109

Φat Elvis Live

Αρχείο Παίχτηκε από 20/11/2019 έως 20/11/2019
στο Faust
Τραγουδούν & παιζουν μουσικό όργανο: Χρήστος Σιμωτάς(Κιθάρα), Γιάννης Ζαράγκαλης(Φωνητικά), Γιώργος Αδάμης(Τύμπανα),  Παντελής Μπακογεώργος(Μπάσο)

Περιγραφή

Οι Φat Elvis κάνουν την επίσημη πρεμιέρα τους στο Faust, την Τετάρτη 20/11, παρουσιάζοντας ένα “παχουλό”  rock’n’roll υπερθέαμα με αφετηρία τον “Βασιλιά” Elvis και κορύφωση τα blues του Νότου.

Περισσότερα

Η ενδιάμεση πορεία περνάει από τους μεγαλύτερους, κλασικούς μουσικούς σταθμούς της Αμερικής και αντίστοιχα της Αγγλίας, όπως τους country ύμνους του Johnny Cash, τα southern rock των Creedance Clearwater Revival, τις μπαλάντες των Tom Jones και Joe Cocker αλλά και όλη την χορευτική rock’n’roll σκηνή των 60’s με τους γνωστότερους εκφραστές της όπως τους Ray Charles, Little Richard, Jerry Lee Louis και Eddie Cochran. Οι Φat Εlvis ξεπερνούν την λογική της «αντιγραφής» και της retro αισθητικής και παρουσιάζουν τα τραγούδια με βιωματικό τροπό σαν να βρίσκονται στα “στέκια” ή στις αρένες της εποχής. Το κοινό παρεκτρέπεται σε κάθε τους εμφάνιση, υστερία και φρενίτιδα χτυπάει τη «νεολαία» από τις πρώτες νότες.

Δεν γίνεται να μην παρασυρθείς!

Φωτογραφίες