Ντόριαν Γκρέϊ

Σύλληψη: βασισμένο στο κείμενο του Όσκαρ Ουάϊλντ
Σκηνοθέτης: Νικόλας Ανδρουλάκης
Ερμηνεύουν: ΚΣΝ

Περιγραφή

Το πείραμα πέτυχε.

Η ρομαντική συμμορία συνεχίζει.

Περισσότερα

Το πείραμα πέτυχε.
 
Η ρομαντική συμμορία συνεχίζει και κάνει κατάληψη στο Ξενοδοχείο Μπάγκειον, αυστηρά για 50 θεατές. Στο Πουθενά, δηλαδή στον απόκρυφο χωροχρόνο ενός fight club για τους φόβους και τις ελπίδες. Σε μια αλληλέγγυα, προκλητική, πανδύσκολη, παιχνιδιάρα, αναρχική, συνύπαρξη.
Είκοσι και πλέον ερμηνευτές και κάποιες εκατοντάδες θεατές, με μάσκες, με ψευδώνυμα, με αγάπες, με απωθημένα, όλοι μαζί, έχουν ήδη μετάσχει σε μια μεταφερόμενη γιάφκα φιλοσοφικής περιδίνησης που δεν τη βρίσκεις στο google. Σε συναντήσεις που βαστούν ώρες και σχεδόν κανένας δεν φεύγει ως αργά. Και κάποιοι έρχονται ξανά και ξανά. Και γίνονται με αυτοδιάθεση μέλη μιας συμμορίας που όλο και μεγαλώνει. Και δεν έχει ανάγκη κανέναν και μας χωράει όλους. Στα ψέματα και στ' αλήθεια.
 
Εκεί καταθέτουμε θραύσματα εαυτού που γράφουμε όλοι μαζί. Κάπως να μη μας ρουφήξει το σκοτάδι του εγωισμού. Κάπως να γίνουν έρωτες οι φόβοι και οι ελπίδες, πίστη. Με νύχια και με χάδια να σκαλίσουμε το φως, στα ορυχεία των ψυχών μας. Ως την αποδοχή, την απενοχοποίηση, την αγάπη στην πράξη.
Κάπως να μην γίνουμε Ντόριαν Γκρέι.
Έλα όπως είσαι.
Υπογραφή,
ΚΣΝ

Φωτογραφίες