Αιτήσεις συμμετοχής στο "Freemind Festival"

Affisa Entono(1)

FREEMIND FESTIVAL

Ο  οργανισμός  Nimertis  actionart (Ν.Π.Ι.Δ) διοργανώνει  Φεστιβάλ  Θεάτρου και Παραστατικών Τεχνών  το οποίο θα διεξαχθεί στο Πολυχώρο του Δήμου Αθηναίων  στην Θεατρική σκηνή ‘’ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΟΥΤΑ’’ στις 21/5/ 2017.

Το FREEMIND FESTIVAL  θα έχει ως θεματική : Η Γυναίκα μέσα από τα Θεατρικά κείμενα – την ποίηση- τον μύθο – την προσωπική έμπνευση του δημιουργού.

Aφορά κάθε ομάδα που ασχολείται με το Θέατρο – Xοροθέατρο- Σωματικό Θέατρο-Χορό.

Σκοπός του ‘’FREEMIND FESTIVAL’’ είναι οι ομάδες που θα συμμετέχουν να έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν την δουλειά τους σε ένα ευρύτερο κοινό.

Η διάρκεια της κάθε παραγωγής θα πρέπει να είναι από  25’ έως 40 λεπτά.

Έπειτα από ψηφοφορία που θα γίνει από το κοινό θα δοθούν για :

Α’ ΒΡΑΒΕΙΟ: Παρουσίαση του έργου στο Θέατρο 104 (Γκάζι) για μια ημέρα με δυνατότητα έκδοσης εισιτηρίων . ( το Θέατρο  104 θα  προπληρωθεί από το Νimertis  Actionart).

Β΄ ΒΡΑΒΕΙΟ : Παρουσίαση του έργου για πέντε ημέρες στο χώρο του Nimertis   Actionart. Παρουσίαση  δωρεάν του έργου  σε καλοκαιρινή εκδήλωση του Δήμου Αθηναίων με τεχνική υποστήριξη του φορέα.

Γ’ ΒΡΑΒΕΙΟ: Παρουσίαση του έργου για τρείς ημέρες στο χώρο του Nimertis   Actionart.

Οι ομάδες θα πρέπει να στείλουν την συμμετοχή τους καθώς και το υλικό της παράστασης η υλικό άλλων παραγωγών τους  έως  τις 18/4/2017: στο mail [email protected]  Facebook : ΜαΙρη Τσαρέα  τηλ. επικοινωνίας  6943464517 Μαίρη Τσαρέα.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: NIMERTIS ACTIONART.

ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ: ΜΑΙΡΗ ΤΣΑΡΕΑ- ΜΑΡΙΑ ΜΑΛΛΟΥΧΟΥ