Πρόσκληση σε νέους δημιουργούς από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

 

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ «INPORT» / INPORT FESTIVAL

 

21 και  22 Ιουνίου 2017

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ

Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, ανοίγει τις πόρτες του σε νέους δημιουργούς  και διοργανώνει ένα διήμερο φεστιβάλ, μια θεατρική συνάντηση, με στόχο την ανάδειξη νεανικών  θεατρικών ομάδων.

 

Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, με πρωτοβουλία του Καλλιτεχνικού του Διευθυντή Νίκου Διαμαντή, για τρίτη χρονιά ανοίγεται στο χώρο της ακατάτακτης νεανικής δημιουργίας, αναζητώντας χωρίς προκαταλήψεις, δημιουργούς από τις νεαρότερες ηλικίες, δίνοντας βήμα έκφρασης εκεί που η τέχνη εκρήγνυται. Αναζητώντας τις πηγές της θεατρικής δημιουργίας στις ρίζες της και τις νέες γλώσσες της θεατρικής έκφρασης, απευθύνεται και ανοίγεται στους νέους δημιουργούς. Ως δημόσιος χώρος, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά φιλοδοξεί να λειτουργήσει σαν ένα κέλυφος πολιτισμού που οργανώνει, προβάλει και επικοινωνεί το μόλις της δημιουργικότητας. Απευθύναμε ανοιχτό κάλεσμα με στόχο την στήριξη του θεάτρου, εκεί που ξεκινάει, δίνοντας την ευκαιρία σε 13 νέες ομάδες και καλλιτέχνες να παρουσιάσουν τη δουλειά τους σε ένα τριήμερο φεστιβάλ. Οι παραστάσεις θα διαδέχονται η μία την άλλη και ο θεατής θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει όλες τις παραστάσεις, κάθε μέρα του φεστιβάλ.

 

Όσες ομάδες ενδιαφέρονται μπορούν να στείλουν την πρότασή τους στο παρακάτω email: [email protected] έως και Παρασκευή 19  Απριλίου 2017.