1068

Το πορτοφόλι

Διαγωνισμός από 18/12 έως 15/03
Διάρκεια: 90'
Κείμενο: Κατερίνα Λιαποπούλου
Σκηνοθέτης: Κατερίνα Λιαποπούλου
Σκηνογραφία: Άννα Αβραμιάν 
Κοστούμια: Κατερίνα Λιαποπούλου & 92 Art
Ερμηνεύουν: Αλέξανδρος Ιωαννίδης & Ειρήνη Λιγάτου
Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση Το πορτοφόλι για την ημέρα Τετάρτη 29/01 στις 21:15
Ελάτε στην Κοινότητα της Θεατρομάνια και λάβετε μέρος στους διαγωνισμούς

Περιγραφή

Μία κωμωδία ταχύτητας, συμπτώσεων και καταστάσεων έχει δημιουργηθεί με την ενσάρκωση όλων των ηρώων από 2 ηθοποιούς, οι οποίοι μεταμορφώνονται σε κάποιο άλλο πρόσωπο της ουράς αλλάζοντας θέση, ρούχο και ρόλο σε αυτή. Ένα έργο που σκοπό του έχει να προσφέρει γέλιο, να θυμίσει πως όλοι μέσα στην τσατίλα μας ξεχνάμε συχνά πως για όλα υπάρχει εξήγηση, αλλά και ίσως και δεύτερη ευκαιρία. Ε, και τέλος πάντων ας πει και κάποιος πως οι πιο κουφές συμπτώσεις δεν είναι ψέμα! 
Ε, μα! ! !  

Περισσότερα

Στην ουρά ενός αεροδρομίου, στον κισσέ όπου όλοι περιμένουν τη σειρά τους για να το check in για Ελβετία, μία ξαφνική αναστάτωση θα κάνει τη γραμμή να μην μετακινείται… Η ακινησία προκαλεί αναστάτωση και σύντομα ο τελευταίος ρωτάει τι συμβαίνει τον προ-τελευταίο, οι προ-προ-τελευταίοι μιλούν μεταξύ τους, οι προ-προ-τελευταίοι με άλλους, που νομίζουν πως είναι οι τελευταίοι και πάει λέγοντας! Μετά από λίγη ώρα θα ανακαλύψουν πως η αιτία είναι η απώλεια ενός πορτοφολιού από κάποιον, ο οποίος βρίσκεται σε αυτή την ουρά! Κλοπή ή κάτι άλλο; Τι κρύβει αυτό το πορτοφόλι; Μπορεί κάποιοι να συνδέονται και να μην το έχουν ακόμα ανακαλύψει; Πόσο η αναμονή μπορεί για κάποιους να σπάσει νεύρα, αλλά για άλλους να είναι ευεργετική; Πώς συνδέονται ένας ποδοσφαιριστής με έναν καθηγητή πανεπιστημίου; Είναι όντως πρόβλημα η διαφορά ηλικίας σε μια σχέση; Είναι πιο σύντομο να έρθεις από Αγρίνιο ή από Καλλιθέα στο Ελ. Βενιζέλος; Ποια ανακοίνωση ακούστηκε μόλις από τα μεγάφωνα; Αυτά και άλλα πολλά απαντώνται, ανακαλύπτονται, θίγονται και θίγουν κόσμο και ντουνιά!

Φωτογραφίες: Διάφραγμα 26 (https://diafragma26.gr/) | Λευτέρης Πολυχρονίδης & Σοφία Γιαννοπούλου
Δημόσιες σχέσεις/επικοινωνία: Γιώργος Κάλτσας

Φωτογραφίες

Πότε & Πού

Εργοτάξιον

από 18/12 έως 15/03
Διογένους 1, Άγιος Δημήτριος (δίπλα στο μετρό της Δάφνης)
Τηλ: 6983930220 Email: [email protected]

Πληροφορίες: 6983930220

Ημέρες & Ώρες
Δ
Τ
Τ 21:15
Π
Π
Σ
Κ
Πρόσβαση

Ακριβώς πίσω από τις αφετηρίες των λεωφορείων, στον Σταθμό Δάφνης του Μετρό. Εξυπηρετούν τα λεωφορεία 141,131, 212, 112, 219, 218, 206, 237, 816, 217, 229
Διατίθεται χώρος στάθμευσης για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Στο είδος της, κομωδια καταστάσεων όντως, πολύ ευχάριστη κ με νοήματα, στην διακριτική ευχέρεια του θεατή να ασχοληθεί ή όχι! Φρέσκο κείμενο! Παρότι ήμουν σούπερ άυπνη κ με πυρετό, πραγματικά πέρασα υπέροχα! Κ οι δύο ηθοποιοί πολύ χαριτωμένοι στους ρόλους τους! Το θέατρο πολύ φιλόξενο!