191

Βινύλιο

από 08/12 έως 03/02
Διάρκεια: 70'
Συγγραφέας: Άννα Μιχελή
Σκηνοθέτης: Άννα Μιχελή
Σκηνογραφία: Γεωργία Τσίπουρα
Κοστούμια: Γεωργία Τσίπουρα
Φωτισμοί: Ελίζα Αλεξανδροπούλου
Μουσική: Νίκος Γαλενιανός(επιμέλεια)
Μουσική σύνθεση: Νίκος Γαλενιανός(επιμέλεια)
Ερμηνεύουν: Γιώργος Παπανδρέου, Κατερίνα Σπύρου, Πέλλα Μακροδημήτρη

Περιγραφή

Δώμα  Βινύλιο. Μια ερωτική ιστορία. Σε εκείνον αρέσει να συλλέγει παλιά βινύλια και σε εκείνη να διαβάζει μεταχειρισμένα βιβλία. Εκείνος κι εκείνη έμαθαν την αγάπη διαφορετικά. Ένα πρωί θα συναντηθούν σε ένα παλαιοπωλείο κι έτσι θα αρχίσει η ερωτική τους ιστορία. Μια σχέση χωρίς πρίγκιπες και πριγκίπισσες, χωρίς λευκά άλογα ή ρομαντικές αυτοκτονίες, μια σχέση […]

Περισσότερα

Δώμα

 Βινύλιο. Μια ερωτική ιστορία.

Σε εκείνον αρέσει να συλλέγει παλιά βινύλια και σε εκείνη να διαβάζει μεταχειρισμένα βιβλία. Εκείνος κι εκείνη έμαθαν την αγάπη διαφορετικά. Ένα πρωί θα συναντηθούν σε ένα παλαιοπωλείο κι έτσι θα αρχίσει η ερωτική τους ιστορία.

Μια σχέση χωρίς πρίγκιπες και πριγκίπισσες, χωρίς λευκά άλογα ή ρομαντικές αυτοκτονίες, μια σχέση με ενθουσιασμούς, συγκρούσεις και συναισθηματικές αναπηρίες. Αρκεί όμως ο έρωτας για να κάνεις την υπέρβαση; Μπορεί ο άλλος να σε αλλάξει; Μια ιστορία για δύο νέους του σήμερα, που νοσταλγούν ένα χθες που δεν γνώρισαν και ονειρεύονται ένα μαζί που δεν έμαθαν ακόμα.

Φωτογραφίες

Πότε & Πού

Θέατρο του Νέου Κόσμου

από 08/12 έως 03/02
Αντισθένους 7 και Θαρύπου, Νέος Κόσμος (στάση μετρό-τραμ: ΦΙΞ)
Τηλ: 2109212900 Email: [email protected] Website: www.nkt.gr

Εισιτήρια: Τετάρτη-Παρασκευή
Κανονικό 13€
Μειωμένο 10€
Σάββατο-Κυριακή 
Κανονικό 15€
Μειωμένο 12€
Πληροφορίες: 2109212900
Προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/theater/theatro-tou-nou-kosmou/vinilio/

Ημέρες & Ώρες
Δ
Τ
Τ 21:15
Π 21:15
Π 21:15
Σ 21:15
Κ 19:00

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Φανταστική παράσταση στην οποία εκφράσεις και συναισθήματα του έρωτα του πάθους και της μοναξιάς μετουσιώνονται στην καρδιά του ακροατή μέσα απο τις ερμηνείες των ηθοποιών. Τα φτωχά σκηνικά είναι ασήμαντα μπροστά στους διαλόγους και στον τρόπο έκφρασης των ηθοποιών. Το μόνο που με δυσαρέστησε ήταν τα άβολα καθίσματα. Η νεαρή ηθοποιός Κατερίνα Σπύρου είναι ένα αστέρι που ανέρχεται στην αστερισμό των ελλήνων ηθοποιών.