Οι Δεινόσαυροι επιστρέφουν | Jurassic Adventures

Αρχείο Παίχτηκε από 13/11/2022 έως 30/11/2022
στο Λαμπέτη
Μετάφραση: Πάνου Ιωαννίδη
Σκηνογραφία: Παναγιώτα Κοκορού
Κοστούμια: Παναγιώτα Κοκορού
Μουσική: Νάσσου Σωπίλη.
Κίνηση: Φαίη Σούκου
Ερμηνεύουν: Χάρης Μαυρουδής, Μαριάννα Λαγουρού, Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος, Μαρία Γκιώνη, Στυλιανή Κλείδωνα, Δημήτρης Γαλανάκης, Νίκος Μπόζας

Περιγραφή

Η αυθεντική θεατρική παράσταση που σημείωσε τεράστια επιτυχία σε όλη την Ευρώπη έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στο Θέατρο ΛΑΜΠΕΤΗ και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

Περισσότερα

Οι ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ – Jurassic Adventures είναι μια διαδραστική παράσταση που απευθύνεται στα παιδιά από 2,5 ετών και πάνω και εξελίσσεται σ’ ένα φανταστικό προϊστορικό περιβάλλον όπου πολλά και απρόοπτα μπορούν να συμβούν.

Η ιστορία διαδραματίζεται σ’ ένα νησί στην εποχή των Δεινοσαύρων, με πρωταγωνιστές μια παρέα παιδιών και τον καθηγητή τους που στις εξερευνήσεις τους θα βρεθούν αντιμέτωποι με μια σειρά αλλόκοτα και παράξενα γεγονότα. Η παρουσία εντυπωσιακών κινούμενων δεινοσαύρων που μοιάζουν αληθινοί θα συμβάλλει στη δημιουργία μιας πρωτότυπης αληθοφανούς ατμόσφαιρας με φαντασμαγορικά εφέ που θα ξετρελάνει τα παιδιά.

Οι ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ – Jurassic Adventures είναι η αυθεντική παράσταση που γνωρίζει τεράστια επιτυχία στο εξωτερικό και παρουσιάζεται στην Ελλάδα σε παραγωγή της εταιρείας Dum Spyro Spero.

Φωτογραφίες