87

Βίβα, μια ζωή την έχουμε

Αρχείο Παίχτηκε από 10/04/2019 έως 10/04/2019
στο Σφίγγα - Μουσική Σκηνή
Παίζουν μουσική: Θοδωρής Κατής(πιάνο), Πάνος Χαλαβαζής(κιθάρα), Νίκος Γεωργίου(μπουζούκι), Νικόλας Μάυρος(μπουζούκι και ηλεκτρικό μπάσο)

Περιγραφή

Το τμήμα Σύγχρονου Τραγουδιού της τάξης του Θοδωρή Κατή του Εθνικού Ωδείου Πειραιά, παρουσιάζει τη μουσική παράσταση - αφιέρωμα στα αρχοντορεμπέτικα τραγουδια «Βίβα, μία ζωή την έχουμε» την Τετάρτη, 10 Απριλίου και ώρα 20.00 στο Μουσικό Θέατρο «Σφίγγα», Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής στον πεζόδρομο της Κιάφας στο κέντρο της Αθήνας.

Περισσότερα

Αν θέλετε να περάσετε όμορφα και να αναπολήσετε νοσταλγικές στιγμές μέσα από ελληνικές ταινίες θρύλους, όπου ακούστηκαν μνημειώδη τραγούδια όπως το «μια ζωή την έχουμε», το «τραμ το τελευταίο», τα μισοφορια, το «άρχισαν τα όργανα» και πολλές άλλες ερμηνείες αξέχαστων ερμηνευτών και ηθοποιών η μουσική παρέα και όχι μόνο σας περιμένει στην «Σφίγγα»..

Η διδασκαλία και η επιμέλεια της μουσικής παράστασης είναι του Θοδωρή Κατή, ενώ η καλλιτεχνική διεύθυνση της Βαρβάρας Σταυριανάκου. Παίζουν πιάνο ο Θοδωρής Κατής, κιθάρα ο Πάνος Χαλαβαζής, μπουζούκι ο Νίκος Γεωργίου, μπουζούκι και ηλεκτρικό μπάσο ο Νικόλας Μάυρος. Τέλος, η διοργάνωση της μουσικής παράστασης είναι του Εθνικού Ωδείου Πειραιά.

Φωτογραφίες