειροποίητες κούκλες, υπέροχα τραγούδια και πάρα πολλά γκόλ!!! Ένα παραμύθι που μιλάει για την πραγματική φιλία και περιγράφει την ομορφιά της διαφορετικότητας. Οι Λωτοφάγοι, υπερασπιστές του  θεάτρου για παιδιά, παρουσιάζουν για τρίτη συνεχή χρονιά έναν τελικό ψαροσφαίρου ενάντια στην ξενοφοβία και τον ρατσισμό!

Περισσότερα

3η συνεχή χρονιά παραστάσεων!!!

Η Θεατρική Ομάδα Λωτοφάγοι και το Θέατρο 104 παρουσιάζουν για τρίτη χρονιά την πολυαγαπημένη περιπέτεια του Τριγωνοψαρούλη, «Τριγωνοψαρούλη, μην εμπιστεύεσαι ΠΟΤΕ ...αχινό!» του Βαγγέλη Ηλιόπουλου.

Ο Αχινός, θέλει να διαλύσει τον βυθό σκορπώντας το μίσος. Μαθαίνει σε όλα τα ψάρια ψαρόσφαιρο. Ακόμη και ο Τριγωνοψαρούλης ενθουσιάζεται και τον εμπιστεύεται. Όμως ο αχινός του ζητά να διώξει όσα ψάρια δεν είναι “κανονικά”. Έτσι δήθεν θα παίζουν καλύτερα… Θα καταφέρει αυτό το διαφορετικό ψαράκι που όλοι αγαπούν να καταλάβει το σχέδιο του Αχινού και να βάλει γκολ... στο μίσος και στις διακρίσεις; Μήπως ο μεγάλος τελικός του ψαροσφαίρου είναι η ευκαιρία που ψάχνει ο ήρωας μας;

Πολλά χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου βιβλίου του, ο Τριγωνοψαρούλης συνεχίζει να γράφει τη δική του ιστορία. Έχει καθιερωθεί ως ο πιο αγαπημένος Έλληνας λογοτεχνικός ήρωας. Τα βιβλία του που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Πατάκη σε εικονογράφηση Λήδας Βαρβαρούση , έχουν πουλήσει εκατοντάδες χιλιάδες αντίτυπα και αποτελεί ένα ελληνικό εκδοτικό φαινόμενο, χάρη στην αγάπη των παιδιών.
Οργανωμένες Παραστάσεις Καθημερινά σε Σχολεία

Τηλ: 6942204511
Email: [email protected][email protected]

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Συγγραφή Κειμένου: Βαγγέλης Ηλιόπουλος
Σκηνοθεσία /Διασκευή: Αθηνά Αρσένη
Σκηνικά: Μαρία Νίτσου
Ενδυματολογία: Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα
Φωτογραφίες, Video Trailer: Γιάννης Αρσένης
Κούκλες: Φιλική παραχώρηση Νέο Θέατρο Θεσσαλονίκης
Καπέλα: Μάριος Καραβασίλης

Βίντεο

2 ΣΧΟΛΙΑ