Ήρα Κατσούδα & Ανδρέας Πασπάτης - Stand Up Comedy

Ερμηνεύουν: Ήρα Κατσούδα & Ανδρέας Πασπάτης

Περιγραφή

Η Ήρα Κατσούδα και ο Ανδρέας Πασπάτης δυο κωμικοί αγαπητοί στο κοινό, για δυο μοναδικές βραδιές γέλιου!

Περισσότερα

Μετά τις επιτυχημένες solo παραστάσεις τους «ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ» και «Τσάι Party», που πήγαν sold out σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και επαρχία επιστρέφουν με νέα κείμενα!

Ανανεωμένοι και εξαιρετικά ευρηματικοί, μοιράζονται την ίδια σκηνή, αυτοσαρκάζονται, μιλάνε για ανθρώπινες στιγμές, περίεργες στιγμές, φοβίες, φιλίες, καθημερινούς προβληματισμούς και προσωπικές τους ιστορίες, φυσικά όλα δοσμένα μέσα από το πρίσμα του stand up comedy.

Δύο κωμικοί, δύο φίλοι, δύο διαφορετικά στιλ, με έξυπνα αστεία και γρήγορες εναλλαγές σε δυο μοναδικές βραδιές ολόφρεσκης κωμωδίας.

Δυο απίστευτες stand up comedy παραστάσεις με μοναδικό χιούμορ που θα ενθουσιάσουν!

 

Λίγα λόγια..

 ΗΡΑ ΚΑΤΣΟΥΔΑ

Η Ήρα Κατσούδα ασχολείται επαγγελματικά µε το stand up comedy, με συνεχείς παραστάσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

Τώρα ετοιμάζει την δεύτερη solo της παράσταση που θα παρουσιαστεί το 2019 - 2020 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Το 2014-15 σε συνεργασία με τον Α. Πασπάτη, παρουσίασαν το πρώτο stand up comedy battle στην Ελλάδα στο πλαίσιο της παράστασης «Ο καθένας τα δικά του», ενώ το 2016 διοργάνωσαν και παρουσίασαν το πρώτο ζωντανό stand up comedy talk show “The Comedians” (Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης).

Έχει συμμετάσχει στο Stand up for U 2016 για το πρόγραμμα «Νονός της Unicef» που αναμεταδόθηκε από τον ALPHA καθώς επίσης έχει παρουσιάσει την δουλειά της σε διοργανώσεις TedX. (Θεσσαλονίκης και Αλεξανδρούπολης).

Το  2018 συμπαρουσίασε  της τελετής έναρξης του 20ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.

Το 2018 ήταν η παρουσιάστρια του TEDx NTUA.

Το 2019 παρουσίασε το youth speak forum στο Μουσείο Μπενάκη.

Το 2019 παρουσίασε την απονομή των βραβείων ΕΒΓΕ που πραγματοποιήθηκαν στο Μέγαρο.

Tο 2017-208 παρουσίασε την σόλο της παράσταση με τίτλο «ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ» που έγινε sold out σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Διοργανώνει βραδιές Open Mic.

Έχει γράψει το θεατρικό έργο «Ο Γάμος», ενώ έχει εργαστεί και ως ηθοποιός και κειμενογράφος διαφημίσεων.

Σπούδασε Οικονομικά (Α.Π.Θ.), κλασσική μουσική, χορό και υποκριτική.

 

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΣΠΑΤΗΣ

Ο Ανδρέας Πασπάτης ασχολείται επαγγελματικά µε το standup comedy. Ξεκίνησε την ενασχόληση του µε την κωμωδία το 2007. Μετράει εμφανίσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη αλλά και στο Λονδίνο όπου έχει συμμετάσχει και σε παραστάσεις του comedy central. Το 2015, μαζί με την Ήρα Κατσούδα, διοργάνωσαν και συμπαρουσίασαν, το πρώτο stand up comedy battle, και το 2016 το πρώτο ζωντανό comedy talk show “The Comedians”, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, στην Αθήνα. Επίσης, μαζί με την Ήρα Κατσούδα, ήταν οι παρουσιαστές της τελετής έναρξης του 20ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης. Έχει συμμετάσχει στο «Stand up for U» για το πρόγραμμα «Νονός της Unicef», που αναμεταδόθηκε από τον ALPHA καθώς επίσης έχει παρουσιάσει δουλειά του σε διοργανώσεις TedX (Θεσσαλονίκη και Αλεξανδρούπολη). Το 2017 παρουσίασε την σόλο του παράσταση με τίτλο «Τσάι Party» που παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη ,επαρχία και εξωτερικό. Ιδρυτής και πρόεδρος της comedy society του Brunel University (London), παραδίδει standup comedy workshops και διοργανώνει βραδιές OpenMic. Σπούδασε Πληροφορική (Α.Π.Θ.) και Game Design (Brunel University London).

Φωτογραφίες