Δεν υπάρχει κράτος μαντάμ!

Αρχείο Παίχτηκε από 04/03/2019 έως 04/03/2019
στο Θέατρο Τεχνών (Λάρισα)
Ερμηνεύουν: Παντελής Αμπαζής, Γεράσιμος Γεννατάς

Περιγραφή

 Την ΔΕΥΤΕΡΑ  4 ΜΑΡΤΙΟΥ, στις 9 το βράδυ, στα πλαίσια των εκδηλώσεων: «ΤΕΧΝΩΝ ΜΑΡΤΙΟΣ-2019», στην Σκηνή του «ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΕΧΝΩΝ» -ΛΑΡΙΣΑΣ,  ο πληθωρικός «μαντάμ» παιχνιδιάρης τραγουδοποιός Παντελής Αμπαζής συναντά (εν χορδαίς και οργάνοις) τον "σανιδοφάγο" δημοφιλή ηθοποιό Γεράσιμο Γεννατά. Μπαίνει λίγο στα χωράφια του, παιζοτραγουδά και χορεύει μαζί του. Ελαφρά τραγούδια και βαριά λαϊκά, με jazz διάθεση και rock άποψη!

Περισσότερα

ΝΤΕΜΟΝΤΕΡΝΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ

«δεν υπάρχει κράτος μαντάμ!»

…Ο "ανεξήγητα αρέσω" αιδοιοαοιδός φλερτάρει τη "madame" του και με το "γατόνι" αγκαλιά, δε δείχνει "κανένα έλεος για τους κοντούς! αλλά ομολογεί "δε δουλεύω" και τραγουδά στη "Svetlana" τον "ύμνο των χοντρών" και όλοι μαζί αναφωνούν "ζήτω τα λαϊκά κορίτσια!"

Ο Γεράσιμος Γεννατάς «διηγείται» μελωδικά τα τραγούδια, πλέκοντας με δεξιοτεχνία και υποκριτική μαεστρία, τη μουσική με το θέατρο, το stand up comedy με την επιθεώρηση. Εξάλλου τι άλλο είναι ένα τραγούδι, από έναν τρίλεπτο μονόλογο μετά μουσικής; Μια μικρή ιστορία με κατάλληλη μουσική υπόκρουση, Ένα σενάριο τσέπης, με αρχή, μέση & τέλος…

Μαζί είναι κάτι παράξενα γοητευτικό! Παίζουν, χορεύουν, τραγουδούν, πειράζουν ο ένας τον άλλον, αυτοσαρκάζονται, βάζουν στο κόλπο το κοινό και απογειώνουν την παράσταση με σπαραξικάρδιες πρόζες, παρεξηγημένα λούμπεν λαϊκά και πιπεράτα παραδοσιακά τραγούδια…!!!