Η γιαγιά της αταξίας

Αρχείο Παίχτηκε από 18/11/2018 έως 18/11/2018
στο Αρχελάου
Συγγραφέας: Ανδριανή Μπαρτσώτα
Σκηνοθέτης: Ανδριανή Μπαρτσώτα
Σκηνογραφία: Χρήστος Ανδριόπουλος
Μουσική: Νίκος Ξένος

Περιγραφή

Τα μηλαράkια της Apple Productions παρουσιάζουν την παιδική επιμορφωτική παράσταση ''Η γιαγιά της αταξίας''

Περισσότερα

Πρόκειται για μία παιδική διαδραστική παράσταση με πολύ πολύ μουσική, χορό και γέλιο από την θεατρική ομάδα ΤΑ ΜΗΛΑΡΑΚΙΑ.

Για παιδιά από 3 έως 11 ετών!!!

Στην παράσταση θα γνωρίσουμε:

την άτακτη Τουριμπούμ, το αστείο ξωτικό Φεγγαρομπούλη, την νεράιδα Ουρανοκατέβατη, την μαριονέτα Τικ τάκ και φυσικά την γιαγιά της αταξίας!!!!

 

Λίγα λόγια για το έργο:

Η γιαγιά της αταξίας δεν είναι μία συνηθισμένη γιαγιά. Έρχεται όπου υπάρχουν άτακτα παιδιά και τα διδάσκει πως να γίνουν πιο φρόνιμα, μέσα από τα παθήματα της άτακτης Τουριμπούμ.

Η Τουριμπούμ πρόκειται για έναν πολύ χαρισματικό παιδί με ένα όμως μικρό ελάττωμα την αταξία!!  Η άτακτη Τουριμπούμ ξεπηδά στη σκηνή μέσα από το παραμύθι της γιαγιάς!

Η γιαγιά αποφασίζει να τον μεταμορφώσει στο πιο υπάκουο παιδί του κόσμου και της χαρίζει μια μαγική φλογέρα θέτοντας όμως έναν και μοναδικό όρο ‘’να παίζει μουσική μόνο δύο φορές τη μέρα!’’

Μέσα από τη φλογέρα ζωντανεύουν υπέροχα πλάσματα όπως το ξωτικό ο Φεγγαρομπούλης, που με το φεγγαρόπλοιο του μας ταξιδεύει στους πιο αστείους πλανήτες και η νεράιδα  Ουρανοκατέβατη που μας μαγεύει με τη μουσική και τα παιχνίδια της.

Η Τουριμπούμ όμως δεν ακούει τη συμβουλή της γιαγιάς και παίζει για τρίτη φορά με τη φλογέρα της και τότε μεταμορφώνεται σε άγαλμα! Μάταια προσπαθεί να ξεφύγει γιατί για να ελευθερωθεί από  τη μαγική φλογέρα θα πρέπει να μάθει το δεκάλογο του φρόνιμου παιδιού! Μήπως τα παιδιά σας είναι πολύ άτακτα; Μην ανησυχείτε έρχεται η ΓΙΑΓΙΑ ΤΗΣ ΑΤΑΞΙΑΣ!!