Ελάτε στην μεγάλη κοινότητα της Θεατρομάνια Εγγραφή     Σύνδεση

ΚουκλοθέατροΚαραγκιόζης

από 09/02 έως 12/04
Αυλαία
Διάρκεια: 60' με διάλειμμα 10 λεπτά
Ημέρες: Κυριακή

Το Θέατρο Σκιών του Θανάση Λιούνη θα παρουσιάζει έργα του Καραγκιόζη, στη σκηνή του “ Θεάτρου Αυλαία “ από την Κυριακή  2 Φεβρουαρίου 2020 και κάθε Κυριακή στις 11 πμ μέχρι την Κυριακή των Βαίων

Περισσότερα

Μόγλης, το βιβλίο της ζούγκλας

από 19/01 έως 29/03
Σε περιοδεία

Το Θέατρο Μαριονέτας Γκότση κλείνει φέτος 42 χρόνια στο χώρο του παιδικού θεάτρου και ανεβάζει τη νέα του παράσταση για το 2020, «ΜΟΓΛΗΣ το βιβλίο της ζούγκλας». Από την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 και κάθε Κυριακή, σε διαφορετικό χώρο,  θα ...

Περισσότερα

Τα τρία γουρουνάκια

από 04/01 έως 12/04
Olvio
Ημέρες: Σάββατο

Μιά συναρπαστική διαδραστική περιπέτεια με ηθοποιους και κούκλες σε μουσική Πλάτωνα Ανδριτσάκη, για παιδιά 2,5 έως 5,5 ετών, με ηθοποιούς, κούκλες και ενεργή συμμετοχή των παιδιών!

Περισσότερα

Ήταν ένα μικρό χαρτάκι

από 03/11 έως 26/04
Φιγούρες & Κούκλες
Διάρκεια: 50'
Ημέρες: Σάββατο, Κυριακή

Είναι μια παράσταση κουκλοθέατρου με μικτές τεχνικές. Απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας και παράλληλα με τη διασκέδαση που προκύπτει από τις αστείες φιγούρες και τους έξυπνους διαλόγους, τα πρωτότυπα τραγούδια και τις ...

Περισσότερα

Ο Παπαγάλος που νόμιζε πως δεν μπορούσε να πετάξει

Ημέρες: Κυριακή

Μια πρωτότυπη παράσταση, από το Κουκλοθέατρο Ανέμη, με εμπνευσμένες χειροποίητες κούκλες, ταξιδεύει μικρούς και μεγάλους σε έναν μαγικό κόσμο.

Περισσότερα

Ο Καραγκιόζης του Τάσου Κώνστα

Διάρκεια: 50'
Ημέρες: Σάββατο

Από τις 11 Ιανουαρίου επιστρέφει ο "Καραγκιόζης του Τάσου Κώνστα" στις "Φιγούρες και Κούκλες". Κάθε Σάββατο στις 18.00 μέχρι τις 25/4.

Περισσότερα

Άτα με τη γάτα

από 26/10 έως 12/04
Olvio
Διάρκεια: 45'
Ημέρες: Κυριακή

Μια πρωτότυπη παράσταση για βρέφη, του είδους του Baby Theatre, για παιδιά από 10 μηνών  εως 3 ετών, για πρώτη επαφή με το θέατρο. 

Περισσότερα

Μια περιπέτεια για τον Ρωμαίο

Ημέρες: Κυριακή

Η πολυαγαπημένη ιστορία της Μαρίας Παραγιάννη, Μια περιπέτεια για τον Ρωμαίο με την ανεπανάληπτη μουσική του Θάνου Μικρούτσικου είναι και πάλι κοντά μας από τις 20 Οκτωβρίου στην μεγάλη σκηνή της Παραμυθοχώρας.

Περισσότερα