Ελάτε στην μεγάλη κοινότητα της Θεατρομάνια Εγγραφή     Σύνδεση

ΔιαδραστικήHotel

από 17/11 έως 12/04
El Convento Del Arte - Bar Theater
Διάρκεια: 150'
Ημέρες: Κυριακή

Η ομάδα του «Βρες τον Δολοφόνο» επιστρέφει για έβδομη συνεχή χρονιά με το ατμοσφαιρικό δείπνο μυστηρίου «HOTEL». Αυτή τη σεζόν, το El Convento Del Arte μετατρέπεται σε μυστηριώδες ξενοδοχείο κι εσείς αναλαμβάνετε  ρόλο… ντετέκτιβ!

Περισσότερα
Διαγωνισμός

Η καρέκλα που φανταζόταν

από 10/11 έως 29/03
Θέατρο της Ημέρας
Διάρκεια: 70'
Ημέρες: Κυριακή

Η παιδική σκηνή ΔρώΜΕΝΑ με την Θεατρική Παράσταση “Η καρέκλα που φανταζόταν” θα συμμετέχει στην προσπάθεια στήριξης των παιδιών μέσα από τον εθελοντικό οργανισμό μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα “Το Χαμόγελο του Παιδιού”. Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου ...

Περισσότερα

Το μήλο της Χιονάτης

από 03/11 έως 05/04
Βαφείο - Λάκης Καραλής
Διάρκεια: 75'
Ημέρες: Κυριακή

Σε ένα ταξίδι από το μύθο έως την  πραγματικότητα, το χθες και το σήμερα, οι διαδραστικές παραστάσεις της ομάδας La strada με καθοδηγούμενους αυτοσχεδιασμούς, τη συνοδεία παραδοσιακών οργάνων και του ζωντανού τραγουδιού επί σκηνής, φέρνουν τα ...

Περισσότερα

Η μικρή γοργόνα

Διάρκεια: 55'
Ημέρες: Σάββατο

Βυθιστείτε στο απέραντο γαλάζιο και νιώστε τη μεγάλη αγάπη που ένωσε δύο τόσο διαφορετικά πλάσματα, την μικρή γοργόνα και τον γοητευτικό πρίγκιπα που έκλεψε την καρδιά της.

Περισσότερα

Το νησί των συναισθημάτων

Διάρκεια: 60'
Ημέρες: Σάββατο

Η διεθνής ομάδα Hippo παρουσιάζει για δεύτερη χρονιά τη διαδραστική παράσταση με τίτλο «Το Νησί των Συναισθημάτων», βασισμένη σε μια ιστορία του Χορχέ Μπουκάι.

Περισσότερα