Βότκα Μολότωφ

Αρχείο Παίχτηκε από 11/01/2020 έως 12/01/2020
στο Άνετον (Θεσσαλονίκη)
Σκηνοθέτης: Αλεξάνδρα Κασιούμη
Σκηνογραφία: Λουκάς Δαγδηλέλης
Φωτισμοί: Λάζαρος Παναγιωτίδης
Μουσική: Γιώργος Μπινιχάκης
Ερμηνεύουν: (με σειρά εμφάνισης) Φανή Κιοσέογλου, Γιώργος Κατσίλης, Αθανασία Κουδόσιου, Θοδωρος Λαμπριανίδης, Βαλεντίνη Παπαγεωργίου, Απόστολος Φαρδής, Κωστής Αγιαννίδης, Σταυρούλα Μαυρίδου, Φωτεινή Χαριτούδη, Γραμματούλα Παπαδοπούλου

Περιγραφή

Η πρόσκληση του Τσέχοφ για την αναπόδραστη περιπέτεια της ζωής είναι και δική μας πρόσκληση!

Η θεατρική ομάδα «Ληνός» των εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου “Γ. Παπανικολάου” σας περιμένει το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Ιανουαρίου στις 8μ.μ. στο θέατρο ΑΝΕΤΟΝ (Παρασκευοπούλου 42) με ελεύθερη είσοδο για να σας κεράσει «Βότκα Μολότωφ», τη νέα παραγωγή της ομάδας με μια σειρά από μονόπρακτα του Αντον Τσέχοφ σε διασκευή Νιλ Σάιμον και σε σκηνοθεσία Αλεξάνδρας Κασιούμη.

Περισσότερα

Πνευματώδη, σπαρταριστά, ενίοτε σαρκαστικά και πάντα με αγαπησιάρικη διάθεση για τον άνθρωπο, τα πάθη και τις αδυναμίες του μια σειρά από μικρά μονόπρακτα που ο Αντον Τσέχοφ έγραψε στις αρχές της δεκαετίας του 1880. Η ανθολογία των θεμάτων και των ανθρώπινων χαρακτήρων που επέλεξε λάμπει στο σήμερα σαν να δεν πέρασε μια μέρα και αναδεικνύει τη διεισδυτική ματιά του συγγραφέα, που εξυπηρετεί άλλωστε με την παρουσία του ως συνδετικός κρίκος- αφηγητής σε όλο το έργο.

Σε όλες τις ιστορίες ο Τσέχοφ καταλύει τα στερεότυπα, σαρκάζει τη γραφειοκρατία, παίζει με τις κοινωνικές συμβάσεις που όλοι αρέσκονται κατά βάθος να καταπατούν, αναδεικνύει την ανθρωποφαγική διάθεση της κοινωνίας και μας κλείνει το μάτι με ευχάριστη διάθεση.

Mε την ευγενική στήριξη του Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου «Γ.Παπανικολάου» και του Κοινωνικού Συνεταιρισμού Π.Ε. του ΨΝΘ.

Σχεδιασμός αφίσας Σοφία Χρυσουλάκη

Φωτογραφίες