Το Παλτό

από 24/10 έως 28/10
Διάρκεια: 65'
Συγγραφέας: Νικολάι Γκόγκολ
Ερμηνεύουν: Γιάννης Μαυρόπουλος, Ζωή Βαλιώτη, Αγγελίνα Τερσενίδου, Μυρσίνη Καρματζόγλου, Γιώργος Γκρίνιας, Δημήτρης Γαλανάκης, Μάκης Σεμερτζίδης, Μελίνα Ταχτσίδου, Νικολέτα Σαμαρά, Ειρήνη Μακρή, Ανθούλα Αηδώνη

Περιγραφή

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι παραστάσεις της Νεανικής Σκηνής του Θεάτρου Τ τον περασμένο Μάιο, το «Παλτό» του Γκόγκολ επαναλαμβάνεται για 6 μόνο παραστάσεις, από τις 24 Οκτωβρίου έως τις 8 Νοεμβρίου, κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:30.

Περισσότερα

Πίστεψε ότι ένα καινούργιο παλτό θα μπορούσε να αλλάξει τη ζωή του. Και την άλλαξε…

Η τρυφερή και γεμάτη χιούμορ νουβέλα του Γκόγκολ μιλάει για την «τραγωδία» ενός ταπεινού δημόσιου υπαλλήλου που, οδηγημένος από την ανάγκη αλλά και κάποια ματαιοδοξία, αποφασίζει, κάνοντας αιματηρές οικονομίες, να αγοράσει ένα καινούργιο και πολύ ακριβό παλτό. Ένα παλτό που θα τον κάνει να κερδίσει για λίγο την προσοχή και τον θαυμασμό των συναδέλφων του, μέχρι τη στιγμή που η τύχη θα του παίξει ένα άσχημο παιχνίδι και θα τον φέρει αντιμέτωπο με όλο το εφιαλτικό γραφειοκρατικό κατεστημένο ενός εχθρικού προς τον πολίτη κράτους, αλλά και με νοοτροπίες που εντείνουν ακόμα περισσότερο τη μοναξιά και την κοινωνική απομόνωση.

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
 Διασκευή-Σκηνοθεσία: Γλυκερία Καλαϊτζή
Σκηνικά: Ευαγγελία Κιρκινέ
Κοστούμια: Μαρία Καραδελόγλου
Μουσική: Κωστής Βοζίκης
Κίνηση: Ιωάννα Μήτσικα
Φωτισμοί: Κώστας Σιδηρόπουλος
Βοηθός σκηνοθέτη: Μάριος Κωνσταντίνου
Βοηθός ενδυματολόγου: Σοφία Τσιριγώτη
Η ΝΕΑΝΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ Τ
 Η Νεανική Σκηνή λειτουργεί υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Γλυκερίας Καλαϊτζή και δημιουργήθηκε ως ένα είδος προέκτασης του Εργαστηρίου Υποκριτικής του Θεάτρου Τ. Στόχος της είναι να συνδέσει τη μαθητεία με την πράξη και το επάγγελμα, δίνοντας την ευκαιρία σε νέους ταλαντούχους ηθοποιούς να δοκιμαστούν στις απαιτήσεις της σκηνής και της δραματουργίας, αλλά και στους σπουδαστές του Εργαστηρίου να αποκτήσουν μια βιωματική εμπειρία της σκηνής.

Ατέλειες: Κάθε Δευτέρα, κατά προτεραιότητα
Κρατήσεις: Θέατρο Τ, τηλέφωνο επικοινωνίας 2310 854 333

Πότε & Πού

Θέατρο "Τ" (Θεσσαλονίκη)

από 24/10 έως 28/10
Φλέμινγκ 16, Θεσσαλονίκη
Τηλ: 2310 854333 Website: www.theatrot.gr

Εισιτήρια: Γενική είσοδος 8€
Ατέλειες: Κάθε Δευτέρα, κατά προτεραιότητα
Πληροφορίες: 2310 854333

Ημέρες & Ώρες
Δ 21:30
Τ 21:30
Τ
Π
Π
Σ
Κ
Πρόσβαση

Parking: Με 3 ευρώ και την επίδειξη του εισιτηρίου σας, μπορείτε να αφήνετε το αυτοκίνητό σας στο parking που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο Θέατρο Τ.