Χοροθεατρικό Εργαστήρι 2018

NorForSale | Ποιοί Είμαστε και τι Διοργανώνουμε

Είμαστε ένα δίκτυο 40 επαγγελματιών καλλιτέχνων που επιδιώκουμε την εξωστρέφεια στον χώρο των παραστατικών τεχνών, προωθώντας την δικτύωση ως καταλυτικό μέσο για την εξέλιξή μας. Βασιζόμενοι σε αξίες και ιδεώδη, πορευόμαστε με κοινή φιλοσοφία και όραμα. Αποτελούμε μία νέα καινοτόμο αυτοδιαχειριζόμενη καλλιτεχνική κίνηση συσπείρωσης δημιουργικών δυνάμεων από τον χώρο των παραστατικών τεχνών (χορό, θέατρο, μουσική).

Με ημερομηνίες έναρξης τις 27 και 28/1/18 διοργανώνουμε το Χοροθεατρικό Εργαστήρι 2018 διάρκειας 3 και 4 μηνών αντίστοιχα που θα ολοκληρώνεται με την συμμετοχή των μαθητών σε Παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο (Ευμολπιδών 45, Γκάζι - μετρό Κεραμεικός).

 1. Μαθήματα Εργαστηρίου

Τα μαθήματα του εργαστηρίου αποτελούν έναν ολοκληρωμένο κύκλο εκπαίδευσης στην ερμηνευτική διαδικασία. Τα μαθήματα του εργαστηρίου λειτουργούν ως μετεκπαιδευτικό στάδιο στις παραστατικές τέχνες για τμήματα προχωρημένης τεχνικής και ως βασική εκπαίδευση για τμήματα αρχαρίων

link περισσότερα : http://www.norforsale.com/m-labs/m-labs-18/m-lessons.html

 

 1. Παράσταση Μαθητών

Η παράσταση αποτελεί προϊόν συνένωσης δημιουργικών αποτελεσμάτων των συμμετεχόντων μαθητών. Κατά την διάρκεια του εργαστηρίου οι συμμετέχοντες υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτών, σκηνοθετούν-χορογραφούν λαμβάνοντας υπόψιν το θεατρικό κείμενο και τις δραματουργικές συνθήκες που εξυπηρετούν ένα δημιουργικό αποτέλεσμα ικανό για να αποτελέσει δομικό μέρος της παράστασης.

link περισσότερα : http://www.norforsale.com/m-labs/m-labs-18/m-performance.html

 

 1. Εκπαιδευτές
 • Γιάννης Μάντσης (σκηνοθέτης, ηθοποιός)
 • Αλίκη Καζούρη (χορογράφος, χορεύτρια)
 • Νίκος Στεφάνου (τενόρος, μουσικός)
 • Για την ενίσχυση του προγράμματος του εργαστηρίου, λαμβάνοντας υπόψιν τις ανάγκες των τμημάτων, ενδέχεται να προστεθούν και συμμετοχές περισσοτέρων εκπαιδευτών που είναι μέλη της ομάδας

link περισσότερα : http://www.norforsale.com/m-labs/m-labs-18/m-instructors.html

 

 1. Που Απευθύνεται

Το εργαστήρι απευθύνεται σε κάθε επίπεδο τεχνικής ή εμπειρίας στον χορό ή στο θέατρο. Θα δημιουργηθούν ανεξάρτητα τμήματα με βάση το τεχνικό επίπεδο και την εμπειρία των συμμετεχόντων

link περισσότερα : http://www.norforsale.com/m-labs/m-labs-18/m-addressed.html

 

 1. Πρόγραμμα Μαθημάτων

Έχουμε δημιιουργήσει 4 προγράμματα εκπαίδευσης. Επιλέξτε και δηλώστε τα καταλληλότερα για εσάς :

 

 • ΠρόγραμμαΠ.1 : Κυριακή (10:00) και Σάββατο-Κυριακή τον Μάιο (10:00)

link περισσότερα : http://www.norforsale.com/images/Thematika/2o_lab/programs/P.1-v.2.pdf

 

 • ΠρόγραμμαΠ.2 : Κυριακή (14:30) και Σάββατο-Κυριακή τον Μάιο (14:30)

link περισσότερα : http://www.norforsale.com/images/Thematika/2o_lab/programs/P.2-v2.pdf

 

 • Πρόγραμμα Π.3: Σάββατο-Κυριακή (9:30)

link περισσότερα : http://www.norforsale.com/images/P.3B-v.2.pdf

 

 • ΠρόγραμμαΠ.4 : Τετάρτη-Σάββατο  (15:00)

link περισσότερα : http://www.norforsale.com/images/Thematika/2o_lab/programs/P.4-v.2.pdf

 

 1. Επίπεδο Τεχνικής

Κατά την εγγραφή σας θα σας ζητηθεί να δηλώσετε :

>  επίπεδο τεχνικής στο χορό και στο θέατρο αντίστοιχα (αρχάριο, μεσαίο, προχωρημένο)

>  βασική επιλογή προγράμματος εκπαίδευσης και εναλλακτικές επιλογές (προαιρετικά)

Κατά την έναρξη των μαθημάτων οι εκπαιδευτές αξιολογούν το τεχνικό επίπεδο των συμμετεχόντων ώστε τα τμήματα να έχουν όμοιο τεχνικό επίπεδο.

link περισσότερα : http://www.norforsale.com/m-labs/m-labs-18/m-classes.html

 

 1. Χώροι Εργαστηρίου

Επιθυμούμε το εργαστήριο να παρέχει την δυνατότητα μιας πλήρους και ολοκληρωμένης χοροθεατρικής εμπειρίας. Γι' αυτό επιλέξαμε το εργαστήριο να πραγματοποιείται στην θεατρική σκηνή του Σύγχρονου Θέατρου σε συνδυασμό με τον εξαιρετικό χώρο του Elephant dance school

 

 1. Κόστος

Το συνολικό κόστος για κάθε τμήμα του Εργαστηρίου είναι 300,00 € και εξοφλείται ως εξής:

 • Εγγραφή : είναι απαραίτητη η προκαταβολή των 60,00€. Τα τμήματα έχουν περιορισμένο αριθμό θέσεων.

Για εγγραφή πατήστε εδώ  > 

link για εγγραφές : http://danceactplay.com/WorkshopBooking/6/1

 • Υπόλοιπο Πληρωμής : Το υπόλοιπο ποσό καταβάλλεται στο 1ο μάθημα κάθε μηνός και εξοφλείται σε 3 δόσεις των 80,00€.
 1. Επικοινωνία : Τηλ.  694 486 2521 -  Εmail :  [email protected]

 

Περισσότερες Πληροφορίες ανά Ενότητα

Παρακάτω αναφέρονται οι «επεκτάσεις» των κειμένων ανά θεματική ενότητα στο βασικό αρχείο του Δ.Τ. Δηλαδή όταν κάποιος πατάει περισσότερα  ... θα μπορεί να δει επιπλέον κείμενο, όπως αναφέρεται παρακάτω (ανά θεματατική ενότητα)

 

 1. Μαθήματα Εργαστηρίου (περισσότερα)
 • Χαρακτήρας Μαθημάτων : Τα μαθήματα του εργαστηρίου λειτουργούν :
 • ως μετεκπαιδευτικό στάδιο των παραστατικών τεχνών για τμήματα προχωρημένης τεχνικής
 • ως βασική εκπαίδευση στις παραστατικές τέχνες για τμήματα αρχαρίου τεχνικού επιπέδου.

Έχουν την δυναμική να συνδυάζουν διαφορετικά είδη παραστατικών τεχνών (χορό, θέατρο, μουσική) και αυτή η πολυδιαφορετικότητα στο τέλος αποδίδεται σε μία  παράσταση που αποτελεί προϊόν συρραφής των δημιουργικών αποτελεσμάτων.

Δεν στοχεύουν στην ανάπτυξη τεχνικής, αλλά αξιοποιούν κατά μέγιστο τρόπο την όποια υπάρχουσα (προχωρημένου ή αρχάριου επιπέδου αναλόγως του τμήματος).

Δεν έχουν καθοδηγητικό χαρακτήρα. Εκπαιδευτής και μαθητής λειτουργούν ως συνεργάτες σε προσωπικές διαδρομές απογύμνωσης, από-επένδυσης του εσωτερικού χώρου, έκθεσης και απάρνησης του αντιστεκόμενου εγώ.

 • Θεατρικό Κείμενο : Η διείσδυση στη φιλοσοφία και στη μεθοδολογία του θεάτρου βασίζονται σε υψηλές αισθητικές έννοιες. Η κειμενική θεματολογία στο Εργαστήρι Χοροθεάτρου 2018 αντλείται από το βιβλίο του Δημήτρη Δημητριάδη «Η Ανθρωπωδία – Η Ανάθεση».
 • Θέματα Eκπαίδευσης : Η εμβάθυνση στο θεατρικό χρόνο, η ανάπτυξη του συγκρουσιακού στοιχείου του ρόλου, ο μετασχηματισμός της ενεργητικής φαντασίας, ο ρεαλισμός, η συμβολική και λυρική πράξη, τo παιχνίδι ως μετουσιωμένη θεατρική πράξη αποτελούν μερικά από τα θέματα του εργαστηρίου.
 • Στόχος : Ο μαθητής υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτών, λαμβάνοντας υπόψιν το θεατρικό κείμενο και τις δραματουργικές συνθήκες που εξυπηρετούν το εννιαίο και συγκροτημένο θεματικά αποτέλεσμα, αναλαμβάνει την ευθύνη της σκηνοθεσίας-χορογραφίας του εαυτού του.
 • Ολοκλήρωση του Εργαστηρίου : Το εργαστήρι ολοκληρώνεται με την συμμετοχή των μαθητών σε παράσταση. Η συμμετοχή είναι προεραιτική. Όσοι μαθητές δεν επιθυμούν να συμμετέχουν στην παράσταση αλλά επιθυμούν να συμετέχουν στα μαθήματα, είναι απαραίτητο να το δηλώσουν εξ αρχής (έως 28 Φεβ.’18).

 

 

 1. Παράσταση Μαθητών (περισσότερα)

Η παράσταση του εργαστηρίου λειτουργεί ως πυκνωτής και επικυρωτής της βιωματικής γνώσης. Οι μαθητές που εξ αρχής δεσμεύονται με την συμμετοχή τους σε μία παράσταση, αναλαμβάνουν μία σπουδαία ευθύνη έναντι του εαυτού τους κατά την διάρκεια του εργαστηρίου : σταδιακά και μεθοδικά να οδηγήσουν τον εαυτό τους σε μικρές υπερβάσεις προσωπικών ορίων που αναχαιτίζουν τους εκάστοτε περιορισμούς.

Ακριβώς τότε είναι που ο συμμετέχων αναλαμβάνει συνειδητά την ευθύνη της εξέλιξης του. Αποδέχεται  την εμπλοκή του σε «άγνωστες» διαδρομές, όπως αυτές της αλληλεπίδρασης και του πειραματισμού. Διευρύνει και ανακαλύπτει την προσωπική και καλλιτεχνική του αίσθηση στο «εδώ και τώρα» και  σιγά-σιγά αποδεσμεύει τον ευφάνταστο εαυτό. Εν τέλει η παράσταση δεν είναι παρά μία πράξη εμβάθυνσης στον ευατό μας και στο θέατρο.

Η συμμετοχή στην παράσταση είναι προεραιτική και κάθε αρνητική επιθυμία δηλώνεται εξ αρχής (έως 28 Φεβ.’18).

 

 1. Εκπαιδευτές (περισσότερα)

Γιάννης Μάντσης (σκηνοθέτης, ηθοποιός)

Σπούδασα θέατρο στο «Εργαστήρι Υποκριτικής Τέχνης του Άκη Δαβή» και παράλληλα ασχολήθηκα με τον χορό (κλασικό, σύγχρονο). Συνεργάστηκα ως ηθοποιός-χορευτής με τις ομάδες χορού «Αίρεση», «Μϋία», «Μονόγραμμα», «’Ιασις», «Χ-ART», «΄Ονειρο», «ΟΜΑDANCE», «ΑΚΙΝ», τον θίασο «Αρόδον», την Θεατρική Ομάδα του Πλουτάρχου Καϊτατζή, της Νατάσας Παπαμιχαήλ κ.α.

Είμαι ιδρυτής και καλλιτεχνικός διευθυντής του «NorForSale Art Net». Από το 2009 έως σήμερα εργάζομαι ως σκηνοθέτης, δραματουργός χορογραφίας-κίνησης και performer στις παραστάσεις «NorForSale» όπως : «Η Νύχτα» του Χάρολντ Πίντερ» και «Πεθαίνω σα Χώρα» του Δημήτρη Δημητριάδη.

Είμαι εκπαιδευτής παραστατικών τεχνών και διδάσκω σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες.

 

Αλίκη Καζούρη (χορογράφος, χορεύτρια)

Γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα Γαλλική Φιλολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο και χορό στο Κέντρο Κλασσικού Μπαλέτου του Λεωνίδα Ντε Πιάν και για τρία χρόνια στο Παρίσι, το Λονδίνο και  τη Νέα Υόρκη.

Ως χορεύτρια έχω συνεργαστεί με τις ομάδες: "Κέντρο Κλασσικού Μπαλέτου" Ντε Πιαν-Κάμμερ, "Ομάδα Σύγχρονου Χορού" Χάρης Μανταφούνης, ‘’Μήλα’’ Νανά Βάχλα "Ροές" Σοφία Σπυράτου, "Λάθος Κίνηση" Κωνσταντίνος Μίχος, "Sine qua non", "Ελληνικό Χορόδραμα" Ραλλού Μάνου, Ομάδα χορού Νατάσσας Αβρά.

Το 1993 ίδρυσα την ομάδα «ΧΟΡΕΥΤΕΣ» με την Μαρία Ανθυμίδου και το Μιχάλη Ναλμπάντη, για την οποία χορεύω, χορογραφώ και διδάσκω στα σεμινάρια.Ως χορογράφος έχω δουλέψει με τις Ροές, το Ελληνικό Χορόδραμα και τους ΧΟΡΕΥΤΕΣ και στο θέατρο σε παραγωγές των: Διάλογος,  Θεατρική 'Έξοδος Αιγαίου, Θίασος Γιάννη Μπέζου, Κ.Θ.Β.Ε, ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βόλου, Πάτρας, Αγρινίου, Σερρών κ.ά.Ως καθηγήτρια έχω συνεργαστεί με τη Σχολή Ντε Πιαν, την Compagnie des Synadelphes (Γαλλία), διάφορες ερασιτεχνικές σχολές, τη Χοροκίνηση, το studio Dance.c.ce., το Fixdance studio το Baile be barrio και δίνω σεμινάρια στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Τα τελευταία 22 χρόνια διδάσκω σύγχρονο χορό, θεωρητικά και χορογραφία στην Επαγγελματική Σχολή «Ραλλού Μάνου», στην οποία είμαι διευθύντρια σπουδών.

 

Νίκος Στεφάνου (τενόρος, μουσικός)

Σπούδασα κλασικό τραγούδι δίπλα στον τενόρο Γιώργο Ζερβάνο, αλλά και στο “Εργαστήρι Υποκριτικής για την Όπερα και το Θέατρο”, του σκηνοθέτη Σπύρου Α. Ευαγγελάτου.

Ξεκίνησα ερμηνεύοντας το έργο "Στηνόχθη της καρδιάς μου" για κιθάρα και τενόρο, του συνθέτη Νότη Μαυρουδή. Γενικοτερα ερμήνευσα πρωταγωνιστικούς ρόλους στις όπερες "Απαγωγή απ' το Σεράϊ", "Ετσι κάνουν όλες", "Ψευτοπεριβολάρισσα", "Ντον Τζιοβάννι", ''Μαγικός Αυλός'', του Μότσαρτ, "Κουρέας της Σεβίλης", "Η ευκαιρία κάνει τον κλέφτη", "Σταχτοπούτα" του Ροσσίνι, "Φαρμοκοτρίφτης" του Χάιντν, "Αλτσίνα" του Χέντελ, "Ελιξήριο του Έρωτα" του Ντονιτσέτι και άλλους. Επίσης όπερες σύγχρονων συνθετών όπως των Χίντεμιθ, Μπλάχερ, Μπάρμπερ και άλλων. Ρόλους σε ελληνικές και ξένες οπερέττες, όπως: "Νυχτερίδα" του Στράους, "Παριζιάνικη ζωή", ''Ωραία Ελένη'', "Γάμος μετά Φανών" του Όφενμπαχ, "Έύθυμη χήρα" του Λέχαρ, "Βαφτιστικός", "Χριστίνα", "Κρητικοπούλα” τουΣακελλαρίδη, "Απάχηδες των Αθηνών", "Το κορίτσι της γειτονιάς" του Χατζηαποστόλου.

Τραγούδησα έργα ελλήνων συνθετών, όπως των: Γ. Βώκου, Μ. Κανά, Ι. Παπαδάτου, Δ. Μαραγκόπουλου, Α. Μπαλτά, Ν. Ξανθούλη, Γ. Δροσίτη, Ν. Κυπουργού και άλλων.

Έργα Θρησκευτικής Μουσικής, όπως : "Ρέκβιεμ" του Μότσαρτ, "Μαγκνίφικατ" τουΜπαχ, "ΣτάμπατΜάτερ" του Μποκιερίνι, ''Στάμπατ Μάτερ'' του Ροσσίνι.

Συμμετείχα σε συναυλίες Λόγιας Μουσικής σε πολλές πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου. Από το 1989 έως σήμερα, είμαι μόνιμος συνεργάτης της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

 

 1. Που Απευθύνεται (περισσότερα)
 • Τμήμα Αρχαρίων : Απευθύνεται σε όσους διαθέτουν αρχάριο έως μεσαίο επίπεδο τεχνικής. Συγκεκριμμένα απευθύνεται :
 • σε ερασιτέχνες χορευτές (αρχαρίου ή μεσαίου επιπέδου) που αγαπούν το θέατρο και θα θελαν να δοκιμάσουν την εμπειρία του χοροθεατρικού εργαστηρίου
 • σε ερασιτέχνες ηθοποιούς και μουσικούς (αρχαρίου ή μεσαίου επιπέδου) που διαθέτουν κάποια πρόσφατη σχέση (μικρή έστω) με μία μορφή σωματικής άσκησης όπως πολεμικές τέχνες, γιόγκα, πιλάτες, χορός (σύγχρονος, κλασικός, αφρικάνικος, ινδικός)
 • γενικότερα σε όλους όσους διαθέτουν κάποια πρόσφατη σχέση (μικρή έστω) με μία μορφή σωματικής άσκησης (αρχαρίου ή μεσαίου επιπέδου) όπως πολεμικές τέχνες, γιόγκα, πιλάτες, χορός (σύγχρονος, κλασικός, αφρικάνικος, ινδικός), αγαπούν το θέατρο και τον χορό και θα θελαν να δοκιμάσουν την εμπειρία του χοροθεατρικού εργαστηρίου
 • Τμήμα Προχωρημένων : Απευθύνεται σε όσους διαθέτουν μεσαίο έως προχωρημένο επίπεδο τεχνικής. Συγκεκριμμένα απευθύνεται :
 • σε χορευτές (απόφοιτους ή σπουδαστές επαγγελματικών σχολών), που διαθέτουν κάποια εκπαίδευση στην υποκριτική τέχνη ή άλλη εμπειρία εκφοράς θεατρικού κειμένου ή αποτελεί πρόκληση για αυτούς να ανακαλύψουν την σχέση του θεατρικού λόγου με τον χορό και την κίνηση
 • σε ηθοποιούς (απόφοιτους ή σπουδαστές δραματικών σχολών) που διαθέτουν τεχνική σύγχρονου χορού μεσαίου επιπέδου και άνω
 • σε ερασιτέχνες που διαθέτουν εμπειρία και τεχνική, σύγχρονου χορού και υποκριτικής τέχνης μεσαίου επιπέδου και άνω

 

 1. Πρόγραμμα Μαθημάτων (περισσότερα)

 

Πρόγραμμα Μαθημάτων Π.1

 

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ'18

Κυρ. 28/1/18  (10:00-14:00)

 

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ '18

Κυρ. 4/2/18    (10:00-14:00),    Κυρ. 11/2/18  (10:00-14:00)

Κυρ. 18/2/18  (10:00-14:00),    Κυρ. 25/2/18  (10:00-14:00)

 

ΜΑΡΤΙΟΣ  '18

Κυρ. 4/3/18    (10:00-14:00),    Κυρ. 11/3/18  (10:00-14:00)

Κυρ. 18/3/18  (10:00-14:00),    Κυρ. 25/3/18  (10:00-14:00)

 

ΑΠΡΙΛΙΟΣ  '18

Κυρ. 1/4/18    (10:00-14:00),

 •      Διακοπές Πάσχα                       <

Κυρ. 15/4/18 (10:00-14:00),    Παρ.27/4/18  (10:00-14:00)

 

ΜΑΪΟΣ  '18

Σαβ. 5/5/18    (10:00-14:00),    Κυρ. 6/5/18    (10:00-14:00)

Σαβ. 12/5/18  (10:00-14:00),    Κυρ. 13/5/18  (10:00-14:00)

Σαβ. 19/5/18 (10:00-14:00),   Κυρ. 20/5/18   (10:00-14:00)

Σαβ. 26/5/18 (10:00-14:00),   Κυρ. 27/5/18   (10:00-14:00)

 

 

ΙΟΥΝΙΟΣ  '18

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΕΣ

Σαβ. 2/6/18 :  1η Τεχνική πρόβα (10:00-14:00)

Κυρ. 3/6/18 :  2η Τεχνική πρόβα (10:00-14:00)

 

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΒΑ

Πεμ. 7/6/18 : 15:00 – 19:00

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

Σάβ. 9/6/18   : 1η Παράσταση

Κυρ. 10/6/18 : 2η Παράσταση

 

 

Πρόγραμμα Μαθημάτων Π.2

 

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ'18

Κυρ. 28/1/18  (14:30-18:30),    Κυρ. 4/2/18    (14:30-18:30)

 

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ '18

Κυρ. 4/2/18    (14:30-18:30),    Κυρ. 11/2/18  (14:30-18:30)

Κυρ. 18/2/18  (14:30-18:30),    Κυρ. 25/2/18  (14:30-18:30)

 

ΜΑΡΤΙΟΣ  '18

Κυρ. 4/3/18    (14:30-18:30),    Κυρ. 11/3/18  (14:30-18:30)

Κυρ. 18/3/18  (14:30-18:30),    Κυρ. 25/3/18  (14:30-18:30)

 

ΑΠΡΙΛΙΟΣ  '18 

Κυρ. 1/4/18    (14:30-18:30),

 •      Διακοπές Πάσχα                       <

Κυρ. 15/4/18 (14:30-18:30),    Παρ.27/4/18  (14:30-18:30)

 

ΜΑΪΟΣ  '18

Σαβ. 5/5/18    (14:30-18:30),    Κυρ. 6/5/18    (14:30-18:30)

Σαβ. 12/5/18  (14:30-18:30),    Κυρ. 13/5/18  (14:30-18:30)

Σαβ. 19/5/18 (14:30-18:30),   Κυρ. 20/5/18   (14:30-18:30)

Σαβ. 26/5/18 (14:30-18:30),   Κυρ. 27/5/18   (14:30-18:30)

 

 

ΙΟΥΝΙΟΣ  '18

 

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΕΣ

Σαβ. 2/6/18 :  1η Τεχνική πρόβα (14:00-18:00)

Κυρ. 3/6/18 :  2η Τεχνική πρόβα (14:00-18:00)

 

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΒΑ

Παρ. 8/6/18 : 15:00 – 19:00

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

Σάβ. 9/6/18   : 1η Παράσταση

Κυρ. 10/6/18 : 2η Παράσταση

 

 

Πρόγραμμα Μαθημάτων Π.3

 

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ '18

Σάβ. 27/1/18   (10:00-13:00)

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ '18

Σάβ. 3/2/18      (10:00-13:00),     Κυρ. 4/2/18    (10:00-14:00)

Σάβ. 10/2/18   (10:00-13:00),     Κυρ. 11/2/18  (10:00-14:00)

Σάβ. 17/2/18   (10:00-13:00),     Κυρ. 18/2/18  (10:00-14:00)

Σάβ. 24/2/18   (10:00-13:00),     Κυρ. 25/2/18  (10:00-14:00)

 

ΜΑΡΤΙΟΣ  '18

Σάβ. 3/3/18      (10:00-13:00),     Κυρ. 4/3/18    (10:00-14:00)

Σάβ. 10/3/18   (10:00-13:00),     Κυρ. 11/3/18  (10:00-14:00)

Σάβ. 17/3/18   (10:00-13:00),     Κυρ. 18/3/18  (10:00-14:00)

Σάβ. 24/3/18   (10:00-13:00),     Κυρ. 25/3/18  (10:00-14:00)

Σάβ. 31/3/18   (10:00-13:00)

 

ΑΠΡΙΛΙΟΣ  '18 

Κυρ. 1/4/18     (10:00-14:00),     Μ.Τετ. 4/4/18 (11:30-14:30)

 

 • Διακοπές Πάσχα  <

 

Πέμ. 12/4/18   (14:00-18:00)

Σάβ. 14/4/18   (10:00-13:00),     Κυρ. 15/4/18  (10:00-14:00)

ΠΡΟΒΕΣ

Παρ. 20/4/18   -  1η Τεχνική πρόβα   (10:00-14:00)

Σάβ. 21/4/18   -  2η Τεχνική πρόβα   (10:00-14:00)

Κυρ. 22/4/18   -  Γενική πρόβα  (10:00-14:00)

 

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

Σάβ. 28/4/18   - 1η Παράσταση

Κυρ. 29/4/18   - 2η Παράσταση

 

Πρόγραμμα Μαθημάτων Π.4

 

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ'18

Σάβ. 27/1/18   (15:00-19:00),     Τετ.  31/1/18  (15:00-18:00)

 

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ '18

Σάβ. 3/2/18      (15:00-19:00),     Τετ. 7/2/18      (15:00-18:00)

Σάβ. 10/2/18   (15:00-19:00),     Τετ. 14/2/18   (15:00-18:00)

Σάβ. 17/2/18   (15:00-19:00),     Τετ. 21/2/18   (15:00-18:00)

Σάβ. 24/2/18   (15:00-19:00),     Τετ. 28/2/18   (15:00-18:00)

 

ΜΑΡΤΙΟΣ  '18

Σάβ. 3/3/18      (15:00-19:00),     Τετ. 7/3/18      (15:00-18:00)

Σάβ. 10/3/18   (15:00-19:00),     Τετ. 14/3/18   (15:00-18:00)

Σάβ. 17/3/18   (15:00-19:00),     Τετ. 21/3/18   (15:00-18:00)

Σάβ. 24/3/18   (15:00-19:00),     Τετ. 28/3/18   (15:00-18:00)

Σάβ. 31/3/18   (15:00-19:00)

 

ΑΠΡΙΛΙΟΣ  '18 

Μ. Τετ. 4/4/18 (15:00-18:00)

 

 •     Διακοπές Πάσχα                    <

 

Σάβ. 14/4/18   (15:00-18:00),     Τετ. 18/4/18   (15:00-18:00),

Τετ.  25/4/18    (15:00-18:00)

ΠΡΟΒΕΣ - ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

Παρ. 20/4/18   - 1η Τεχνική πρόβα  (14:00-18:00)

Σάβ. 21/4/18   - 2η Τεχνική πρόβα  (14:00-18:00)

Κυρ. 22/4/18   -        Γενική πρόβα   (14:00-18:00)

Σάβ. 28/4/18   - 1η Παράσταση

Κυρ. 29/4/18   - 2η Παράσταση

 

 

 1. Επίπεδο Τεχνικής (περισσότερα)

Δήλωση Μαθητή

Κατά την εγγραφή σας θα σας ζητηθεί να δηλώσετε :

>  τεχνικό επίπεδο στον σύγχρονο χορό και στο θέατρο αντίστοιχα (αρχάριο, μεσαίο, προχωρημένο)

>  βασική επιλογή του προγράμματος εκπαίδευσης (μία επιλογή μεταξύ του Π.1, Π.2, Π3, Π.4)

>  εναλλακτικές επιλογές προγραμμάτων εκπαίδευσης (προαιρετικά). Πέραν της βασικής επιλογής, δηλώστε όποια άλλη κατάλληλη για εσάς. Μπορείτε περισσότερες από  μία επιλογές μεταξύ του Π.1, Π.2, Π3, Π.4. Δηλώνοντας εναλλακτικές επιλογές βοηθάτε ώστε να ενταχθείτε στο καταλληλότερο τμήμα για το δικό σας τεχνικό επίπεδο.

 

Διαδικασία Αξιολόγησης

Κατά την έναρξη των μαθημάτων του εργαστηρίου, εντός του πλαισίου του μαθήματος και όχι υπό την μορφή audition, οι εκπαιδευτές αξιολογούν και επιβεβαιώνουν την ομοιογένεια του τεχνικού επιπέδου του τμήματος στο σύνολό του. Η αξιολόγηση πραγματοποιείται μέσω μιας χαλαρής διαδικασίας, .

Για όσα επίπεδα αποκλίνουν από τον μέσο όρο του τμήματος, οι μαθητές με την σύμφωνη γνώμη τους μετακινούνται σε άλλο πρόγραμμα κατάλληλου τμήματος (χρησιμοποιώντας την εναλλακτικής επιλογή δήλωσης προγράματος του μαθητή).

Για κάθε μετακίνηση που δεν είναι εφικτή, η ομάδα επιφυλάσσεται να μην αποδεχθεί ένταξη μαθητή στο εργαστήριο, επιστρέφοντας την προκαταβολή του.

 

Υλικό Προετοιμασίας

Κατά την έναρξη του εργαστηρίου, οι συμμετέχοντες είναι απαραίτητο να προσέλθουν προετοιμασμένοι με το παρακάτω υλικό που θα έχουν αποστηθίσει :

>  ένα κείμενο της αρεσκείας τους (min 10 σειρών σελίδας Α4)

>  ένα ποίημα της αρεσκείας τους (min 15 στίχων)

>  ένα τραγούδι της αρεσκείας τους κατά προτίμηση από την ελληνική παράδοση (π.χ νανούρισμα)

Προηγούμενο άρθροΣεμινάριο Υποκριτικής με την Έλενα Μαυρίδου
Επόμενο άρθροΗ Καρφίτσα (ή Απλά Μαθήματα Επιβίωσης): Ένα θεατρικό κείμενο της Ελένης Ζιώγα για τη Νοσταλγία