Μαμά μου, ΜΟΥ!

Περιγραφή

τo Εικαστικό Θέατρο Κούκλας «Πράσσειν Άλογα» παρουσιάζει για 4η συνεχή χρονιά 5 διαφορετικές παραστάσεις σύμπραξης ηθοποιού και κούκλας, με εναλλασσόμενο πρόγραμμα, στο Κουκλόσπιτό του επί της οδού Βασ. Βουλγαροκτόνου 60 στη Νεάπολη Αθήνας.

Ξεκινάμε με πρώτη παράσταση το "Μαμά μου, ΜΟΥ!" το Σάββατο 24 Νοεμβρίου. Μια τρυφερή και ευφάνταστη παράσταση που εξοικειώνει τα παιδιά με τον αποχωρισμό από την μαμά τους για να εργαστεί. Ακολουθεί βιωματικό εργαστήριο για παιδιά από 2 έως 6 ετών με τους γονείς τους.

Περισσότερα

Το Κουκλόσπιτο είναι διαμορφωμένο για παραστάσεις σε μικρές ομάδες και διαθέτει τη δική του μόνιμη, μικρή, έκθεση με κούκλες και σκηνικά από προηγούμενες παραγωγές μας. Στο μικρό θεατρικό μας σπίτι διοργανώνουμε και τα Σεμινάρια Ενηλίκων και Παιδιών Κατασκευής και Εμψύχωσης Κούκλας. Είναι επισκέψιμο από σχολικές ομάδες τις καθημερινές τα πρωινά και διαθέσιμο για να κλείσετε όποια παράσταση προτιμάτε από το ρεπερτόριό μας και τον χώρο, για τα πάρτυ των παιδιών σας!

Μετά από 20 χρόνια σταθερής δημιουργικής παρουσίας, η ομάδα μας συναντιέται για 4η χρονιά με το κοινό στον προσωπικό της χώρο. Εκεί όπου συλλαμβάνονται οι ιδέες, «γεννιούνται» οι κούκλες και πραγματοποιούνται οι παραστάσεις της ομάδας. Στον ίδιο χώρο γεννήθηκε, μεγάλωσε και δημιουργεί η Εμμανουέλα Καποκάκη, ιδρύτρια και ψυχή της ομάδας μας. Τα «Πράσσειν Άλογα» καλούν τους θεατές να Πράξουν Α-Λογα, δηλαδή με το Συναίσθημα και το Υποσυνείδητο και να ταξιδέψουν στο φαντασιακό και μαγικό κόσμο των παραστάσεων του Θεάτρου Κούκλας ώστε να έχουν επαναφορτιστεί ψυχικά «βγαίνοντας» από αυτόν και μέχρι την επόμενη επίσκεψή τους!

1 ΣΧΟΛΙΟ