Σούπα με Σούμαν

Αρχείο Παίχτηκε από 11/03/2023 έως 18/03/2023
στο Ίδρυμα Θεοχαράκη
Διάρκεια: 60’
Κείμενο: Παναγιώτης Τσιρίδης
Σκηνοθέτης: Μαριάνθη Φωτάκη
Σκηνογραφία: Μαρκέλλα Δουζενάκη
Κοστούμια: Μαρκέλλα Δουζενάκη
Φωτισμοί: Νίκος Σωτηρόπουλος
Χορογραφία: Χρυσηίς Λιατζιβίρη
Ερμηνεύουν: Χρύσα Νταούλη, Μαριάνθη Φωτάκη
Παίζουν μουσική: Δήμητρα Κοκκινοπούλου (Πιάνο)

Περιγραφή

Μετά από μία σειρά sold out παραστάσεων και για δεύτερη χρονιά η καλλιτεχνική ομάδα thea-tree επιστρέφει στην Παιδική Σκηνή του Ιδρύματος Β. & Μ. Θεοχαράκη παρουσιάζοντας τη θεατρική παράσταση «Σούπα με Σούμαν», μια παράσταση πιο σύγχρονη από ποτέ. Η ομάδα thea-tree επιλέγει να δώσει το εβδομαδιαίο ραντεβού της κάθε Σάββατο, ξεκινώντας από τις 26 Νοεμβρίου και για λίγες μόνο παραστάσεις.

Περισσότερα

ια παιδιά από 3,5 έως και 10 ετών

Η μικρή Κατερίνα θα χρειαστεί να μείνει για λίγες μέρες στο σπίτι της γιατί έχει πυρετό. Για συντροφιά της θα έχει τον αρκούδο της, τον Τέντυ, και τη μουσική του Σούμαν που της χάρισε ο πατέρας της. Αυτές τις λιγοστές ημέρες ανάπαυσης, το δωμάτιό της γίνεται τόπος συνάντησης των σημαντικότερων προσώπων του περιβάλλοντός της· η μητέρα της, ο γιατρός, ο παππούς και η γιαγιά. Ο πατέρας, αν και παρών σε κάθε συζήτηση, δυστυχώς απουσιάζει.

Όλες αυτές οι παρουσίες και απουσίες διαμορφώνουν με τον τρόπο τους τόσο το παιδί, όσο και τους μεγάλους.

Μια καθημερινή, ανθρώπινη ιστορία την οποία η παιδική φαντασία και το χιούμορ μεταμορφώνουν σε ένα θεατρικό έργο με χορό, σε ένα ιδιαίτερο ρεσιτάλ πιάνου. Σε αυτή την ιστορία, κάθε θεατής, μικρός ή μεγάλος, μπορεί να συναντήσει διαφορετικές πτυχές του εαυτού του.

Η παράσταση προτείνεται για παιδιά από 3,5 έως και 10 ετών, αλλά και για θεατές κάθε ηλικίας.

Παραγωγή: Καλλιτεχνική ομάδα ‘thea-tree’

Φωτογραφίες

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Χίλια ευχαριστώ Θεατρομάνια για την 2πλή πρόσκληση! Μια παράσταση για μικρούς και μεγάλους! Αξίζει να την παρακολουθήσει κάποιος σε έναν πολύ όμορφο χώρο. Η διάρκειά της είναι κάτι λιγότερο από μια ώρα. Το πιο ωραίο όμως ήταν η καλή διάθεση των ηθοποιών που μετά το τέλος της παράστασης φώναξαν όλα τα παιδάκια να ανέβουν στη σκηνή να παίξουν πιάνο, να φωτογραφηθουν με τις ηθοποιούς και να παίξουν και με τα παιχνίδια της Κατερίνας! Ευχαριστούμε πολύ-πολύ!!!!!