Σκοτώνουν τον έρωτα όταν γεράσει

Αρχείο Παίχτηκε από 18/12/2015 έως
στο Shamone
Συγγραφέας: Μαρία Μπαλούτσου
Σκηνοθέτης: Φάνης Παυλόπουλος
Ερμηνεύουν: Μάνο Κανναβό, Μαρία Μπαλούτσου, Ζώγια Σεβαστιανού, Σωσώ Χατζημανώλη

Περιγραφή

Παρακολουθείτε με την παρέα σας ένα θεατρικό δρώμενο, κατά την διάρκεια του οποίου, κάποιος πρόκειται να δολοφονηθεί. Εσείς το παίζετε... ντετέκτιβ: αξιολογείτε τα ενοχοποιητικά στοιχεία, λύνετε γρίφους και ανακρίνετε τους υπόπτους. Ο ρόλος των υπόπτων παίζεται από επαγγελματίες ηθοποιούς, οι οποίοι έρχονται κοντά σας, αυτοσχεδιάζουν και απαντούν αυθόρμητα σε ό,τι εσείς τους ρωτάτε, προκαλώντας γέλιο και ξεκαρδιστικές καταστάσεις.

Στο τέλος, βασισμένοι στο αστυνομικό σας δαιμόνιο, θα προσπαθήσετε να λύσετε το μυστήριο και να ξεσκεπάσετε τον ένοχο! Όλα αυτά γίνονται καθώς απολαμβάνετε το υπέροχο μενού του Shamone!

Περισσότερα

Θεατρικό δείπνο μυστηρίου

Αλήθεια, πως θα σας φαινόταν αν κατα τη διάρκεια του δείπνου σας εξιχνιάζατε ένα μυστήριο, ανακρίνοντας τους ηθοποιούς μια θεατρικής παράστασης;

Τι γίνεται σε ένα θεατρικό δείπνο μυστηρίου;

Ο Χάρης Χαραλαμπίδης, ο βασιλιάς του πορνό στην Ελλάδα, γνωστός και ως ΧΧ, βρέθηκε νεκρός στα καμαρίνια του μπαρ Shamone, λίγο πριν την τελική φάση του Porn Factor, του πρώτου ριάλιτι πορνό, του οποίου είναι και εμπνευστής.

Ποιος είναι ο δολοφόνος του; Η πληθωρική Shamone, ιδιοκτήτρια του μπαρ και προπονήτρια πορνό; Ή μήπως κάποιος από τους τρεις διαγωνιζόμενους στο παιχνίδι; Και τέλος πάντων τι θα γίνει τώρα με το ριάλιτι;

Μόνο εσύ μπορείς να μας βοηθήσεις. Σε χρειαζόμαστε για να βρεις τον δολοφόνο του ΧΧ. Σε χρειαζόμαστε για να μπορέσουμε να δούμε επιτέλους ένα πορνό επιπέδου στην Ελλάδα!

Βρες τον Δολοφόνο! Μπορείς;

Σε βίντεο εμφανίζονται οι: Βασιλική Ανδρίτσου, Παρθένα Χοροζίδου, Φώτης Σεργουλόπουλος

Σκηνοθεσία: Φάνης Παυλόπουλος
Κείμενο: Μαρία Μπαλούτσου
Κοστούμια: Βασιλική Σύρμα
Τεχνική Επιμέλεια: Κώστας Κριεμπάρδης

Η ιδέα!

Η παραγωγός εταιρεία «ΒΡΕΣ τον ΔΟΛΟΦΟΝΟ» ειδικεύεται στη διοργάνωση διαδραστικών παραστάσεων μυστηρίου υψηλής ποιότητας για ενήλικες και παιδιά. Οι διαδραστικές παραστάσεις μυστηρίου είναι ιδανικές και για εταιρείες, που αναζητούν μια καινοτόμο και πρωτοποριακή δραστηριότητα teambuilding για τα στελέχη τους.

Προπώληση μέσω:

fgdf