Μαύρη Κωμωδία«Οινόπνευμα»

Διάρκεια: 80'
Ημέρες: Παρασκευή, Σάββατο

Ένα πρωτότυπο θεατρικό έργο του Αλέξανδρου Σωτηρίου εμπνευσμένο από την ερωτική ποίηση του Μπουκόφσκι. Στο Foyer του θεάτρου Τζένη Καρέζη Από 4 Νοεμβρίου !!!
Η ερωτική ποίηση του Τσαρλς Μπουκόφσκι, γίνεται η αφορμή για να γραφτεί το ...

Περισσότερα

Elizadeth

από 22/10 έως 29/01
Vault
Διάρκεια: 110’ (με 10’ διάλειμμα)
Ημέρες: Σάββατο, Κυριακή

Με αφορμή τα 10 χρόνια λειτουργίας του Πολυχώρου VAULT ο Μάνος Αντωνιάδης και ο Δημήτρης Καρατζιάς παρουσιάζουν ξανά την κωμωδία «ELIZADETH» βασισμένη στους “Βασιλικούς Μετά Τρούλου” του Χάρη Ρώμα σε διασκευή - σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά και ...

Περισσότερα

Περιοδεύων θίασος

από 22/10 έως 15/01
ΕΛΕΡ
Διάρκεια: 90΄
Ημέρες: Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή

Μέσα από ένα παράδοξο βαριετέ καταστρώματος, η παράσταση ταξιδεύει στο χρόνο, διατρέχοντας τα πολιτικά αδιέξοδα, που καταβροχθίζουν τη χώρα μας, αγγίζοντας άλλοτε βλάσφημα και άλλοτε ιλαρά τα αποτρόπαια του κόσμου, που συνεχίζουν να κυριαρχούν.

Περισσότερα
Διαγωνισμός

Ζιγκολό ετών 22

από 28/09 έως 30/11
ProjectR Stage
Διάρκεια: 90'
Ημέρες: Τετάρτη

Η μαύρη κωμωδία «Ζιγκολό ετών 22», η πρώτη θεατρική παραγωγή που ανέβηκε από την Θεατρική Εταιρεία Replica, επιστρέφει 11 χρόνια μετά στην σκηνή του ProjectR.

Περισσότερα

Άσπρο πάτο - Another Round

Ημέρες: Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή, Απογευματινή

Στο «Άσπρο Πάτο», μια ομάδα καθηγητών σχολείου, τέσσερις κολλητοί φίλοι, θέλουν να δοκιμάσουν μια καινούργια προσέγγιση στη ζωή και τη δουλειά: αποφασίζουν να πίνουν σταθερά, μόνο τις εργάσιμες ώρες και να διατηρούν ένα ελαφρύ επίπεδο μέθης σε ...

Περισσότερα