347

Μαύρο Γιασεμί

Αρχείο Παίχτηκε από 06/05/2019 έως 28/05/2019
στο Eliart
Διάρκεια: 60' χωρίς διάλειμμα
Συγγραφέας: Μαρία Μαραγκουδάκη
Σκηνοθέτης: Γιώργος Τζαβάρας
Κίνηση: Λίζυ Ξανθοπούλου
Ερμηνεύουν: Κατερίνα Γκατζόγια

Φωνή δημοσιογράφου : Ηλίας Γκογιάννος

Περιγραφή

Ο μονόλογος μιας κομμώτριας όταν βγάζει το προσωπείο της ηθοποιού, που πάντα ήθελε να γίνει, και αφήνει τον εαυτό της γυμνό στην περιπέτεια ενός φλεγόμενου "εγώ".

Περισσότερα

Το τέλειο έγκλημα της διπλανής πόρτας

Ενός “εγώ” τραγικά κωμικού, με φωτεινές πλευρές και σκοτεινές πτυχές. Μέσα σ’ εκείνες τις σκοτεινές πτυχές η ευχάριστη λαϊκή κοπέλα της διπλανής πόρτας, σχεδιάζει με κάθε λεπτομέρεια και εκτελεί αριστοτεχνικά το τέλειο έγκλημα. Πρόκειται για ένα τέλειο έγκλημα που εξυφαίνεται κάτω από ακραίες συνθήκες ματαίωσης, μοναξιάς, μίσους και σχεδιάζεται με τη γραφίδα της εκδίκησης. “Όλοι μπορούν να γίνουν κακοί”, ισχυρίζεται η ηρωίδα. Όταν η θερμοκρασία εσωτερικού βρασμού εξαχνώσει το ένστικτο της αυτοσυντήρησης, όλα μπορούν να γίνουν μαύρα, ακόμη κι ένα λευκό γιασεμί μπορεί να μετατραπεί σε “Μαύρο γιασεμί”, άλλωστε το λευκό και το μαύρο είναι συμπληρωματικά χρώματα.

Acting coaching - Επιμέλεια κίνησης : Λίζυ Ξανθοπούλου
Φωτογραφία αφίσας : Γεωργία Σιέττου - Στέλιος Δανιήλ
Φωτογραφίες: Παναγιώτα Ζαχαροπούλου
Επικοινωνία: Χρύσα Ματσαγκάνη

Ευχαριστούμε το Ραφίκι (Πέλλης 22, Βοτανικός) για τη φιλοξενία στη φωτογράφηση

Φωτογραφίες

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ωραία παράσταση. Λιτό κείμενο και σκηνοθεσία με μια πολύ ωραία ερμηνεία από την κα Γκατζόγια η οποία μπαίνει στο πετσί του ρόλου της και σε πείθει ότι είναι η ίδια η Σάντρα η κομμώτρια βιώνοντας τη ζωή της. Ευχαριστώ Θεατρομάνια.