Ελάτε στην μεγάλη κοινότητα της Θεατρομάνια Εγγραφή     Σύνδεση

Παρασκευή

Μάρμαρο

Διάρκεια: 60’

Ημέρες: Πέμπτη, Παρασκευή

Η βραβευμένη Ιρλανδή συγγραφέας Marina Carr παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό με το έργο της «Μάρμαρο», στον ξεχωριστό χώρο του Ξενοδοχείου Μπάγκειον και αποτελεί μία από τις τελευταίες θεατρικές παραστάσεις που θα πραγματοποιηθούν ...

Περισσότερα

Μιρέλα Πάχου Live


Ημέρες: Παρασκευή

Από την Παρασκευή 15 Νοέμβριου και για 4 Παρασκευές η Μιρέλα Πάχου μας υποδέχεται στο Σταυρό του Νότου Plus, για να στήσουμε μαζί της το πιο ξεχωριστό πάρτι του χειμώνα.

Περισσότερα

Ακροπόλ Παλλάς '61

Διάρκεια: 98' (χωρίς διάλειμμα)

Ημέρες: Παρασκευή, Κυριακή

Η φανταστική συνάντηση της Μαρίας Κάλλας με την Σοφία Βέμπο στο «ΑΚΡΟΠΟΛ ΠΑΛΛΑΣ ’61», ένα μουσικοθεατρικό έργο που παρουσιάστηκε με τεράστια επιτυχία τον περασμένο χειμώνα στο Half Note Jazz Club, ανεβαίνει από 15 Νοεμβρίου 2019 κάθε Παρασκευή ...

Περισσότερα

Ελληνόρ(α)μα

Διάρκεια: 70'

Ημέρες: Παρασκευή

Οι άνθρωποι πλέον σπάνια σκέφτονται, απλά πράττουν. Δεν κάνουν αυτό που θέλουν οι ίδιοι, αλλά αυτό που τους επιβάλλουν οι άλλοι να κάνουν. Τα γνωρίζουν όλα, μη ξέροντας τίποτα. Οι άνθρωποι στην χώρα μας σήμερα είναι όλοι λογικοί, μέσα στον ...

Περισσότερα

Μέδουσα


Ημέρες: Παρασκευή

Είναι ικανό ένα τραγικό γεγονός να σε μεταμορφώσει σε τέρας; Πόσο εύκολο είναι από θύμα να γίνεις θύτης; Ένας δραματικός κοινωνικός μονόλογος με θέμα τον βιασμό.

Περισσότερα

Amore Trio

από 14/11 έως 12/01
Μπέλλος
Διάρκεια: 90'

Ημέρες: Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο

Το θέατρο ΜΠΕΛΛΟΣ , παρουσιάζει από την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου και κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 21 : 15, Σάββατο στις 19 : 00, την νέα ερωτική κωμωδία του Κώστα Παπαπέτρου "Amore trio"

Περισσότερα

Οι Φυλακισμένες


Ημέρες: Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή

Η θεατρική ομάδα ενηλίκων της Αθηναϊκής Σκηνής, μετά από πεντάμηνη προετοιμασία υπό την καθοδήγηση του Κοραή Δαμάτη, ανεβάζει τις «Φυλακισμένες» των Ιγνάθιο δελ Μοράλ - Βερόνικα Φερνάντεθ για οκτώ παραστάσεις στο θέατρο της Αθηναϊκής Σκηνής.

Περισσότερα

Ανδρόγυνο

Διάρκεια: 75' (χωρίς διάλειμμα)

Ημέρες: Παρασκευή

Ο Πολυχώρος Vault παρουσιάζει τη νέα παράσταση της Βίκυς Αδάμου και της Χριστίνας Σαμπανίκου «Ανδρόγυνο», μια στερεοτυπική φάρσα με κουρασμένες λέξεις.

Περισσότερα

Στέφανος Κορκολής & Σοφία Μανουσάκη Live


Ημέρες: Παρασκευή

Ο Στέφανος Κορκολής, μαζί με την εξαιρετική ερμηνεύτρια Σοφία Μανουσάκη, θα μας "διηγηθεί με Νότες" τις δικές του μουσικές ιστορίες όλες τις Παρασκευές (1,8, 15, 22 και 29) του Νοεμβρίου στη μουσική σκηνή Σφίγγα.

Περισσότερα

Μόλλυ Σουήνυ

Διάρκεια: 120’ (Διάλειμμα 10’)

Ημέρες: Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή

 Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος παρουσιάζει το έργο του Μπράιαν Φρίελ  «Μόλλυ Σουήνυ». Η παράσταση, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Γλυκερίας Καλαϊτζή, θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019, στο Φουαγιέ του Θεάτρου Εταιρείας Μακεδονικών ...

Περισσότερα