1ο φεστιβάλ Θεάτρου Σκιών

Σχετικά

Το Πανευρωπαϊκό Σωματείο θεάτρου σκιών, ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Γαλατσίου και το High TV, διοργανώνουν το 1ο φεστιβάλ Θεάτρου Σκιών προς τιμήν του μοναδικού τελευταίου καραγκιοζοπαίχτη Θανάση Σπυρόπουλου για τα 60 χρόνια προσφοράς του στο θέατρο σκιών, όπου θα πραγματοποιηθεί στο θεατράκι του στο Γαλάτσι!!!
 
Όλα τα έσοδα από το φεστιβάλ θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό και συγκεκριμένα για την μικρή μας φίλη την Χριστίνα, ένα κοριτσάκι που μεγαλώνει μόνη με τη γιαγιά της στο Γαλάτσι, έχοντας προβλήματα υγείας, καθώς επίσης και οικονομικά προβλήματα.
Το πρόγραμμα των παραστάσεων διαμορφώνεται ως εξής:
 
Παρασκευή 22 Μαρτίου & ώρα 18:00, ο καραγκιοζοπαίχτης Άθως Δανέλλης θα παρουσιάσει την παράσταση “Ο καπετάν Λαφαζάνης".
 
Σάββατο 23 Μαρτίου & ώρα 18:00, ο Καραγκιοζοπαίχτης Τάσος Γεωργίου θα παρουσιάσει την παράσταση “Ο ήρωας Κατσαντώνης".
 
Κυριακή 24 Μαρτίου & ώρα 18:00 οι καραγκιοζοπαίχτες Θανάσης και Κώστας Σπυρόπουλος, θα παρουσιάσουν το έργο  “Ο Καραγκιόζης στα Βουνά & ο ήρωας Παπαφλέσσας". Ο Δήμος Γαλατσίου θα βραβεύσει τον βετεράνο Θανάση Σπυρόπουλο, για τα  60 χρόνια προσφοράς του στο θέατρο σκιών!!!
 
Δευτέρα 25 Μαρτίου & ώρα 18:00 Ο καραγκιοζοπαίχτης Νικόλαος Τζιβελέκης, θα παρουσιάσει την παράσταση “Το χάνι της Γραβιάς”.
Σπυροπούλειο θέατρο σκιών, Έρσης 9-Πλ. Λαμπρινής, ΓΑΛΑΤΣΙ.
 
Υ.Γ.: Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε στο 6975690986 κα Μαργαρίτα Δρακοπούλου, Γ. Γραμματέας Πανευρωπαϊκού Σωματείου Θεάτρου Σκιών.

Εισιτήρια: Το εισιτήριο είναι 3€. 


Φωτογραφίες