Χωρίς γλουτένη

Αρχείο Παίχτηκε από 01/12/2018 έως 22/12/2018
στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Διάρκεια: 70΄ (χωρίς διάλειμμα)
Ερμηνεύουν: Ήρα Κατσούδα

Περιγραφή

Είτε δυσανεκτικοί στην ίδια την γλουτένη, είτε δυσανεκτικοί στην μόδα «χωρίς γλουτένη», θα ταυτιστείτε!

Περισσότερα

Η Ήρα Kατσούδα συνεχίζει τις εμφανίσεις της και τον Δεκέμβριο. Η δημοφιλής και αγαπητή στο κοινό κωμικός θα κάνει όλα τα Σάββατα 1, 8, 15 και 22 Δεκεμβρίου πιο απολαυστικά με την σπαρταριστή stand up comedy, «Χωρίς Γλουτένη», στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Ανανεωμένο το «Χωρίς Γλουτένη»,  πρωτοπαρουσιάστηκε πέρυσι και έγινε sold out σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και επαρχία και κλείνει τον κύκλο του με τις 4 τελευταίες παραστάσεις στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Με γρήγορες εναλλαγές και θεματολογίες που αντλούνται τόσο από προσωπικά βιώματα όσο και από την καθημερινότητα, η Ήρα παρουσιάζει την αφρόκρεμα της δουλειάς της. Με φρέσκια, νεανική ματιά και πάντα μέσα από το πρίσμα της κωμωδίας σχολιάζει την πραγματικότητα και δεν διστάζει να αυτοσαρκαστεί. Η κωμωδία στα καλύτερά της!

Βιογραφικό:

Η Ήρα Κατσούδα ασχολείται επαγγελματικά µε το stand up comedy, με συνεχείς παραστάσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

Το 2014-15 σε συνεργασία με τον Ανδρέα Πασπάτη, παρουσίασαν το πρώτο stand up comedy battle στην Ελλάδα στο πλαίσιο της παράστασης «Ο καθένας τα δικά του», ενώ το 2016 διοργάνωσαν και παρουσίασαν το πρώτο ζωντανό stand up comedy talk show “The Comedians” (Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης). Επίσης, το 2018 ήταν οι παρουσιαστές της τελετής έναρξης του 20ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.

Έχει συμμετάσχει στο Stand up for U 2016 για το πρόγραμμα «Νονός της Unicef» που αναμεταδόθηκε από τον ALPHA καθώς επίσης έχει παρουσιάσει την δουλειά της σε διοργανώσεις TedX. (Θεσσαλονίκη και Αλεξανδρούπολη). Μάλιστα τo 2018 ήταν η παρουσιάστρια του TEDx NTUA. Φέτος παρουσίασε την σόλο της παράσταση με τίτλο «ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ» που έγινε sold out σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.  Διοργανώνει βραδιές Open Mic. Έχει γράψει το θεατρικό έργο «Ο Γάμος», ενώ έχει εργαστεί και ως ηθοποιός και κειμενογράφος διαφημίσεων. Σπούδασε Οικονομικά (Α.Π.Θ.), κλασσική μουσική, χορό και υποκριτική.

Βίντεο

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η Ήρα Κατσούδα φέρνει στον κυρίως ανδροκρατούμενο χώρο του stand up μια φρέσκια, γνήσια, γυναικεία παρουσία. Ευχάριστη, με έντονη κινησιολογική έκφραση, χτίζει τα αστεία της με μια διαδοχή και συνέπεια έτσι που γίνονται εύληπτα και εύκολο να τα παρακολουθήσει κανείς. Και σε κάθε στροφή παράγει αβίαστο γέλιο. Διαθέτει τέλεια επικοινωνία με το κοινό της. Οι ατάκες της, σίγουρα καλά προετοιμασμένες, αισθάνεσαι πως προσαρμόζονται κάθε φορά ώστε να ρέουν στις διαφορετικές συνθήκες ανθρώπινου περιβάλλοντος που αντιμετωπίζει. Σίγουρα η καλλιτέχνιδα εστιάζει, υπερβολικά κατά τη γνώμη μου, στα σεξουαλικά αστεία, αλλά τι να γίνει, σε αυτά υπήρχε η μεγαλύτερη ανταπόκριση, αυτά έβγαζαν και το περισσότερα γέλιο από τους θεατές. Προσωπικά, προτιμώ το stand up που έχει ως κύρια θεματολογία την πολιτική και κοινωνική επικαιρότητα. Παρ' ότι η παράσταση ¨Χωρίς γλουτένη¨ επικεντρώνεται κυρίως στους υπαρξιακούς προβληματισμούς και την καθημερινότητα των νέων ανθρώπων του σήμερα, μπορώ να πω πως πέρασα ένα όμορφο βράδυ μαζί της. Ευχαριστούμε, Θεατρομάνια, για την πρόσκληση!