344

Ζουγανέλης - Δήμου - Παπαδόπουλος - Τσακνής Live

Αρχείο Παίχτηκε από 26/10/2019 έως 07/12/2019
στο Οδός Λυσίου
Τραγουδούν: Γιάννης Ζουγανέλης, Ελένη Δήμου, Λάκης Παπαδόπουλος, Διονύσης Τσακνής

Περιγραφή

Μια δυνατή φιλία ενώνει δυνάμεις για μια συνεργασία σημαδιακή!
Γιάννης Ζουγανέλης, Ελένη Δήμου, Λάκης Παπαδόπουλος και Διονύσης Τσακνής ανηφορίζουν στην Πλάκα και κάνουν ποδαρικό στην «Οδό Λυσίου», το νέο μουσικό στέκι της πόλης. Μαζί τους η Ιωάννα Καβρουλάκη.

Περισσότερα

Φωτογραφίες

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Καλημέρα σας. Θέλω να σας ενημερώσω ότι κέρδισα από ένα site-δεν έχει σημασία ποιο - μια διπλή προσκληση για μπύρα ή κρασί στις 16/11ου. Το δώρο ήταν υπέροχο όπως και οι καλλιτέχνες.
    Θέλω όμως να σας γνωστοποιήσω κάτι για το μαγαζί. Μόλις μπήκαμε μας είπαν ότι οι προσκλήσεις εξυπηρετουνται στο πατάρι.. Δεκτό.. Ανεβήκαμε και δεν είχε που να καθίσουμε. Ενημερώσαμε το σερβιτόρο και μας κατέβασε σε τραπέζι κάτω... Ζητήσαμε μπύρα. Μπύρα λέει δε προσφέρουμε στην κάτω αίθουσα πάρα μόνο κρασί... Είπαμε εντάξει.. Τι κρασί έχετε ρωτάμε.. Λευκό, ροζέ και κόκκινο απαντάει.. Ζητάμε ροζέ. Επιστρέφει και μας λέει τελείωσε το ροζέ.. Ζητάμε λευκό.... Δυστυχώς τελείωσε και το λευκό. Στις 12.30μμ ώρα το μαγαζί δηλαδή είχε ξεμείνει από κρασί!!!! Τελικά πήραμε κόκκινο.. Δεν πινοταν.. Πιο ξύδι δεν υπήρχε.. Καθίσαμε 1 ώρα ακούσαμε λίγο τους καλλιτέχνες και πήγαμε αλλού να πιούμε το ποτό μας.
    Απλά θέλαμε να γνωρίζετε την αντιμετώπιση του μαγαζιού σχετικά με τις προσκλήσεις... Έχω κερδίσει και αλλού... Αυτό το χάλι πουθενά.. Υποτίθεται ότι το κάνουν για να διαφημίστουν και να μαζέψουν κόσμο... Πώς; έτσι;; Αν μας φερόταν ανθρώπινα θα καθόμασταν όλο το βράδυ , πίνοντας κι άλλο ποτό. Ούτε το ένα δεν ήπιαμε.Οι καλλιτέχνες ήταν φοβεροί!