Η Σούπερ Γάτα

Διάρκεια: 60'
Ερμηνεύουν: ΣΕΒΙΛΛΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΟΥ, ΒΑΝΑ ΚΑΤΑΡΑΧΙΑ, ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΟΥΦΑ, ΕΛΕΝΑ ΓΡΑΒΑΛΟΥ, ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ  ΔΕΔΟΥΣΗΣ

Περιγραφή

ΠΡΕΜΙΕΡΑ  κάνει  Αύριο  ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ στις 12 το μεσημέρι και η      «Μικρή Παιδική - Σκηνή» του «Θεάτρου Τεχνών» - Λάρισας που συνεχίζει σταθερά και πάντοτε σε Υψηλό Καλλιτεχνικό επίπεδο, να προσφέρει μαζί με την «ΠΑΙΔΙΚΗ–ΝΕΑΝΙΚΗ ΣΚΗΝΗ», κάθε χρόνο Θεατρικές παραστάσεις για τους “αυριανούς” μας φίλους Θεατές, τα παιδιά. «ΜΙΚΡΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ» - για μικρά παιδιά ηλικίας 4 - 8 ετών.

Για την φετινή Χειμερινή Θεατρική Περίοδο: 2019-2020, η «ΜΙΚΡΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ», ετοιμάζει σε διασκευή για τα Νήπια & τα μικρά παιδιά, τη Θεατρική Παράσταση: «Η Σούπερ Γάτα» («Η Παπουτσωμένη Γατούλα»)

Περισσότερα

Η παράσταση είναι βασισμένη στο πασίγνωστο Παραμύθι, «Ο ΠΑΠΟΥΤΣΟΜΕΝΟΣ ΓΑΤΟΣ». Πολύχρωμα Σκηνικά, όμορφα Κοστούμια, εξαιρετικές Μουσικές & Τραγούδια, με έναν μοναδικό Επαγγελματικό Θίασο, τον οποίο Σκηνοθετεί & συντονίζει, η διακεκριμένη Ουκρανή (Κίεβο) Σκηνοθέτης, ΙΝΝΑ ΥΕΡΜΑΚ, η οποία έχει κάνει και την εξαίρετη διασκευή-Προσαρμογή για τα μικρά παιδιά του γνωστού σε όλους μας Παραμυθιού.

ΤΑ ΠΡΩΣΟΠΑ: Η Σούπερ Γάτα ,Ο Κωνσταντίνος, Ο Βασιλιάς Μοράντο ,Η Πριγκίπισσά Ελιζέττα, Η Σοριανή, Ο Ντουζολίνος, Ο Τεζεφόνος ,Ο Βασιλικός Λαγός, Ο φύλακας, Ο αμαξάς, Ο Μάγος

Η Πρεμιέρα της παράστασης, θα δοθεί την Κυριακή: 17 Νοεμβρίου 2019, στις 12 το μεσημέρι, με γενική είσοδο: μόνο 5€. Με μεγάλη μας χαρά, σας Προσκαλούμε να την παρακολουθήσετε, αφού προηγουμένως εξασφαλίσετε τις θέσεις σας στο Τηλέφωνο του “Θεάτρου Τεχνών”: 2410-534313 & ώρες: Πρωϊ: 10 π.μ – 2 μ.μ & Απόγευμα: 7 μ.μ - 9 μ.μ.

Οι οργανωμένες παραστάσεις για τα παιδιά των Παιδικών Σταθμών & Νηπιαγωγείων και των μικρών Τάξεων των Δημοτικών Σχολείων, θα ξεκινήσουν από την ΠΕΜΠΤΗ: 14 Νοεμβρίου - 2019, και θα δίνονται καθημερινά  από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις: 9.30 το Πρωϊ.  με εισιτήριο για κάθε παιδί  μόνο: 3 .

(Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις ημερομηνιών, μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο: 2410-534313,  στην Υπεύθυνη των Παραστάσεων Κυρία Άννα Αστρουλάκη.

Φωτογραφίες