Ελάτε στην μεγάλη κοινότητα της Θεατρομάνια Εγγραφή     Σύνδεση

Σάββατο

Αααγκαλιάάάάάάά!!!!!!

Διάρκεια: 40'

Ημέρες: Σάββατο

Μέσα από 10 μαγικές μικρές δράσεις στη σκηνή του θεάτρου Αυλαία η αγκαλιά γίνεται παιχνίδι , κρυψώνα και μυστικό , έκπληξη και καράβι. Το άγγιγμα γίνεται δρόμος καινούριος. Τα μικρά παιδιά το χαίρονται και οι μεγάλοι κουρνιάζουν σε αυτή τη γλύκα ...

Περισσότερα

Tres sure

Διάρκεια: 50'

Ημέρες: Σάββατο

”Σάρα! Πάρε αυτό και αυτόν και πηγαίντε να καθαρίσετε τη Φάμπρικα. Αυτή είναι η τελευταία σου ευκαιρία αλλιώς ψάξε για άλλη δουλειά!”

Δύο κλόουν έχουν μια κοινή αποστολή, να καθαρίσουν τον χώρο του θεάτρου. Όταν φτάνουν στη σκηνή το ...

Περισσότερα

Ρένα Μόρφη Live


Ημέρες: Σάββατο

Η Ρένα Μόρφη λίγο πριν το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στην ταινία Φαντασία του Αλέξη Καρδαρά, όπου έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Φωτεινής, θα ξεκινήσει τις παραστάσεις της στο Πειραιώς 131 από το Σάββατο 16 Νοεμβρίου

Περισσότερα

Amore Trio

από 14/11 έως 12/01
Μπέλλος
Διάρκεια: 90'

Ημέρες: Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο

Το θέατρο ΜΠΕΛΛΟΣ , παρουσιάζει από την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου και κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 21 : 15, Σάββατο στις 19 : 00, την νέα ερωτική κωμωδία του Κώστα Παπαπέτρου "Amore trio"

Περισσότερα

Οι Φυλακισμένες


Ημέρες: Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή

Η θεατρική ομάδα ενηλίκων της Αθηναϊκής Σκηνής, μετά από πεντάμηνη προετοιμασία υπό την καθοδήγηση του Κοραή Δαμάτη, ανεβάζει τις «Φυλακισμένες» των Ιγνάθιο δελ Μοράλ - Βερόνικα Φερνάντεθ για οκτώ παραστάσεις στο θέατρο της Αθηναϊκής Σκηνής.

Περισσότερα

Ζωή

από 02/11 έως 30/11
Olvio
Διάρκεια: 50'

Ημέρες: Σάββατο

Από τις 2 Νοεμβρίου και για όλα τα Σάββατα του Νοεμβρίου στις 22:30 η ομάδα χορού a.dd dance company παρουσιάζει στο θέατρο Olvio την νέα της παράσταση με τίτλο «ΖΩΗ».

Περισσότερα

Ό,τι αγαπώ

Διάρκεια: 150' (με διάλειμμα)

Ημέρες: Σάββατο

Η Αποστολία Ζώη θα μας υποδεχτεί σε έναν αγαπημένο χώρο στο κέντρο της Αθήνας, το El Convento Del Arte σε δύο μοναδικές  εμφανίσεις, όπως δεν την έχουμε ξαναδεί το Σάββατο 16 και 23 Νοεμβρίου.

Περισσότερα

Stand up comedy - Ανδρέας Πασπάτης

Διάρκεια: 80'

Ημέρες: Σάββατο

Ο ανακαινισμένος «Πολυχώρος Αυλαία», παρουσιάζει φέτος με χαρά, την ενότητα «Stand up theatrical nights».

Στις 16/11/19 θα φιλοξενήσει τον Ανδρέα Πασπάτη, όπου μετά τη μεγάλη επιτυχία της πρώτης του παράστασης “Τσάι Party”, ...

Περισσότερα

Παράσταση είναι...θα περάσει

Διάρκεια: 90'

Ημέρες: Σάββατο

Μια κωμωδία που καυτηριάζει την διασκευή των κλασικών κειμένων εν ονόματι της 'σύγχρονης άποψης' μόνο και μόνο για μία άποψη, χωρίς άποψη ουσιαστικά, προκαλώντας αλλοίωση του λόγου και του ύφους των συγγραφέων του παγκόσμιου ρεπερτορίου.

Περισσότερα
Διαγωνισμός

Ο Τορπιλισμός της “ΕΛΛΗΣ

Διάρκεια: 60'

Ημέρες: Σάββατο

Η παιδική σκηνή του ανακαινισμένου «Πολυχώρου Αυλαία», παρουσιάζει φέτος με χαρά, αγάπη και σεβασμό προς τα παιδιά, το θέατρο σκιών του Κώστα Σπυρόπουλου με το έργο «Ο Τορπιλισμός της “ΕΛΛΗΣ”».

Περισσότερα