102

Βίκυ Καρατζόγλου Live

Αρχείο Παίχτηκε από 05/04/2019 έως 19/04/2019
στο Σταυρός του Νότου Club
Σκηνοθέτης: Κωνσταντίνος Ασπιώτης
Παίζουν μουσική: Άκης Κατσουπάκης(Πιάνο, Ενορχηστρώσεις), Άννα Λάκη(Ακορντεόν), Παντελής Ντζιάλας(Κιθάρα), Λάμπρος Παπανικολάου(Μπάσο), Δημήτρης Τσόλης(Τύμπανα)

Περιγραφή

H  Βίκυ Καρατζόγλου, από τις νεότερες και πιο αναγνωρίσιμες φωνές με λαϊκή χροιά, μετά τις εμφανίσεις με την Ελευθερία Αρβανιτάκη και τον Γιάννη Κότσιρα, ξεκινά τον Απρίλιο τις προσωπικές της παραστάσεις στο Club του Σταυρού του Νότου.

Πιστή στο ραντεβού της, έρχεται με την μουσική της ομάδα, τις τρεις πρώτες Παρασκευές του Απριλίου (5-12-19), στο Club του Σταυρού του Νότου.

Περισσότερα

Ένα πρόγραμμα της Μαργαρίτας Μυτιληναίου σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Ασπιώτη, ένα παζλ με ‘κομμάτια’ από τη δισκογραφία της, αγαπημένα τραγούδια και προτάσεις μέσα από τις προσωπικές της αναφορές, ένα παζλ που σχηματίζει εικόνες με τις οποίες θα ταυτιστούμε και θα τραγουδήσουμε παρέα.

Ξεκίνησε από τη Δράμα και ήρθε στην Αθήνα για να τραγουδήσει. Πρωτοακούστηκε στο ραδιόφωνο με την “Περηφάνια” και το “Όνειρο”, έκανε αίσθηση με το “Γιατί” και συνεχίζει την πορεία της στη δισκογραφία.

Επιμέλεια προγράμματος: Μαργαρίτα Μυτιληναίου
Φωτογραφίες / Artwork  : Θωμάς Αρσένης
Video Artwork : Σπύρος Μαλτέζος
Παραγωγή: a.TH Make Art Work
Antonis Thysiadis  Tel.: +30 6977629656

Follow Vicky Karatzoglou
Facebook : https://www.facebook.com/vicky.karatzoglou/
Instagram : https://www.instagram.com/vickykaratzoglou/?hl=el

Φωτογραφίες