Παιδικό - Εφηβικό Top 20

Το πάρτι της Πέππα

Η αγαπημένη ηρωίδα όλων των παιδιών Η ΠΕΠΠΑ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ παρουσιάζει τη νέα της επίσημη θεατρική παράσταση “ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΤΗΣ ΠΕΠΠΑ” Με εντυπωσιακά κοστούμια και υπέροχη μουσική.

Περισσότερα

Ο μαθητευόμενος μάγος

Διάρκεια: 60'

Ημέρες: Σάββατο

Ένα θέαμα που καλλιεργεί τη φαντασία, τη δημιουργικότητα και την ομαδικότητα των παιδιών μέσα από μαγικά νούμερα, παιχνίδια και άφθονο γέλιο!!!

Περισσότερα

O λύκος και τα εφτά κατσικάκια

από 17/09 έως 24/09
Olvio
Διάρκεια: 50’

Ημέρες: Κυριακή

Μια πρωτότυπη εκδοχή κλασικού παραμυθιού για παιδιά 2,5-5,5 ετών με ηθοποιούς, κούκλες και ενεργή συμμετοχή των παιδιών!

Περισσότερα

Το Μαγικό σεντούκι

Διάρκεια: 60' -70'

Ημέρες: Σάββατο

Είναι ένα διαδραστικό θεατρικό έργο και απευθύνεται σε παιδιά από παιδιά 4 έως 9 ετών. Είναι ένα υπέροχο παραμύθι καθώς εγκαινιάζει τα παιδιά στον μαγικό κόσμο της γνώσης. Με έναν περίτεχνο τρόπο, περιπλέκεται η ελληνική Μυθολογία, η γλώσσα μας, ...

Περισσότερα

Νικι ποντίκι ο εφευρέτης

Διάρκεια: 70΄ λεπτά

Ημέρες: Κυριακή

Πρόκειται για ένα έργο του σημαντικού και έμπειρου συγγραφέα - σκηνοθέτη Αντώνη Ζιώγα, με διακρίσεις για το συγγραφικό του έργο κι επί πολλά έτη συνεργάτη του θεάτρου «ΠΡΟΒΑ». Την σκηνοθεσία υπογράφει ο ίδιος. Οι ηθοποιοί παλιοί και νέοι ...

Περισσότερα

Πήτερ Παν & Τίνκερμπελ

Διάρκεια: 65΄ (χωρίς διάλειμμα)

Ημέρες: Κυριακή

Η πιο διαδραστική παιδική παράσταση, παρουσιάζεται για πρώτη φορά, με τον Πήτερ Παν , την Τίνκερμπελ και την Γουέντυ να πετάνε ολοζώντανα μπροστά στους θεατές!
Οι παραστάσεις απευθύνονται σε ηλικίες 2-9 ετών.

Περισσότερα